Албена Денкова роди момченце

Максим Ставийски присъствал на щастливото събитие
30 яну 2011 13:50,
793
Албена Денкова роди момченце
Албена Денкова е спортист на България за 2006 година. Снимка: Булфото

Световната шампионка по фигурно пързаляне Албена Денкова роди момченце.

Щастливото събитие е станало към 10 часа в неделния ден.

Денкова е родила със секцио в болницата „Света София”.

Бащата Максим Ставийски и сестрата на Албена - Ина Демирева, са присъствали на раждането.

Албена Денкова е спортист на България за 2006 г., като през същата година стана и световна шампионка.

Вижте още

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


793
Още по темата: Албена Денковараждане
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
658
13
 
13
 
! Отговори
Гери преди 13 години
Честито!! Да са живи и здрави!.......На злобарите: вие сте по лоши от Максим...и не забравяи те,че всичко се връща...злобата също...да сте се замисляли ,че утре вие може да направите катастрофа...А не е ли възможно Мануела да изплаща чужди грехове?На баща си например...о забравих той страда в казиното с парите за лечение на детето си.А вашите гряха са два :злоба и завист...
657
4
 
6
 
! Отговори
Мен преди 13 години
743, твоята логика е желязна !Ако се надявахме на теб, всеки със 100 хиляди в банката може спокойно да убие който си пожелае и после на основанието на твоята доброта да си плати и да си измие ръцете.
656
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
коментар 743 е в отговор на коментар 740
655
4
 
10
 
! Отговори
някой преди 13 години
Вероятно няма да сме. Станалото - станало. Връщане назад няма. Максим може и да не лежа в затвора, но за разлика мноооооого други публични елебенти, беше достатъчно човек и мъж да си признае вината и да поеме всички последствия от действията си. Работи здраво, за да изплати обезщетенията на семействата. Друго той не може да направи. И по 1 000 000 лв. да им беше дал, пак нямаше да върне живота на жертвите. Това е непоправимо. Тъгуваш,ядосваш се. Но и да злобеем - само тровим себе си.
654
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Убития Петър никога няма да има жена и деца!
653
6
 
11
 
! Отговори
койчо преди 13 години
Честита рожба! Бъде здрави и благосровени! Бог да ви дава сили и мъдрост да излизате винаги чисти от хорската злоба и завист! Амин!
652
6
 
13
 
! Отговори
Мен преди 13 години
Когато направят на кайма вашите деца, друга песен ще запеете. Съмнявам се да пожелавате много щастие и радост на убиеца и да сте толкова въодушевени от неговите успехи.
651
5
 
10
 
! Отговори
666 преди 13 години
NEPRAVDATA PORAJDA ZLOBA !!! MAKSIM E UBIEC , NENAKAZAN !!!!KOITO SE GORDEE S TOVA E *** !!!!
650
5
 
10
 
! Отговори
ради преди 13 години
Да им е честито! Пожелавам им да бъдат и тримата здрави, щастливи и да се обичат! Мъникът да внесе много радост и светлина в дома и в живота им! Всичко най-най-хубаво!
649
5
 
7
 
! Отговори
didka_k преди 13 години
Честито!!! И на трима ви желая дълъг живот в мъдрост и блаженство!
648
10
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
Стига сте писали глупости. Да са живи и здрави всички-бебето, Албена и Максим. Много се радвам. Много се гордея с тях. МНОГО ГИ ОБИЧАМ. Те са гордостта на България.
647
6
 
29
 
! Отговори
БГ цирк преди 13 години
"Българинът" е много просто същество! 20 години мутрите убиват и грабят държавата му, а той си слага за профилна снимка "Жоро Илиев" и псува Максим...Вярно е, Максим трябваше да лежи в затвора...Но със сигурност Максим не е най-виновният, който е на свобода. Защо обаче "българинът" го псува? Не защото е убил! За 20 години имаше хиляди почернени семейства и ненаказани престъпници! "Българинът" мрази Максим защото е успял с честен труд, а не с парите от труда на народа...
646
19
 
9
 
! Отговори
Мен преди 13 години
Честито на детето (не на родителите му). Да е живо и здраво !Да е жив и здрав Петър Петров... опа, той беше убит от Максим в катастрофата.Да е жива и здрава Мануела Горсова... опа, тя беше осакатена доживот от Максим в катастрофата...Максиме, що не отидеш да се похвалиш с рожбата си пред родителите на Петър и Мануела ???
645
3
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
Честито на Албена,да е живо и здраве детенцето и.Дано само детето не изплаща греховете на баща си-Максим.
644
4
 
15
 
! Отговори
alloe.net преди 13 години
Здраве, щастие и радост!!! Всеки идва на този свят не случайно - и за добро, и за лошо и получава това, което му е отредено. Много хора забравят, че завистта и злобата са сред 7-те смъртни гряха и прекалявайки с тях - също ще получат възмездието си. Това дете е дошло за добро!!! Да сме съпричастни искрено с положителната си енергия и мисли, да си помагаме, да сме добри!Щастие за нашето звездно семейство, щастие и за всички нас! Пожелай добро, за да ти се върне и на теб!Бъдете щастливи!
643
5
 
24
 
! Отговори
katia преди 13 години
Да е живо и здраво детенцето на Албена и Максим!Желая му светло бъдеще!Искам да попитам злобарите-защо толкова омраза таите в сърцата и душите?Вие живеете много мизерен живот,много е трудно да се общува с такива хора.Каквото и да е станало,то вече е станало,не може да се върне назад времето.Жалко Че все още омразата измъчва толкова хора,което освен душата ще разболее и тялото им.
642
8
 
34
 
! Отговори
не-анонимно добро преди 13 години
Не мога да повяряам, че тази новина ще влезе в топ 10 на най-коменираните теми в Днес БГ за всички времена.. .. 730 коментара ( повечето зли ) !!!! Това говори само по себе си колко болни мозъци има сред тежко болната ни криворазбрана нация. Да им в живо и здраво детенцето! Много радост и щастие да им носи !
641
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Честито! Да им е живо и здраво бебето и дано един ден ни радва като родителите си.:-))
640
3
 
16
 
! Отговори
поздрави от... преди 13 години
За гадния злобар - мира няма !В червата си си злобен !Не ти влизам вече в положението - омърси паметта на тези, заради които си се впрегнал да пишеш простотиите си и да кълнеш !
639
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Нещата при Албена и Максим са наистина сложни.Всички много им се радвахме за това, което постигнаха и наистина се гордеехмв с това.Лошото е, че той почерни две семейства и още много хора, близки до тях. Точно тази негова постъпка-да седне зад волана пил-не мога да оправдая.За съжаление той просто е един от многото, които правят това. За мен никога не е оправдание, че шофьорът пийнал само едно и това не влияе на реакциите му".Но мисля и че Албена и Максим ще продължават си да плащат.