Само конско за футболистите на Левски

На този етап глоби няма да бъдат налагани
Обновена: 1 мар 2011 10:46 | 1 мар 2011 10:45, Красимир Ангелов
47
Само конско за футболистите на Левски
Снимка: Булфото

Здраво конско отнесоха играчите на "Левски" за позорното 1:3 от ЦСКА.

Засега обаче глоби няма да бъдат налагани, но футболистите нямат право на грешка.

Освен това до второ нареждане тренировките остават закрити. Продължава и медийното ембарго за футболистите.

"Сините" обявиха, че нямат контузени от сблъсъка с "армейците". Аут за мача с Локомотив София в неделя е единствено Христо Йовов, който получи червен картон.

Гара Дембеле пък бе пратен във фитнеса след триенето на сол в съблекалнята.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още по темата: Христо ЙововЛевски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
1
 
! Отговори
$$DJ$$BOY преди 13 години
Българския отбор е най-добрия :D
45
0
 
0
 
! Отговори
ЦСКА преди 13 години
Не ме интересува колко победи и колко загуби,искам играчите на ЦСКА да играят винаги така по апостолски.Да кажат за 50 години колко дуспи са дадени за синия отбор,колко "човека"има в федерацията ,в комисиите,съдиите.Завладяли са всичко и чакат точки без да играят.Ако ги види Апостола ще се скрие от срам.
44
0
 
0
 
! Отговори
Га преди 13 години
Гарата пратен във фитнес залата без ***,за наказание.
43
0
 
0
 
! Отговори
tony scout преди 13 години
Нека да си го кажа пак, ЦСКА и да пада поне да вкарва на мач минимум 1 гол, да не си го кажа два. Играта им беше перфектна, гонка на всяка топка, с такава игра далече се стига. Само да може Маркиньос и (Х)ленчещото да си бегат и отбора ще е най!
42
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Синия футболен отбор няма право да се нарича с името на Апостола, това име е свято и трябва да се споменава само по време на големи национални празници, а не може да се употребява ежедневно в какви ли не битовизми. По този начин името му се обезценява и обезмисля като име на национален герой на БГ. Левски принадлежи на всички българи, а не само на малка част от тях - това разделение между българите трябва да се спре. Никъде по света няма футболен отбор с име на национален герой. Нека да си измис
41
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ЦСКА е побеждавал и европейски шампиони като Ливерпул, Баерн и то в силните им години та един посредствен отбор като подуенския Уевски няма да победи. Пък то Уевски става за поред път за посмешище след гръмките закани на Бай *** Подуенски. Така беше и с мачовете със скиорите, Жилина, Трактористите от Бате Борисов и още много такива изхвърляния, като след мачовете уевскарите бяха като попарени и не смееха да пишат по форумите.
40
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
По тая логика Алекс Фергюсън след слабия мач с Челси трябва да бъде изгонен. Време е футболните президенти да спрат да си измиват ръцете с треньорите. Ясен съвзе Левски от ужасния срив миналия сезон и натрупа много победи в Европа. Време е в Левски да разберат, както ние в ЦСКА, че вечното дерби е просто един мач, който не може да се сравнява с провала в Европа. А Дембеле си го пазете и уважавайте, защото без него щяхте да сте на 6-о до 10-о място при скапания ви Митрев, който сам победи Левски.
39
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Цесекар съм, но Левски няма от какво да ги е срам от тази загуба. Нито ние да се гордеем с победата. Просто в момента ЦСКА играе футбол, който е мъчение за нас феновете, но и за противниците ни. В момента ние трудно побеждаваме слабаците, защото в атака сме шаблонни и срещу сгъстена защита сме много зле. Левски игра открито, той водеше мача и ние използвахме по най-късметлийски начен положенията ни. Обзалагам се че ще се омазваме срещу слабаци. А Левски да си върне Жоро вратарчето, Митрев е нула
38
2
 
3
 
! Отговори
до номер 38 преди 13 години
Вечното дербиВиж последната статистика и дай коментар:В А група двата отбора са изиграли 126 мача - 50 победи за Левски, 41 победи за ЦСКА и 36 равни при голова разлика 186:175 в полза на Левски.А срещу фактите и боговете мълчат.
37
1
 
1
 
! Отговори
SAMO CSKA преди 13 години
NE E LESNO DA SI OT LEVSKI SEGA.MUKA I MUKA V OCHITE NA FENOVETE ZASHTO?ASHTOTO DOKTOR BATKOV MUDRO PREDRECHE, BIEM S MNOGO I CHAKAME "VIDOV DEN". A FUTBOLISTITE V BG SI GI ZNAEM, NE OBICHAT TRENIROVKITE, REJIMA I KONCENTRACIJATA,NAI-DOBRE IM E KOGATO IM SE KUPI MACH. IGRAIAT ZA APETIT. AMA CSKA-TO NEMA KAKVO DA GUBI, SVESTEN TRENER, OBEDINEN OTBOR OSTANAL BEZ STADION,MOTIVIRAN,I GO ZABIHA NA MILIONERCHETATA EDNO HUBAVO DA ZNAIAT, NE PODCENIAVAI NIKOGO SHTOTO MNOGO BOLI. I SEGA PLACHAT.
36
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
следващия път ще ядат на коня салама.това им готви бай ти ***.
35
0
 
7
 
! Отговори
В.Бозаджи преди 13 години
ЛЕВСКАР съм от памти века , не конско им трябва а жребец да ги *** целия отбор а ние да изчукаме гаджетата им
34
1
 
10
 
! Отговори
ЦСКА преди 13 години
Айде айде! Когато левски бият, са силните. Когато паднат са продали мача. Най-после в ЦСКА се работи добре. Поразкараха се чужденците, купени на кило. Проведе се нормална подготовка. Пускат се няколко от младите. Това някой оценява ли го? Докато дембеле поркаше като черна *** по курорти и лагери. Малко трябва и да отдадем заслужено на единия отбор. Не мислите ли?
33
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Страхотен ЦСКА и жалък Левски! Не си спомням скоро ЦСКА да е надигравала сините по толкова категоричен начин, даже и 4-те гола вкараха футболистите на ЦСКА при резултат 1:3. Левскарите даже не можаха да се разпишат. Агитката им се беше приготвила за голям празник, но за кой път вече си тръгна с горчивата истина, че Левски не е отбор от дори и ниска европейска класа. Скиорите, Жилина, Бате Борисов - това са тотални провали, и все след гръмките изхвърляния на Бай *** Подуенски.
32
0
 
10
 
! Отговори
До 15 преди 13 години
Ако мача беше уговорен не щеше първото положение за гол за Левски да бъде чак в 71 мин. както пишеш, така че това, че се опитваш да омаловажиш победата на ЦСКА на никой не помага. Простата истина е, че ЦСКА надигра тотално Левски.
31
0
 
2
 
! Отговори
кокала преди 13 години
откогато ви оставих потънахте и виждам че почнах те да дълбаете на долу ясен е безгласна душа в левски а гонзо и мустака плямпат повече отколкото трябва
30
0
 
5
 
! Отговори
zxcvb преди 13 години
До Тано :Значи когато Левски бие, всичко е по правилата, когато ЦСКА бие - мача е продаден! Типично мислене за фен на подуенското отборче, управлявано от бивш доносник. Така ако продължавате, няма да разберете кога сте изпаднали извън борда и ще се търсят начини да се намърдате незаскужено в еротурнирите. А там - бой, бой по синьото канче....
29
0
 
10
 
! Отговори
иво преди 13 години
Левскар съм, но никога не съм виждал по жалък отбора на Левски. Поздравлявам футболистите на ЦСКА за тяхната сърцата игра И това което ми направи много силно впечатление ,че треньорът Радуканов до последният момент преди футболистите да излязат на терена е прожектирал пред тях, славните минути на ЦСКА в мачовете срещу Левски, докато нашите футболисти са " разпускали" с някакъв филм в елитно столично кино. За мен следващият провал е сбогома за Гонзо и Ясен.А Батков да помисли за Балъков и дос
28
0
 
5
 
! Отговори
фен преди 13 години
Левски , ЦСКА защо обвинявате футболистите, имат си тренъори , ръководства.Кой им позволява да се дрогират и да пиянстват по цели нощи.Тъпички момченца с първични инстинкти нормално е.Чалга културата не ги е подминала не подминава и тяхните дрогирани фенове или иначе казано прости скинари с комплекс за малоценност. Защо хора, като Стоичков и Бербатов ви биха дузпата.Ами имат мозък и искат да си вършат работата.Другото е за 4-ти километър!!!!
27
1
 
5
 
! Отговори
5552 преди 13 години
На почти всички мястото им е ВЪН!Махайте се от Левски! Срам и позор за отбота - докато ви вкарват голове на собствения стадион - спите!Как не ви е срам? Коя фланелка носите на гърба си? Знаете ли за кой отбор играете?Това е анти футбол, независимо срещу кого - ЦСКА, Славия, Берое или който и да било.Лъсна всичко - позорния резултат от нехайството в ЛЕВСКИ цяла зима! И не само, няколко сезона подред нищо и половина - вървим надолу и това е, ЛЕВСКИ стана посредствен отбор!