Пламен Марков поиска оставката на Борислав Михайлов

"Ако не може да се справи с работата, по-добре да освободи поста си", обяви треньорът
Обновена: 4 апр 2011 16:24 | 4 апр 2011 16:24, Красимир Ангелов
20
Пламен Марков поиска оставката на Борислав Михайлов
Снимка: Булфото

Бившият национален селекционер Пламен Марков даде любопитна пресконференция тази сутрин. На нея специалистът призова Борислав Михайлов да освободи ръководния си пост в БФС, тъй като проблемите ни във футбола са дълбоки, а светлина в тунела не се вижда.

"Не съм съгласен с начина на протест на Цонко Цонев, който лиши феновете в Каварна от мач с Левски. Но протеста на малките клубове е основателен, тъй като много неща в нашия футбол са сбъркани", обяви бившият национален селекционер.

"Видяхме, че след това съдиите започнаха да свирят по-добре, явно е имало някакъв ефект. Имаме много големи проблеми за разрешаване, а светлина в тунела не се вижда. Борислав Михайлов ръководи БФС от доста години, но промяна все още няма", продължи Марков.

"Ако той не може да се справи с работата, по-добре да освободи поста си. Поздравявам го за избирането му в Изпълкома на УЕФА, но българският футбол не върви".

Вижте какво още каза Пламен Марков

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
5=5 преди 13 години
За да говориш за другите във футбола, трябва ти да си известен с нещо позитивно. Ние се караме, но във футбола, и не само там, се въртят едни и същи физиономии. Този е една от тях.
15
0
 
3
 
! Отговори
Nasko преди 13 години
Четящите и пишещи тук, Защо не обръщате внимание, че Откакто Перуката е на власт, ЗАТЪВА ВСИЧКО, защо коментирате Пламен Марков, а не "постиженията на Михайлов в детско юношеския спорт, младежи и всички групи в Първенството ни?Защо не коментирате продажността му, заедно със Сираков,Лечков?Кой затъмнява участията в черно тото??Мислете, за това иде реч, че си КУПИ, длъжност от М.Платини е ясно, мисли, че така ще се спаси?***, колкото по високо се катери, по надалеч се вижда, голия и ***!
14
4
 
4
 
! Отговори
dt преди 13 години
Ех да можеше да свалят БОБИ и на негово място да дойде Пламен Марков - футбола в България ще "ЦЪФТИ" и ще "ВЪРЗВА"! ЦСКА-ра с червената петолъчка ми напомня за НАПЪНИТЕ на серГЕЙ да свали ББ!!!!!!!!
13
0
 
2
 
! Отговори
аш до КУНЕВ преди 13 години
Може би,(според теб) ще е по добре да няма в България магистрали, да не се усвояват парите от Европа и да плащаме глоби за това? Този "филм" го гледахме до сега. Ако ти трябват пари - нужна е работа, много работа, която никой няма да ти я поднесе на тепсия!
12
1
 
7
 
! Отговори
истината преди 13 години
Крайно време е да го махнат Бобито, че откакто дойде нищо хубаво не се е случило с Българския футбол
11
7
 
5
 
! Отговори
5=5 преди 13 години
Понеже Пламен Марков е блестящ търсен от редица отбори по света сега критикува. А, и да не забравим как се представи начело на националния отбор на България. Срамът е непознато чувство за много хора. Вдига шум около себе си, защото си търси работа.
10
3
 
19
 
! Отговори
gogo преди 13 години
Да се маха ПЕРУКАН,то не бяха ниви на които се играе,то не бе корупция,то не бяха манекени,и като играем в ЕУОПА всички на бият,то не бяха БАТЕ-та,то не беше ТАМ-ПЕРЕ-тук-пере,то не бе ЖИЛИНА-УЖИЛИМА ...............
9
3
 
12
 
! Отговори
Кунев89 преди 13 години
Вместо да се дъвчат да вземат да построят нови стадиони, да модернизират школите, да обърнат повече внимание на децата!Бойко по цял ден си прави PR със строежа на магистрали, ама народът така обедня, че се чудя кой ще кара по тях!
8
3
 
27
 
! Отговори
Чочо преди 13 години
Перуката като го взеха в УЕФА, от тук нататък ще оглавява БФС доживот, а след това постът му ще се предаде по наследство на Никинциту.
7
26
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
От кога Пламен Марков стана такъв разбирач и специалист,поредния всезнайко.То цялата ни държава е зле нормално и футбола да е на това дередже
6
0
 
38
 
! Отговори
пепи преди 13 години
Да изринем мутрите с ритници.
5
0
 
25
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 13 години
Перуката е...несменяем като босс на БФС,но ако все пак това стане...някога,да ми се обади в Кривунделово;ще го изберем за...кмет.
4
2
 
40
 
! Отговори
Голям Праз преди 13 години
Вън ПЕРУКАТА от БФС!
3
2
 
42
 
! Отговори
Миро преди 13 години
До кога ще търпим кликата на Перукан.
2
50
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Само не ми е ясно този клоун от къде на къде дава акъл...
1
5
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Браво, Пацо. Евалата за доблестта. Крайно време е Мокетената пътека да си ходи.