Любо Пенев на път да смени Матеус

Натискат Боби Михайлов да отпрати германския треньор
Обновена: 14 дек 2012 15:05 | 3 сеп 2011 14:10,
157
Любо Пенев на път да смени Матеус
Снимка: Булфото

Треньорът на Литекс Любослав Пенев е на път да поеме държавния тим след края на тези квалификации.

Поне от три места натискат Борислав Михайлов да отпрати Матеус. Част от тарторите в БФС са шокирани от интервюто на Лотар пред английски вестници в навечерието на срещата, с което той прави на пух и прах родния футбол и националите ни.

"Защо не е казал, че заплатата му е 20 пъти по-висока от средната и я изкарва с 9 часа труд на месец", изригнал един от членовете на Изпълкома.

Друг пък - Йордан Лечков, веднага е лансирал приятеля си Любо Пенев. Според сливенския градоначалник в момента на "тези лекета" и "ментета" им трябва твърда ръка като тази на Чичовото, с която той удари по масата при пиянските изцепки в ЦСКА.

Идеята на Лече е Пенев да проведе и в държавния тим подмладяване, каквото вече е факт в Литекс.

Вариант за заместник на Матеус е и Стойчо Младенов. Той е отказал две оферти от клубове, очаквайки от БФС да се свържат с него.

В момента Стойчо е без работа, като той веднъж вече бе национален селекционер, но не успя да класира България за световните финали в Япония и Южна Корея през 2002 г. 
 

Още спортни новини в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


157
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
1
 
18
 
! Отговори
--- преди 12 години
Предлагам следната тактика за мача с Швейцария - нашите се нареждат плътно като стена - от греда до греда, с прибрани ръце, така че топката да няма откъде да влезе. Така могат да ни вкарат само 1 гол - в началото на мача, докато се довлечем до вратата и се построим. Понеже вратата е висока, ще трябва двама-трима да висят от горната греда. Могат да се сменят през 2-3 минути, като им отмалеят ръцете. Тактическата схема ще я кръстим "Перука 11-0-0-0", а жена му на Ники Михайлов ще изпее песен.
115
0
 
10
 
! Отговори
чарли преди 12 години
В националния трябва да се играе без заплата.За едната чест.Да си спомним Американското лято,колко получаваха тогава играчите и колко сега.
114
5
 
16
 
! Отговори
sofeto преди 12 години
Чичо му е треньор а този става само да "духа супата".... а и няма и без това "читав материал" който да тренира. А бе пропадла работа!!!
113
1
 
15
 
! Отговори
ЦИГАНИЯ преди 12 години
Банда некадърни чалгари са всички, като се почне от БФС та се стигне до чистачката на съблекалните
112
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И Фабио Капело,да стане треньор-с тези футболистчета толкова
111
3
 
11
 
! Отговори
ЧИЧОВОТО Е ИДИОТ преди 12 години
Абе тез ненормални ли са - как ще правят треньор този непрокопсаник и безхаберник. Брех, то бива корупция, бива набутване на свои хора по високите постове, ама това вече граничи с идиотщината
110
4
 
0
 
! Отговори
от 102 преди 12 години
до 105 - аз лично като коментирах неграмотността на журналята имах предвид друга грешка в статията, а не напът, напът в отзи случай е вярно изписано.
109
1
 
22
 
! Отговори
БАЙ КОЛЮ преди 12 години
ПО-ДОБРЕ ЩЕ Е ДА ЗАКРИЯТ НАЦИОНАЛНИЯ ДА НЕ СЪЩЕСТВУВА------ПАК ЩЕ ИМАМЕ СЪЩИЯ УСПЕХ.
108
2
 
7
 
! Отговори
чичо преди 12 години
а такаааааа следващия ***.да ни е честито.
107
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А БЕ МАТЕУС ЧЕ НЕ СТАВА НЕ СТАВА АМА ТОВА ЧИЧОВОТО Е МНОГО ТЪПО СЪЩЕСВО БЕ.....НЯКОЙ ДА НЕ Е НАПРАВИЛ "МАГИЯ" ТРЕНЬОРИ НА НАЦИОНАЛНИЯ ДА СТАВАТ САМО УМСТВЕНО ОГРАНИЧЕНИ......
106
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всеки друг, само не чичовото. Арогантен, надут, безскрупулен човек. Мисли само за себе си и за аверите.
105
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
милите ми коментаторчета, всъщност "напът" е напълно правилно. "На път" се използва, когато човек пътува нанякъде. "Напът" е в преносен смисъл, "той е напът да стане министър".
104
0
 
11
 
! Отговори
Хитлер преди 12 години
И как така все треньорите виновни бе,а някой може ли да каже кой играч от този отбор умее да подаде поне топката както трябва,тези всичките са нищо друго освен футболни ***,безхаберници и не зная дали има нещо в главите им,ще дойде време когато Фарьорските острови ще ни станат труден съперник,най-доброто е да се забрани тази игра докато се появят свестни футболисти,така направи преди повече от 20 години покойният диктатор на Нигерия и сега нигерийците са сила от световен мащаб.
103
0
 
3
 
! Отговори
realno 2 преди 12 години
и да познават кадрите /които в момента са под всякаква критика/. Трябва визия за бъдещето на БГ футбола - да откриваш и развиваш школи, да търсиш таланти. Да лансираш таланти, а не синчета и племенници. Спортната дисциплина трябва да се изгражда още при младите, а не да виждат "еталони" за подражание по кръчмите. ПРОМЯНА ТРЯБВА И В РЪКОВОДСТВОТО НА БФС И В НАЦИОНАЛНИЯ - и треньори и футболисти.
102
0
 
5
 
! Отговори
СРАМОТА ЗА ДНЕС БГ преди 12 години
Направо ме е срам от тази държава - футболистите ни не стават за нищо, журналята неграмотни, тюююю, то бива, бива ама...защо се чудим после , че кадърните се махали от България
101
0
 
5
 
! Отговори
realno преди 12 години
реално "лошият мат'рял" най-много си личи във "футболчето" ни, та и както в цялата държава, ако ще Маргарет Тачър да ни управлява - все тая... но поне някога нещо показахме във футбола и сега мерките, след подобна излагация, трябва да са крути - цялото ръководство на БФС-вън. Там трябват администратори и ръководители. Футболни хора, не непременно футболисти. Футболистите трябва да са на терена. Хора ГРАМОТНИ, да преценят правилно, кой, кога и за колко пари да бъде треньор, да познават системата
100
0
 
0
 
! Отговори
Ira преди 12 години
Ne e vinoven trenjorat, futbolistite ni ne sa stoka. Ne mozje da pukash rakija i da pafkash cigari kato za svetovno i da si istinski sportist. Nito mogat da bjagat, nito pak sa izdrazjlivi. Bezhaberie,kakto mnogo neshta v Bg.
99
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Божеее, от трън та на глог. Е.. му майката, толкова ли няма кадърни хора д а поемат тренерството на този отборец
98
3
 
2
 
! Отговори
мечо преди 12 години
ши викаме за Турция на евро 2012
97
1
 
5
 
! Отговори
Хитлер преди 12 години
Олее,те тук в Ваядолид от 2-ра не го искат той национален ще ръководи,как да стане вдигане на нивото на БГ футболът бе хора,няма детски и младежки формации няма специалисти които да се занимават с тези школи,сегашните са измислени даже звездата ви М.Петров не може да я играе тази игра,стоя тук две години в Атлетико,вкара 1 гол,топката се удари в кракът му,видяха се в чудо хората как да го продадат,сега с топката в крака колко защитника може да финтира,нито един, след сто год. може и да има футб