Любо Пенев на път да смени Матеус

Натискат Боби Михайлов да отпрати германския треньор
Обновена: 14 дек 2012 15:05 | 3 сеп 2011 14:10,
157
Любо Пенев на път да смени Матеус
Снимка: Булфото

Треньорът на Литекс Любослав Пенев е на път да поеме държавния тим след края на тези квалификации.

Поне от три места натискат Борислав Михайлов да отпрати Матеус. Част от тарторите в БФС са шокирани от интервюто на Лотар пред английски вестници в навечерието на срещата, с което той прави на пух и прах родния футбол и националите ни.

"Защо не е казал, че заплатата му е 20 пъти по-висока от средната и я изкарва с 9 часа труд на месец", изригнал един от членовете на Изпълкома.

Друг пък - Йордан Лечков, веднага е лансирал приятеля си Любо Пенев. Според сливенския градоначалник в момента на "тези лекета" и "ментета" им трябва твърда ръка като тази на Чичовото, с която той удари по масата при пиянските изцепки в ЦСКА.

Идеята на Лече е Пенев да проведе и в държавния тим подмладяване, каквото вече е факт в Литекс.

Вариант за заместник на Матеус е и Стойчо Младенов. Той е отказал две оферти от клубове, очаквайки от БФС да се свържат с него.

В момента Стойчо е без работа, като той веднъж вече бе национален селекционер, но не успя да класира България за световните финали в Япония и Южна Корея през 2002 г. 
 

Още спортни новини в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


157
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
0
 
3
 
! Отговори
.I. преди 12 години
Любо Пенев напъНАт ли е да става треньор или е на път да става треньор. Докога пълни неграмотници в България ще се изявяват като "журналисти"?
95
0
 
5
 
! Отговори
СИМЕОН преди 12 години
КОЙТО И ДА ДОЙДЕ ВСЕ ТАЯ,С ТИЯ ЧАЛГА ИДИОТИОТИ ТОЛКОВА!!! ЗА ТАКАВА ИГРА ПЕРУКАТА И МАТЕУС ПОЛУЧАВАТ ПО 50 000 ЕВРО ЗАПЛАТА НА МЕСЕЦ,А ФУТБОЛИСТИТЕ ВЗЕМАТ ПО 5000 ЕВРО НА ПОВИКВАНЕ В НАЦ. ОТБОР!!!СРАМОТА!!!НА ПЪРВО ВРЕМЕ ДЪРЖАВАТА ТРЯБВА НЕЗАБАВНО ДА СПРЕ МИЛИОНИТЕ СУБСИДИИ,КОИТО ДАВА НА БФС!ТАКА ЛИ НЕ ВИЖДАТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ ,ЧЕ ТАМ ПРОСТО СЕ КРАДАТ ПАРИ!ПРЕД ТОВА ,КОЕТО СТАВА С ФУТБОЛА В ДЪРЖАВАТА НИ СИ МИСЛЯ ДАЛИ НЕ Е ПО-ДОБРЕ ТОЙ ДА СТАНЕ АМАТЬОРСКИ,ПОНЕ НЯМА ДА ИМ СЕ ПЛАЩА НА ФУТБОЛИСТИТЕ!!!
94
0
 
3
 
! Отговори
ИзвънБГ преди 12 години
Стълбовете на енергото ще играят със същия успех!!!Редакцията, направте нещо за народа - призовете ръководството на БФС да се оттеглят!!!
93
0
 
8
 
! Отговори
Ева преди 12 години
Добре де, скъпи " журналисти" от Днес.Бг... Разбирам това да беше първият път, в който пишете "напът", и в който маса народ Ви поправя правописните грешки.. Ама вече е непростимо !!! Да го кажем за 1000000 път, и дано някой от Вас обърне внимание:На път!- 2 думиНе знам!- 2 думиНе мога!- 2 думиНЕГРАМОТЕН!!! - 1 ДУМА
92
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Матеус може да е бил добър футболист, но и на него пипето му като на по-голяма част от футболистите. Ако беше добър треньор, първо щеше еда си е в Германия и второ: нямаше да го гонят от всякъде, където е бил много , много бързо.Само тези наши лапачи в БФС имат някакви игри, като ги устройва този некадърник да идва за няколко дни в България и да си дава вид, че работи за отбора.Ако му дават от собствения си джоб, тези "УПРАВНИЦИ" на БФС щяха да го изгонят след първото представяне на отбора.
91
0
 
4
 
! Отговори
Патриот преди 12 години
Част от тарторите в БФС са шокирани от интервюто на Лотар пред английски вестници в навечерието на срещата, с което той прави на пук и прах родния футбол и националите ни.-че да не е излъгал.и аз не искам огромна заплата за треньор,за който беше ясно,че няма да ни класира,но футболистите за да са на ниво-казармен ред и дисциплина+големи глоби.
90
0
 
3
 
! Отговори
--- преди 12 години
Закривайййй!!!
89
0
 
6
 
! Отговори
ало днес-а преди 12 години
"на път" а не "напът" аман от неграмотници, то верно в спортните новини, ама все пак...
88
0
 
9
 
! Отговори
Пламен преди 12 години
Перуката трябва да си иде, не Лотар! Да си взема Генковците, Джизъсите и другата *** и да се маха! Барабар с Крадлечков!
87
0
 
12
 
! Отговори
Михайлов преди 12 години
Най-добре е вече да нямаме национален отбор по футбол. Много пари се разходват по това перо , а резултат нула.Дянков трябва да се намеси ! Спестените пари да се насочат към други спортове , които носят медали!!!
86
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"От трън, та на глог" както е казал народът!
85
0
 
1
 
! Отговори
М.У. преди 12 години
Е тогава вече да падаме от младежкия отбор на Индия само с 4:0 ще ни се струва "задоволително представяне".....ноо важното е да са здрави момчетата, да се раздават на 100%...в син сити и в креватите на разни фолк ***
84
6
 
5
 
! Отговори
H.Poirot преди 12 години
Ще смени Любо Пенев - Чичовото Лотар Матеус, когато Аз заиграя в националния - точно никога! Вече не може чичо му да го урежда навсякъде. Помните какъв посредствен играч беше в националния -тромав, муден. Като треньор - малко се изхвърля - като Стоичков.
83
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
проблема не е в треньора, просто половината отбор не струва
82
1
 
5
 
! Отговори
Критикар преди 12 години
"напът"? НЕГРАМОТНИЦИ!
81
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво,стане ли това,направо отсега да почват подготовка за квалификациите 2017 година!
80
0
 
18
 
! Отговори
ЗМЕЙ ГОРЯНИН преди 12 години
ЧЧалга култура-чалга футбол
79
0
 
7
 
! Отговори
Пипи преди 12 години
Все ги сменят и все същата помия. То на целия народ му трябва друго мислене просто и всичко ще тръгне.
78
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Напът? СледващиятПът направо напишете напУт! В не една статия са ви поправяли за същото (вероятно, за да разберете трябваше да напиша засъщото). *** и просто, но пък за сметка (засметка) на това упорити!
77
4
 
2
 
! Отговори
Drago преди 12 години
аз съм твърдо ЗА