ЦСКА покани Стоичков и Гриша Ганчев в пакет

Активисти от Сектор "Г" искат дуото на "Армията"
Обновена: 5 яну 2012 11:16 | 5 яну 2012 11:15, Георги Пешев
3
ЦСКА покани Стоичков и Гриша Ганчев в пакет

Покана до Гриша Ганчев и Христо Стоичков да вземат ЦСКА, подготвиха активисти от сектор "Г". Тартори на агитката се събраха традиционно, за да бистрят новините в любимия клуб, съобщава "Стандарт".

От дума на дума стигнаха до горещата тема с Христо Стоичков и Литекс. "Г-н Ганчев, отново правите точните неща за хората от Ловеч, но ви е време да погледнете към друг стадион", написаха в обръщение "червените" запалянковци.

Те обмислят начин да предадат посланието още днес, когато Христо Стоичков бъде представен официално като нов треньор на Литекс. Събитието започва в 12,00 ч на градския стадион в Ловеч.

Темата развълнува и комшиите отвъд Дунава. Според информации от Румъния Георге Хаджи ще получи пост в ловешкия тим, след като Христо Стоичков стане треньор на "оранжевите".

Северните съседи твърдят, че Марадона от Карпатите е очаквал от доста време възможността да се събере отново с Камата. Както е известно, двамата бяха заедно в състава на "Барселона" през сезон 1994/95 и поддържат приятелски отношения.

Според румънците през лятото Хаджи е отказал да поеме настоящия лидер в местната втора дивизия Виторул Констанца, за да бъде свободен за работа в България.

Не се уточнява на какъв пост може да работи Георге Хаджи, но нищо чудно и той да бъде привлечен като рекламно лице на "Литекс моторс".

Още новини за ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
10
 
! Отговори
Наблюдател преди 12 години
Бизнес се прави точно така. За жалост рядко се среща в БГ.Пожелайте им успех и международни успехи!
2
5
 
4
 
! Отговори
sds преди 12 години
Ей, шъ ви каа само едно: Само Ботев Враца и тесни пич*та!
1
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
що за фенове са тия бе ,със Стойчков отиваме в Б група .Добър футболист бе но за нищо друго не става Нека си го развеждат тук и там но само толкова ще го разбере и Ганчев един ден но него целта му са автомобилите с този ход

Спонсорирани публикации