Божинов се разкая, иска да се извини публично

Бивш съотборник на Валери в Манчестър Сити го защити
21 яну 2012 17:00, Георги Пешев
81
Божинов се разкая, иска да се извини публично

Българският нападател на Спортинг Лисабон Валери Божинов горчиво съжалява за постъпката си по време на двубоя от турнира за Купата на Португалия срещу Морейрензе, твърди иберийското издание "Record".

Според информации на базираната в Лисабон медия нападателят има желание да се извини публично за това, че потъпка треньорските указания и реши да бие дузпа, въпреки че друг трябваше да я изпълни.

В 92-ата минута на срещата при резултат 1:1 Спортинг получи право да изпълни 11-метров наказателен удар, който трябваше да бъде бит от чилийския национал Матиас Фернандес.

Божинов обаче на своя глава взе топката и изпълни сам дузпата, но я пропусна. В ситуацията той избута Мати Фернандес и показа много нагло отношение.

Вследствие на всичко това Бож бе натирен от първия отбор и има много голяма вероятност да напусне тима.

Нападателят обаче съжалява горчиво за случилото се и според португалското издание той е настоял да се извини публично.

В Португалия отсичат, че по принцип българинът не е проблемен играч и е уважаван във всички отбори, в които е играл до момента.

Междувременно от "Record" решиха да потърсят за коментар бившия му съотборник в Манчестър Сити Джеовани.

"Бож е добро момче и страхотен футболист", коментира бразилецът, който очевидно има добро мнение за българския национал.

Бившият капитан на Спортинг Ивайло Йорданов от своя страна упреква Божинов за своеволието му.

"Той има талант, но трябва да го докаже както на терена, така и в живота", заяви бившият национален нападател пред "Антена 1".

Според легендарния футболист на "Лисабонските лъвове", в цялата ситуация в 92-ата минута по време на мача между Спортинг и Морейрензе, капитанът не си е свършил работата, след като е допуснал да се стигне до подобно нещо.

"Да си капитан на Спортинг е чест, но и голяма отговорност. Трябва да спазваме указанията по време на мача. Капитанът не само носи лентата на ръката си. Къде беше капитанът на Спортинг в онази ситуация?", добави екснационалът.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
1
 
12
 
! Отговори
abe 55 преди 12 години
Я се запри, че смешен ставаш. Къде сравняваш Берба с тоя мързелив клоун бе...ти с какво си по различен от нас българите бе я се виж как плюеш и ти бе..!?Къде тръгнал да сравнява Бербатов с тоя ***. Божинов си беше тъпо парче и такъв ще си остане, срам ме е от такива ***, като теб и него, че сте българи.
47
11
 
1
 
! Отговори
анти-българи преди 12 години
Когато някой футболист на Левски вкара 47 гола в сериа А,и когато някой бг футболист е най младия играч в сериа А,ми се обадете да ви черпя наред мръсни пювалници,и за Бербата така говорите,гнус ме е че съм българин,ще се кефим на футболисти от турското първенсво,там където ви отиват звездите шопари смешни...Как не ви е срам бе,вие българи ли сте,а като вкара на Интер на Милан на Юве,ааа не се ли кефихте бе,или пак така говорихте за това момче,забравихте за 2 те му тежки контуции,вие само мразит
46
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Има една много хубава поговорка: Барабар Петко с мъжете!
45
0
 
20
 
! Отговори
ринго преди 12 години
махайте го тоя *** путкогонец абсолютен *** не случайно и Матеус не го искаше
44
0
 
35
 
! Отговори
мм преди 12 години
От *** нито един мъж не е прокопсъл. Този *** е същият.
43
0
 
28
 
! Отговори
bozadjia преди 12 години
я да питат свирколетка кой е капитана:)
42
2
 
28
 
! Отговори
64 преди 12 години
ТО НИКОЛЕТА ИСКА ОТ БОЖИНОВ ДА ВКАРВА ГОЛОВЕ И НА ТЕРЕНА.....А ШАНСА ДА ВКАРАШ ОТ ДУЗПА НЕ Е МАЛЪК. ПРОСТО МОМЧЕТО ИСКАШЕ ДА СЕ ПОКАЖЕ МЪЖ
41
1
 
11
 
! Отговори
pepi преди 12 години
da si hodi pri nikoleta da se gu6kat
40
0
 
43
 
! Отговори
hidko преди 12 години
Баси наглото момченце,честно! Пренебрегва ръководството на отбора, изблъсква съотборник, пропуска дузпа - и сега иска да му се прости! Ами, да беше отишъл в църквата моето момче. Там приемат такива разкаяния всяка седмица ама при положение,че не можеш да играеш и искаш да пляскаш по дупето оная жрица дето ти е жена - заповядай в Левски. Там повечето играчи това им е работата - да се забавляват. А може и във всеки друг Бг отбор. Ние ще те аплодираме за всяка глупост тука.
39
1
 
27
 
! Отговори
от далече преди 12 години
А тоя кой беше?
38
3
 
31
 
! Отговори
Emo Popov USA преди 12 години
BG *** !
37
1
 
22
 
! Отговори
Сашо преди 12 години
***.
36
5
 
21
 
! Отговори
Зрител преди 12 години
Преди 3-4г Гонзо направи същия номер срещу Бате Борисов и вместо да го накажат, Батков уволни треньора (Вили Вуцов).Този случай е много показателен за методите на управление в българския футбол.Иначе на Божинката кариерата може и да е зациклила,но ми е симпатичен с това ,че е добронамерен и толерантен,не се държи арогантно и просташки като повечето си колеги
35
1
 
15
 
! Отговори
Гацо Б. преди 12 години
"Лакомо дупе кръв ***" както казвахме преди като играехме за блока но май оше си важи.
34
0
 
29
 
! Отговори
Курти преди 12 години
Чета коментарите и направо падам от смях под стола. То Божинов май не го е яд толкова за изпуснатата дузпа колко какви коментари ще има след това по бг сайтовете за него и златотърсачката Нимфолетка.
33
1
 
37
 
! Отговори
Tricky преди 12 години
Заложил е на мача за равен, бие дузпата - изпуска и прибира кинтите...
32
0
 
10
 
! Отговори
Аз казах! преди 12 години
аааа така , нагази момчето в лука ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ и ся пак извинения с надежда всичко ти се размине. Ама ти си като просеща *** мойто момче , то живота дава шанс , дава шанс ама то твойто на нищо не прилича , Валерка ... то само с ОП и със СОРИ после не става, трябва и мъжество. Чудя се изобщо как ти "удисват" на акъла ... ти не си сериозен мъж със стабилно присъствие
31
0
 
23
 
! Отговори
чичо Митко преди 12 години
Тоя *** сега ако го изгонят и Курволетка ще бие дузпи, ама нейната ще бъде успешна :)))P.S.Модераторе, или трий цялото мнение, или не го трий изобщо, защото като изтриеш само една дума се получава безсмислица като в коментара ми с номер 33
30
0
 
20
 
! Отговори
АА преди 12 години
Дано поне детето е различно - кадърно не като баща си и тъпо не като майка си!
29
2
 
15
 
! Отговори
ДДД преди 12 години
Поне да беше готин - ГРОЗЕН СИ БАТКА И ЗА НИЩО НЕ ТЕ БИВА, ЯЗЪК ТИ ЗА ХУБАВАТА ЖЕНА, *** ТЯ Е ПРОСТА КАТО *** ,МИЛАТА :) ТАКА ЧЕ ГОСПОД Е СЪБИРАЧ