Божинов се разкая, иска да се извини публично

Бивш съотборник на Валери в Манчестър Сити го защити
21 яну 2012 17:00, Георги Пешев
81
Божинов се разкая, иска да се извини публично

Българският нападател на Спортинг Лисабон Валери Божинов горчиво съжалява за постъпката си по време на двубоя от турнира за Купата на Португалия срещу Морейрензе, твърди иберийското издание "Record".

Според информации на базираната в Лисабон медия нападателят има желание да се извини публично за това, че потъпка треньорските указания и реши да бие дузпа, въпреки че друг трябваше да я изпълни.

В 92-ата минута на срещата при резултат 1:1 Спортинг получи право да изпълни 11-метров наказателен удар, който трябваше да бъде бит от чилийския национал Матиас Фернандес.

Божинов обаче на своя глава взе топката и изпълни сам дузпата, но я пропусна. В ситуацията той избута Мати Фернандес и показа много нагло отношение.

Вследствие на всичко това Бож бе натирен от първия отбор и има много голяма вероятност да напусне тима.

Нападателят обаче съжалява горчиво за случилото се и според португалското издание той е настоял да се извини публично.

В Португалия отсичат, че по принцип българинът не е проблемен играч и е уважаван във всички отбори, в които е играл до момента.

Междувременно от "Record" решиха да потърсят за коментар бившия му съотборник в Манчестър Сити Джеовани.

"Бож е добро момче и страхотен футболист", коментира бразилецът, който очевидно има добро мнение за българския национал.

Бившият капитан на Спортинг Ивайло Йорданов от своя страна упреква Божинов за своеволието му.

"Той има талант, но трябва да го докаже както на терена, така и в живота", заяви бившият национален нападател пред "Антена 1".

Според легендарния футболист на "Лисабонските лъвове", в цялата ситуация в 92-ата минута по време на мача между Спортинг и Морейрензе, капитанът не си е свършил работата, след като е допуснал да се стигне до подобно нещо.

"Да си капитан на Спортинг е чест, но и голяма отговорност. Трябва да спазваме указанията по време на мача. Капитанът не само носи лентата на ръката си. Къде беше капитанът на Спортинг в онази ситуация?", добави екснационалът.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
21
 
! Отговори
Наблюдател преди 12 години
Никой човек,неможе да стори зло другиму така добре както може да си го стори сам ;)!С тая скъпа *** дето си хванал сега не ти завиждам братле ;)!
27
1
 
20
 
! Отговори
чичо Митко преди 12 години
Тоя *** сега ако го изгонят и ще бие дузпи, ама нейната ще бъде успешна :)))
26
1
 
34
 
! Отговори
Burg преди 12 години
Божинкаааааа, тва не е като да вкарваш на Николетка...то и без това, на нея лесно и влизат головете!Не ми пука за смотаните му пари,те са само средство ,а не цел!!!Сега предлагам Никито да го накаже с един от ония колани-играчки дето са за жени, да види дупето как се ВКАРВАТ ГОЛОВЕ!ЖЕНИЧКА СМОТАНА......
25
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Така е,като е свикнал да вкарва основно на разни курволетки,а не на вратари.И сега плаче,трябват пари,не бутат безплатно,не и на балами като него.Да го разбере това трябва и да има нещо в горната глава,което явно му липсва.
24
0
 
12
 
! Отговори
Месия- жена преди 12 години
Нещо за гнусното интервю от леглото със сегашната пред бившата... Гадост! То всичко само за пари бре... А аз не се целувам пред майка ми с мъжа ми, защото е нейн бивш... А тя знае всичко и винаги го е знаела!
23
2
 
39
 
! Отговори
Гошко преди 12 години
Палячоооооооооо!
22
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Така е Божинка , искаше да посвети голеца на Николетка и детенцето ама греда :Д HAHAH , сигурно е тениска с щампа е имал под фланелката ;))))
21
9
 
16
 
! Отговори
... преди 12 години
Във всеки от нас говори егоизмът. Трябва повече толерантност и прошка. Дадената ситуация е много грозна иначе, ама вие кво го плюете, така или иначе тепърва ще си пати. Между другото и аз сега го пиша тоз коментар от егоистични подбуди - искам да ми дадете плюсове, за да се чувствам готин :D
20
6
 
30
 
! Отговори
saki преди 12 години
Ама ако беше вкарал , щеше да се надуе като пуяк и да прави пируети.........тогава с кви очи щеше да гледа в очите Мати Фернандес не знам. Сгрешил но е поправимо, стига да има воля. Да се стегне, да си подобри физическата форма и да се раздаде на терена без да ламти за голове. И ако направи дузпа да я остави Мати да я бие. И така бавно и полека ще си върне авторитета. Просто тоя *** трябва да порасне и да стане мъж, а не капризен пубертет. Все пак е баща вече,какъв пример дава на детето.
19
3
 
42
 
! Отговори
bob преди 12 години
Това не е мач в махалата, да блъска така съотборника, кой да бие дузпата
18
3
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Едно му признавам на нашия - играе по 2 месеца, после се контузва и през повечето време не е футболист, но все се намира кой да го купи и да се прецака с него. Подкрепям всички блгари навън, дори и да не са перфектни спортисти. Ама тоя хем с игра ни срами, хем с поведение. Не е като Стилян, Мартин, Бербатов... Не е като тях. А имаше талант за футбол, но само с единия талант не става.
17
3
 
62
 
! Отговори
100 год. суциалиска преди 12 години
- Късно е чадо, мандалото лопна.
16
47
 
8
 
! Отговори
гошо преди 12 години
Това, че Божинов има кинти и разцъква с готини "каки" не е проблем(дай боже всеки му).Завистта е типична черта от характера на Българите. Не разбирам защо му гледате в паницата....Вие ли му плащате заплатата ???Що се отнася до дуспата - кой футболист не е портил дузпа , май само този който не е играл никога..?Защо цитирате (автора на статията) чужди издания а не си напрегнете мозъците и не попитате Вили Вуцов кой трябваше да изпълни дузпата на "Герена" срещу "Бате Борисов" - ГОНЗО ?? ПИТАЙТЕ !
15
2
 
64
 
! Отговори
offline преди 12 години
чалгата не прощава...
14
2
 
28
 
! Отговори
ined преди 12 години
Запрете се малко ако обичате, щял ден нищо друго ли не се е случило, че само "новини" за Мара Отварачката и за Лозанов трябва да четем.
13
1
 
36
 
! Отговори
:)))) преди 12 години
Бож, ми това да не ти е детската градина бе, че да ти са важни за някой извиненията...многооооо тъппппп, ама много още в едно предаване при Карбовски разбрах колко е тъпппп
12
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Божинов обаче на своя глава взе топката и изпълни сам дузпата, но я пропусна."ХАХАХААА - това е като на маса са да вземеш чинията на някой от ръцете и да си я размажеш в лицето !
11
1
 
29
 
! Отговори
Чадо преди 12 години
Силното желание(алчност) понякога подтиква към необмислени постъпки. За съжаление много хора се поддават на подобни желания и осир*т всичко.
10
1
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Късно е и ще го уволнят. По-лошото е, че съсипа доброто име на България, което оставиха Ивайло Йорданов, Краси Балъков и Емо Костадинов.
9
2
 
52
 
! Отговори
ха преди 12 години
Наш Бож пак се оак:)))))