Любо Пенев: Не извиках Бербатов, защото не е подготвен

Вратата обаче остава отворена, обяви селекционерът
Обновена: 24 фев 2012 14:46 | 24 фев 2012 13:47, Красимир Ангелов
47
Любо Пенев: Не извиках Бербатов, защото не е подготвен
Бербатов засега няма да играе под ръководството на Любо Пенев. Снимка: Булфото

Новият национален селекционер по футбол на България Любослав Пенев даде пресконференция в Правец, където днес събира играчите на лагер преди приятелски мач с Унгария. Двубоят срещу маджарите е на 29-ти февруари в Дьор.

Пенев обясни защо на този етап голмайстор №1 в историята на националния отбор и бивш капитан на "лъвовете" Димитър Бербатов няма да играе за България.

"Разговарях с Бербатов. Каза ми, че към този момент не е подготвен да се върне в националния отбор. Вратата обаче остава отворена", коментира Любослав Пенев.

"Групата при мен няма да е много голяма. Списъкът няма да е дълъг. От днес започвам да си вадя наблюдения. В момента ме интересува работата през следващите три дни и контролата с Унгария", допълни още специалистът, на когото се възлагат големи надежди да класира страната ни за Мондиал 2014 в Бразилия.

"Всичко става по желание. Ако някой не желае, не иска, няма да го карам насила. Контролната среща си е контрола, но аз ще търся положителен резултат", завърши бившият нападател на Атлетико Мадрид и Валенсия преди дебюта си като наставник начело на България.

Още новини от българския футбол четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
1
 
4
 
! Отговори
do 45 преди 12 години
***! Чети първо!''Разговарях с Бербатов. Каза ми, че към този момент не е подготвен да се върне в националния отбор.''
38
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Еееех...чичовото,чичовото....Гацо Бацов ти е много на теб ! Леле какъв смех !!! Бербатов не бил подготвен !!! Човека не може да ви диша ,*** такива !!!
37
0
 
4
 
! Отговори
Кейн преди 12 години
В смисъл ,че не иска сигурно,а то за нашия национален отбор и масажистката на МанЮнайтед е подготвена по-добре от местните ни звездички
36
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе какви хора пишат тук? Я четете по- добре! А то и едно двусмислено заглавие - чудо?!То бива *** заглавия, но понякога журналистите се оливат с цел сензация.Да преведа- Пенев не смята, че Бербатов не е подготвен, а самия Бербатов леко рита топката в тъч, като казва, че не е готов, демек няма да играе сега за националния и разбира се Пенев нищо не може да направи- като не иска момчето, не иска! Те това е!
35
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В коментарите никой не каза нищо за перуката, та за това аз ще му кажа да се е*е да ми олекне :D
34
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пенев може да е всякакъв ама не се е отказвал от националния отбор.
33
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Любо викни го барбито и го дръж на пейката, той поне е свикнал.
32
0
 
10
 
! Отговори
eee преди 12 години
Що не духаш супата бе Пенев.Заради такива като теб Бербатов не се връща в националния.Шуробаджанашки цирк.
31
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бербатов и с 2 счупени крака е по подготвен от всички останали,но няма как трябва да се викат чичовото,таковото и на брат му дедо му...
30
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Когато един бивш национал се изказва по този начин мен е ясно че не струва пукната пара като човек и като специалист.Просто народа е казал:Всяко чудо за три дни!Дали ще изкара и толковна?Толкова е примитивен милият!
29
0
 
8
 
! Отговори
алилиии преди 12 години
тоа шкембе-чорба ше трее да е нооо, *** ноооо ***, завистлифф, гаден, лъжлифф...като от Тибет изглежда да е.
28
5
 
4
 
! Отговори
Hristov1984 преди 12 години
Нека видим първо какво ще направи Пенев и тогава да го обсъждаме. Нивото на националния до голяма степен зависи от нивото на първенството ни, така че мисията му е почти невъзможна. С плюене няма да му направим задачата по-лека. Пенев обича да си казва всичко което мисли и беше страхотен футболист, тези му две качества печелят респекта ми. За съжаление нивото на футбола ни се гради не от играчите а от друг фактор... (БФС)
27
3
 
12
 
! Отговори
,,LARI,, преди 12 години
KOI TE NAPRAVI TRENER , SMESHKO.NAZIONALNIJAT OTBOR S TEB,SHTE OTIDE NA POSLEDNO MJASTO V SVETA.
26
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хи-хи-хи! Като гледам и другите колко са подготвени! Новият стратег е абсолютно гениален. Толкова интелект, такава прозорливост и толкова такт, събрани на едно място! Хвала!
25
1
 
2
 
! Отговори
Bili преди 12 години
Klisheto kakvato darjavata takav i futbola e vqrno.Berbatov go haresvah prekaleno mnogo,no ni prodade tova e istinata.Govorilo se pisalo se ae begai be makedonche za Stilqn i Martin ne se li pishat gluposti,no sa v otbora tova sa BALGARI.Sedi si tam i tarkai peikata posle she doidesh U MINIORO
24
0
 
7
 
! Отговори
Dan преди 12 години
В крайна сметка - На го е викал, или не е искал да дойде? Щото като ,четеш заглавието и излиза , че Любо не го е повикал , а като прочетеш какво е казал , излиза ,че Бербатов не иска да дойде защото не е подготвен! Все едно, в крайна сметка резултата е ясен, Иван Иванов в защита минават през него 2-3 гола и после ще има, -Не си вкарахме положенията , и за това ни биха!
23
13
 
16
 
! Отговори
С. преди 12 години
Успех на Любо и на отбора!!!
22
4
 
35
 
! Отговори
Расъл у Расник преди 12 години
"Любо Пенев: Не извиках Бербатов, защото не е подготвен..." Верно не е подготвен - не може да пие, да се друса, да пъха стотарки в силиконовите *** по чалготеките и да пребива в свободното си време поредната фолк певица, направила го баджанак с половин България...Това не е български национал по футбол...Прав е чичовото - неподготвен е и това е горчивата истина.
21
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За пореден път призовавам Днес.бг.НЕ ЦАПАИТЕ ХУБАВИЯ САЙТ С ФУТБОЛНИ НОВИНИ !Никoй що-годе нормален човек у нас не се интересува от футбол.
20
0
 
7
 
! Отговори
аз преди 12 години
вадя наблюдения....егати словосъчетанието

Спонсорирани публикации