Атлетик Билбао изхвърли Ман Юнайтед от Лига Европа

Баските постигнаха нова победа над "Червените дяволи", този път с 2:1
Обновена: 15 мар 2012 22:35 | 15 мар 2012 22:32, Георги Пешев
78
Атлетик Билбао изхвърли Ман Юнайтед от Лига Европа

Английският шампион Манчестър Юнайтед официално е аут от Лига Европа, след като отборът бе елиминиран от испанския Атлетик Билбао. Отборът на сър Алекс загуби с 1:2 втория мач.

"Червените дяволи" загубиха и срещата реванш срещу баските, но този път мачът се игра на "Сан Мамес".

Домакините стигнаха до успеха с попадения на Йоренте и Де Маркос в 23-ата и 65-ата минути на мача и по този начин стигнаха до победата. За гостите вкара Уейн Руни в 80-ата минута.

Българският нападател на гостите Димитър Бербатов дори не бе в групата в срещата и логично не взе участие.

Така с общ резултат от двата мача 5:2 Атлетик успя да се класира за 1/4-финалите на най-комерсиалния турнир.

Подробности от срещата прочетете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Имали някай вид спорт,който да не е паралня на пари.А футболът е най голямата.
63
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кои са тези МЮ и тоя чехъл САФ?
62
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
berbo e vinoven
61
1
 
5
 
! Отговори
с. преди 12 години
Юнайтед винаги са били галеници на съдбата!Рано или късно късмета свършва!Тия нещастници колко години им връзваше като на бесни кучета тоягите!?Оня финал с Байерн Мюнхен беше *** вързията!Германците ги сплескаха направо!Финала с Челси беше абсолютно равностоен и само късмета Тери да се подхлъзне им даде победата!Първият им КЕШ от 1968 пък е уникален късмет!Финала е с Бенфика!Титулярите им се натравят с храна и те излизат с юноши и резерви!Супер ми беше да гледам как испанците ги мачкат!
60
0
 
4
 
! Отговори
dimo преди 12 години
Продължение от 70 коментар.Трябва да се направят смени в отбора.Има играчи,които въобще не могат да играят.Повечето от играчите са силно прехвалени както отборът като цяло.Мога да посоча Рио Фердинанд-един от слабите централни защитници сред първите 10 отбора във Висшата лига.Така му се пада на СЪРА.понеже държи Бербатов на пейката.Не може ,няма право да държи човекът,който му даде в ръцете шампионската купа на Англия миналата година.С головете на Бербатов този дърт *** стана шампион.
59
0
 
1
 
! Отговори
dimo преди 12 години
Радвам се,че Ман.Юнайтед са отстранени.Радвам се понеже този отбор е твърде прехвален през последните да кажем 2 години.Той е силен в Англия,но в Европа не може да се запомни кой знае с какво.Видяхте,че фактите говорят-черв.дяволи паднаха от седмия в Испания и то в два мача подред.Преди когато СЪРА бе млад-отбора е бил сред най-силните в света,но сега,когато Ал.Фергюсън е вече изкуфяла тиква болна от шизофрения и алцхаймер взети заедно този отбор е на средно ниво за ниво Шампионска лига.
58
0
 
7
 
! Отговори
Съра е изкуфял вече преди 12 години
Съра ясно показа че е ядосано старче и не пусна Бербатов в игра. Пусна Уелбек,Еернандес и анонимника Погба. И тримата с /малко изключение първия/ ,не могат да влязат в комбинация.Бербата е колкото тримата заедно.Няма такова безумие.Дано се вразуми тоози дърт *** че да го пусне да погледаме малко и нашето момче.
57
0
 
13
 
! Отговори
LARRY преди 12 години
хахах всичко се връща чичо Алекс.Една година от както Бербатов е твърда резерва и какво се случи предстои една година в която Ман Юн ще останат без нито един трофей. Чичо Алекс,агонията на твоя отбор сега започва,докато пускаш всеки мач Руни,без значение от формата му и Уелбек който прави по 5 чисти пропуска на мач и има голове колкото Митко който рита от пейката и няма нито една критична дума по негов адрес така ще е.
56
0
 
6
 
! Отговори
груьо преди 12 години
Ман Ю-тва прехвалено отборче,дето претендира за един от великите отбори в света..Буахахх Винаги са били нещастно комплексирано отборче с абсолютно никъкав шанс да застанат до големите-Милан,Барса,Реал,Байрен..те даже и до Ливърпул не могат да застанат защото се вижда какви футболни джужета са!Тв не е отбор,тва е фирма за правене на пари от фанелки и реклами,на двама ЕВРЕИ от Щатите...Пожелавам им, Съра до 101годишна възраст да им е треньор... Бухахахахххх
55
3
 
1
 
! Отговори
petko преди 12 години
Е, може би 20-тата титла в Англия малко ще замаже положението :)
54
6
 
2
 
! Отговори
HETO преди 12 години
Тука има няколко "специалисти", които все се опитват да ни натякват "техните" си хилави първенства! Господа, не разбрахте ли, че в Испания, освен 2 отбора, никой не може да се бори за титла! Това ли ви е интересното!? В Италиа футбол скоро няма да има! След онези корупционни скандали и продадени мачове - кой се интересува от това първенство? Така че , си гледайте, каквото искате, но спрете с жалките си агитации за скучните първенства!
53
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Изкуфелия сър изпусна момента да си тръгне с любовта и уважението на феновете и сега май ще му се наложи да си тръгне с омразата и презрението им.
52
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
снощния разгром от седмия в ЕСпания прави тренд, англосаксонския индустриален футбол познат с трансфери, далавери и лекоатлетизъм, се срина пред латинос школата на аржентина, обогатена с тотална преса ала микелс, и случайността е логична, едните, наемниците за пари, са излишни
51
1
 
5
 
! Отговори
до 61 преди 12 години
къде ще намери по-слаб отбор? само в англия нали?
50
0
 
35
 
! Отговори
Lo$7 преди 12 години
Сега Бербатов ако се навие на трансфер ще е най-големият *** в света. Стой си Мите при изкуфелия САФ, като ти каже лятото трансфер, кажи ок и като идеш да подписваш лични условия, кажи искам по 250 000 паунда на седмица. Те ще ти кажат гледай си работата и ти обратно при Сърчето да си яде дъртите таш*аци от яд. Прибери си още няколко милиончета, подсигури си старините и децата си и догодина, на 32, ще идеш в някой по-слаб отборо да ни порадваш още година-2 с играта си и така. Жив и здрав!
49
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бавно,но сигурно английското първенство върви по пътя на италианското калчо отпреди 20-тина години. Огромни неоправдани заплати,поръчкови съдии,корупция,уговорки и т.н. Резултата-от най-доброто в света по онова време,днес калчото е средняшко първенство...
48
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
бавно, но сигурно английското първенство върви по пътя на английския национален отбор, в собствените си очи и в очите на слепите са най- добрите и винаги са фаворит за всичко, само дето нямат нищо от домашното първенство със съдийските аванти, преди него също нямат
47
0
 
11
 
! Отговори
наивен преди 12 години
как така се случи, нали висшата лига е най-доброто първенство? всички бг коментатори това повтарят, ама те и правилника не знаят /справка предния мач/, но нали са корифеи
46
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Незнам как в БГ има толкова фенове на Английския футбол и по нашите канали дават само английските участия в Европа. Просто не знаете какви мачове изпускате.
45
2
 
4
 
! Отговори
Z преди 12 години
Жалко,че мача не го даваха по Диема!!! :-)))

Спонсорирани публикации