Моуриньо иска две дузпи за Реал Мадрид

"Винаги можеш да направиш равен", изтъкна португалецът
Обновена: 20 мар 2012 09:03 | 19 мар 2012 12:39, Георги Пешев
5
Моуриньо иска две дузпи за Реал Мадрид

Треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо обяви, че реферът не е дал две чисти дузпи на отбора му, но въпреки това прие сравнително спокойно равенството с Малага късно в неделя.

Столичани направиха 1:1 с андалусийци у дома и така серията им от 11 поредни победи в Лигата приключи, но все пак тимът продължава да има добър аванс от 8 точки пред Барселона.

“Мисля, че съдията допусна две много сериозни грешки, като не отсъди чисти дузпи в наша полза. Но все пак подобни неща се случват и са част от футбола”, заяви философски португалецът.

“Не е станало нищо фатално. Спечелихме много мачове от началото на сезона, така че е напълно нормално в един момент да завършиш наравно или пък да загубиш. За мен по-важното е това, че не спряхме да се борим и се старахме до последния момент”, добави Моуриньо.

“Мисля, че през второто полувреме се подобрихме и като цяло доминирахме в двубоя, имахме положения, но ги пропуснахме и в края бяхме наказани. Голът на съперника бе наистина фантастичен. Остават още 11 мача и за мен най-важното е, че държим съдбата в собствените си ръце”, каза още наставникът на Реал.

Още новини за Реал Мадрид прочетете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
5
 
! Отговори
до Меси преди 12 години
Ти къде си се учил да пишеш бе ***,върни се там да те научат и да мислиш като човешко същвство,а не като маймун.
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
BE tova ne go o4kvah. Malaga e edin ot malkoto koito nqmat v istoriata si pobeda na Santqgo Bernabeu! Okei, o6te 2 na Visente Kalderoni na San Mames. A na Nou Camp ste abonati.
1
2
 
3
 
! Отговори
Бербо преди 12 години
Това е треньорът, който трябва да смени дъртия Фърги.Познава и английския футбол, и футболът в Европа.Ще смени баналния стил на МЮ, ще го направи по-модерен и ще промени отношението към играчите, за които сега в МЮ има един Бог - САФ.