Шеф оглежда из Европа нови играчи за Левски

Главният селекционер Дончо Донев е зад граница в търсенето на нападател
Обновена: 2 апр 2012 14:56 | 2 апр 2012 12:42, Георги Пешев
3
Шеф оглежда из Европа нови играчи за Левски
Дончо Донев ще търси играчи за Левски из цяла Европа. Снимка: Булфото

Левски стартира търсенето на нови попълнения в чужбина. "Сините" са готови да пребродят цяла Европа, но да вземат играчи, които ще ги направят №1 в България.

Георги Иванов разкри, че главният селекционер Дончо Донев е зад граница в търсенето на нападател. На "Герена" признават, че имат нужда от голаджия, който ще поведе атаката на тима.

Те все още имат договор със Сьорд Арс. Преотстъпеният в Китай холандец обаче не успя вече веднъж да се адаптира към обстановката в Левски.

"Сините" ще огледат и няколко опорни халфа, след като това се оказа един от най-дефицитните постове в отбора. Иначе за "Герена" се спрягат вратарят на Локо София Валентин Галев и Росен Колев от Черно море.

Следващият мач на Христо Йовов пък ще е под номер 270 за клуба във всички турнири. Ако Ицо излезе срещу Лудогорец, той ще изпревари Божидар Искренов във вечната ранглиста на Левски.

До края на сезона Йовов има възможност да се изкачи до 15-ата позиция, където в момента е Димитър Иванков с 276 мача.

Следващият двубой на Дъстли Мюлдер пък ще е 60-ят му за клуба във всички турнири. Защитникът все още няма гол за сините, като в актива си има две асистенции.

Още новини за Левски четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: ЛевскиДончо Донев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
ГОНГ преди 12 години
Левски загуби с едно на мъка, а мъката превърна ефира на националното радио "Дарик" в истинска "синя Ал Джазира". Никога, ама никога в национален ефир никой не си е позволявал такова говеждо държание! Дори по времето на Милко Балев, ЦСКА не е бил бранен по този начин. При безобразната игра на Левски, при 300-та минути без отбелязан гол, талибаните Томислав Русев, Валентин Грънчаров и Стефан Стоянов направиха невиждано шоу за ултрасите на ЦСКА! Да, точно така, феновете на "армейците" се търсеха по форуми, за да призовават всички да слушат "Дарик". Това бегласът на синия амок, на синята глупост!Амокът на тримата тенори беше пълен. Първо един от тях обяви Лудогорец за селяни, после Валентин Грънчаров се разплака: А ние губим! Накрая Томислав Русев се провикна: "Чуйте! Батков - ***"! След попадението на Иван Стоянов, та чак до края на мача тримата така и не разбраха къде се намират. Върхът беше ситуацията, в която Жуниньо изрита без топка съперник, а Грънчаров поиска...фаул в полза на Левски!
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гледам малката снимка едно хубаво д.. Отварям новината и ми се изпъчи бай *** с големия корем.
1
3
 
1
 
! Отговори
Между редовете... преди 12 години
Да се чете: "Шеф оглежда из Европа ЗА нови пациенти(балъчета) за Левски".