Пак скандали при победа на Барса

Каталунците отстраниха Милан след две дузпи и победа с 3:1
Обновена: 4 апр 2012 07:01 | 3 апр 2012 23:56,
124
Пак скандали при победа на Барса
Фабрегас и Меси ликуват след първия гол за Барса. Снимка: Reuters

Благодарение на две леки дузпи Барселона победи Милан с 3:1 в реванша от четвъртфиналите на Шампионската Лига на Ноу Камп и продължава напред на полуфиналите на турнира.

И двете дузпи бяха колкото безспорни, толкова и нелепо изкарани от защитата на Милан. При първата Антонини не успя да изчисти овладяна от него топка, а след това с неразчетен шпагат посече Лео Меси.

Втората пък бе още по-глупава, тъй като Алесандро Неста дръпна Серхио Бускетс за фланелката при изпълнение на корнер. И в двата случая Лео Меси вкара от бялата точка.

Между двете дузпи Милан успя да изравни чрез Ночерино, но това бе и единствената опасна атака за "росонерите".

След почивката Андрес Иниеста вкара и трети гол след щастлив рикошет и това сложи точка на спора.

Така на полуфиналите Барселона ще играе с победителя от Челси и Бенфика, като англичаните са фаворити след победата си с 1:0 в първия мач в Португалия.

В другия мач от деня нямаше толкова драми и Байерн Мюнхен спокойно победи Марсилия отново с 2:0 и така ще чака на полуфиналите Реал Мадрид, който има протоколен мач срещу АПОЕЛ.

Подробности за Барселона - Милан четете тук

Подробности за Байерн  - Марсилия четете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
0
 
2
 
! Отговори
npocTak преди 12 години
nqma fair play. nqma myjka igra. samo simulacii i sydii ... sram me ot Barselona, sram me e ot svetovniq futbol ...
104
0
 
2
 
! Отговори
do c. преди 12 години
***, за дузпата нещо да кажеш ? Ако на барса им дадат подобна дузпа какъв ВОЙ ще нададете ... За да е сигурно и картонче ... Ама едва ли ще видиш някой така да реве като теб снощи
103
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Цецо явно че ти е време да си пиеш хапчето!Аз съм фен на Барселона,но винаги съм недоволен от такъв мач,почти подарен.За съжаление Реал Мадрид е по добрия отбор ,но така е днес са едни утре други.Но поне играят футбол,а не като нашите балерини.
102
3
 
1
 
! Отговори
ЦЕЦО преди 12 години
Всички фенове на бърцилонътъ са нещастни комплексари и нищо повече.Могат да бъдат изброени поне 20 ситуации за последните години, в който очевадно съдийте са подпирали "великия" отбор. И нито една в която да са свирили срещу тях.Всичко ще се върне обаче, защото светът е устроен така.Радвайте се мизерници на съдийските купи и победи и избивайте комплекси, защото монетата ще се обърне скоро и тогава всичко ще си дойде на мястото.
101
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Лечков ви го каза преди врвме,няма по голяма мафия от футболната.Незаслужени пари.Пране на пари.Никаква криза във футбола.Празити.
100
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
BARCA IGRAE NAI-PROTIVNIAT FUTBOL ,KOITO SAM VIJDAL NIAKOGA ... DJUDJENCATA SI PODAVAT MILION PAS4ETA PREZ 2 METRA I SI MISLIAT , 4E IGRAIAT FUTBOL ...ABSOLIUTNI BOKLUCI...
99
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
барса я подпират вече 10 гидини, то не беше челси, миналата година реал а бе......*** отбор с 11 джуджета
98
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Рекламата на Уницеф отива все по-отзад и все по-надолу..Бяха много благородни Барса, ама и те видяха малко слава, самозабравиха се и се превърнаха в поредната гнусна институция, интересуваща се само от печалби. Затова и феновете им станаха крайно нагли и ни убеждават, че всичко е честно и почетено. Нямам търпение да им го набутат големия, наглеци самозабравени
97
10
 
4
 
! Отговори
Пора преди 12 години
Ей, фенчетата на челси и балета - за какви съдии говорите бре - я си погледнете собствените отбори - последната титла на челси спечелена след скандални съдийски подпирания; тази година в Испания няма мач на Реал на който съдията да не свири дузпи или червени картони и да ги бута повече от явно - я малко у лево!! Ние трябва да ревеме, не вие!!И фенчета на челси - гответе се за поредно отпадане; а МУУ знае какво го чака на финала - поредна загуба, 11 за последните 2 години...
96
1
 
6
 
! Отговори
az do 113 преди 12 години
аре успех с бенфика, че ако не се класирате всичките тези ревове ще станат много смешни !
95
8
 
2
 
! Отговори
с. преди 12 години
Така ще се сгазите тоя сезон,че направо не е истина!Реал ще са с титлата,а на полуфинала БърцилонЪ ще бъдат злостно изпердашени от Челси!На 105 пак ще повторя да ми чете коментарите!В коментара си с номер 103 съвсем ясно казвам,че исках *** да продължат за да си отмъстят Челси!А дали ме е страх е смешен въпрос!Последния път каталунските *** с триста зора додрапаха до 1-1!От какво да ме е страх!?Смешници!
94
11
 
11
 
! Отговори
Go преди 12 години
Само слепи хейтъри могат да не видят двете дузпи. Барса си би по всички правила.Кучетата вият, керванът гази.
93
23
 
15
 
! Отговори
Fuck offfff преди 12 години
Да си е*е майката този който измисля такива заглавия, също и всички недоволни.BARCELONA ВИНАГИ No1 !!! (а останалите могат само да завиждат)
92
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ми те с двете дузпи и Локо Мездра щяха да бият.
91
7
 
6
 
! Отговори
До 107 преди 12 години
1072 1 Синковец ,по-правилно е така да се каже:Мъж влиза в спортен магазин и пита продавачката :- Имате ли екип на Манафчестер Грознайтед ?-На футболист или на съдия ?!?
90
2
 
3
 
! Отговори
az do 107 преди 12 години
мой, това е 5 или 6 подобен пост, мислиш ли че е смешно ?
89
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
‎-Мъж влиза в спортен магазин и пита продавачката :- Имате ли екип на Барселона ?-На футболист или на съдия ?!?
88
3
 
3
 
! Отговори
аз преди 12 години
заради ревльвци като теб се радвам, когато челси падат ... а са симпатичен отбор
87
8
 
5
 
! Отговори
аз преди 12 години
*** е синът на баща тиВ лицето ли трябва да го удари, за да буде свирена дузпа ? Не го дърпа, така че да го събори чак може би ? Признай си че си фен на челси и ти се реве заради финала преди 3г. Ето сега ще има възможност за реванш. ТИ би трябвало да си най-щастливия, а ревеш. Страх ли те е ?
86
4
 
2
 
! Отговори
с.до 99 преди 12 години
За Бенфика не бери грижа!Ще бъдат отнесени!Челси играеха слабо защото бойкотираха АВБ!Сега обаче са мобилизирани и играят!Този сезон е последен шанс за Лампард,Тери,Дрогба и така нататък да вдигнат трофея и ще измрат на терена!Това,че са считани за аутсайдер само им помага!