Шефът на Лудогорец: Стойчо Младенов е смешник!

"Ако имах такъв треньор, щях да го уволня", добави Кирил Домусчиев
Обновена: 14 май 2012 10:53 | 14 май 2012 10:53, Красимир Ангелов
31
Шефът на Лудогорец: Стойчо Младенов е смешник!
Домусчиев нападна Стойчо Младенов. Снимка: Булфото

Финансовият благодетел на Лудогорец Кирил Домусчиев нападна сериозно Стойчо Младенов. "Ако имах такъв треньор, щях да го уволня. Смешник! Само плаче".

"Всички трябва да му легнат и съдиите да помагат само защото е Стойчо. Да си го държат ЦСКА", заяви Домусчиев пред "Канал 3" и обвини, че хора като Стойне Манолов са докарали ЦСКА до това дередже и са отказали Васил Божков.

"Ако ни бият накрая, ще им стисна ръцете", допълни босът и уточни, че остава от ЦСКА, но не и в този му вид.

Той разкри, че Херо е нападнал съдиите озверял още преди мача Лудогорец - Черноморец. Димитър Димитров ползвал подобни прийоми постоянно, за да си осигури комфорт. Подобна е и атаката на Локомотив Пловдив преди финала с Лудогорец за купата.

Бизнесменът заяви, че тимът му е бил неволно подпомогнат веднъж от страничния рефер на мача с пловдивчани през есента, но десетки пъти ощетяван е точно отборът от Разград.

Накрая Домусчиев не скри, че вратарят Урош Голубович е минал детектор на лъжата заради съмнения за продаден мач. Сърбинът обаче издържал теста. Домусчиев не отрече, че става въпрос за загубата в Ловеч.

Още новини от българския футбол четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
1
 
! Отговори
arhar преди 11 години
Забелязахте ли, че Ст. Младенов беше атакуван яростно и от агент Борат от ДъСъ ?Нали сега някой няма да каже, че и Луканов е разбирал от футбол, защото ще ме разсмее ?!
24
1
 
2
 
! Отговори
К,ай преди 11 години
Домусчиев /т.е. свинаров/ Не знам кой си ти и какво си сътворил в жалкия си живот на провинциален плейбой НО Стойчо Младенов е записал името си в най славните страници в историята на българския клубен футбол.
23
1
 
2
 
! Отговори
до 26 преди 11 години
нещо си сбъркал,,,Лудогорец.,, - шампион
22
9
 
3
 
! Отговори
троичo преди 11 години
ЛЕВСКИ ШАМПИОН
21
5
 
4
 
! Отговори
DO преди 11 години
TEZI KOITO SLOGIXA MINUS NA NOMER 18 DA IM *** V USTETATA I DA GO BUTAM V USTETATA NA 6TERKITE I GENKITE IM
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ne znam kato kazva 4e go bi uvolnil,zashto ne go napravi.Ganetata sa mu rabotnitci,zna4i toi e shef i na CSKA
19
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Stoi4o Mladenov ako iska da ne pla4e da prati kapitana Ianchev na peikata.Toi prodade ma4a na Levski s pasivnata si igra i s razhojdaneto naliavo,nadiasno.Stoi4o moje i da ne znae.
18
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какви са тия Лудогорец.Да не си мислят че са Барселона.То футбола е на такова равнище в България все едно по времето когато Стойчо играше в Берое зоните играеха по добре от сегашната А група.
17
8
 
8
 
! Отговори
stormbringer преди 11 години
В БГ е нормално да се побеждава по стадионите с нефутболни средства.Тоя,с името на снимката ,какво е допринесъл за футбола ,освен че задълбочи и така голямата корупция във футбола.Утре,никой няма да се сеща за "Лудогорец",но за парите и срещата с юношите на винкелите(за което пак са гушнати едни пари) ,всеки ще говори. Свинска работа.
16
2
 
6
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
BRATQ DOMUS4IEVI SA 4ERVENI OLIGARSI NA BSP DARJAT BMF I POLOVIN BALGARIQ TIQ SA NAI BEZO4LIVITE MAFIOZI V TAQ DARJAVA NOI ZA TQX 6TE IMA GOSPOD
15
25
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не знам тоя олигарх ли е, *** ли е, обаче Стойчо е легенда.
14
7
 
21
 
! Отговори
анализатор преди 11 години
На някой хора май въобще не им харесва, че Лудогорец играе най-стойностния футбол в България през този сезон. Дано отбора да продължи да развива играта си. За шампионската титла и купата е по-скоро въпрос на псевдопрестиж, отколкото истинско мерило за класа.Мачовете в Европа показват кой до къде е стигнал и по какъв начин....
13
7
 
22
 
! Отговори
marmalad4o преди 11 години
Абе немога да разбера шампион ще ставаш Левски те бие ,Миньор те бие какав шампион тогава. Ами ако Троичо беше треньор , когато Симитли ги отстраниха за купата, тогава кои щеше да му е виновен,или са продажни *** или толкова си могат.
12
3
 
6
 
! Отговори
vesko преди 11 години
На кого помогна съдията есента?
11
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДОМУСЧИЕВ , КОГА И ВАШИЯТ БАЛОН ЩЕ ГРЪМНЕ ???
10
18
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Домусчиев, кой си ти и събличал ли си се по физическо, че да даваш квалификации по адрес на Стойчо Младенов, който много повече е в "час" за играта футбол за разлика от теб!Не знам, а и не ме интересува какъв е "бизнеса" ти, но ако разбираш от него там давай коментари и оценки! Не съм прочел някъде Стойчо да коментира "бизнеса" ти, че да правиш такива изказвания!
9
15
 
15
 
! Отговори
сашо преди 11 години
абе ДОМУС,ти откога разбираш от футбол и треньорство че и оценки даваш,да си чул Абрамович,Перес,Сандро Росел или Морати да дават оценки на тоз или онзи треньор,но в България всеки новоизлюпен бизнесмен се мисли за последна инстанция,споменатите по горе хора имат велики отбори защото не се месят в ФУТБОЛНИТЕ ДЕЛА, а осигуряват средства и бази на отборите си, такива разбирачи като теб искат титла веднага и с всички средства,но като имаш мозък колкото на муха е така,искаш да изпъкнеш като мъдо.
8
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За вътрешното първенство Стойчо е перфектен, проблемът е че има мачове и в Европа, а там той е безсилен.
7
17
 
18
 
! Отговори
САМО ЦСКА преди 11 години
Въпреки ,че съм от ЦСКА,Стойчо/Тройчо/МладеноФ е най-слабият тренъор в Света ,не само в Европа ---------доказвал го е винаги!Просто ----ТОЛКОВА СИ МОЖЕ ,той не е виновен !
6
6
 
20
 
! Отговори
Ферплей преди 11 години
За да е честно всичко догодина, трябва всички отбори да играят срещу Лудогорец с юношите си - както мъдро направи Миньор преди три кръга. От Лудогорец обещават да не печелят с повече от 0-3,а резултат като този срещу Миньор от 0-7 няма да се повтори.Честна Домусчийска!

Спонсорирани публикации