Напускам Манчестър Юнайтед, обяви Бербатов

Знам, че мога да дам още на играта, сигурен е нападателят
20 май 2012 19:47,
154
Напускам Манчестър Юнайтед, обяви Бербатов
Снимка: Булфото

Димитър Бербатов призна, че времето му в Манчестър Юнайтед е към своя край.

Преди няколко дни нападателят се прибра в София, след като сезонът във Висшата лига приключи.

Звездата не скри огорчението си от това, че в последния сезон е резерва в Манчестър Юнайтед, въпреки че година преди това стана голмайстор в Англия и бе с основна заслуга за рекордната 19-а титла на отбора си.

"Времето ми в Манчестър Юнайтед свършва. Вече не се чувствам като пълноценна част от този отбор. Борех се, опитвах се. Мисля, че се справих добре в малкото шансове, които получих", заяви Митко пред bTV.

"Малко съм огорчен от начина, по който се случи това. Мисля, че не го заслужавах. Сър Алекс е пич. Знае как да говори преди и след мач, след загуба или след победа. Ходих над 10 пъти да си говорим с мениджъра и той винаги ми казваше, че ще намирам място в игра, но постоянно съм резерва.

Аз обаче имам достойнство и спрях да искам тези срещи. Ясно е, че напускам Юнайтед. В крайна сметка явно трябва да си тръгна, след като виждам, че не ме оценяват. Сега търся ново място за мен, нека първо видим кой ме иска. Така или иначе стигнах най-високото ниво на футбола, но знам, че мога да дам още на играта", допълни Бербатов.

По повод надеждите на цяла футболна България Митко да облече отново екипа на националния отбор, той не смята, че това е правилното решение.

"Наистина не е правилното решение да се върна. Аз не играя в Манчестър, не се чувствам добре. Ако започна да играя в Манчестър или в друг отбор, ще видим", каза още Бербо.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
1
 
2
 
! Отговори
аз преди 11 години
Сигурно го пробва
114
2
 
13
 
! Отговори
До 129 преди 11 години
Коментарът който си направил дори не е ***,той е направо злобен.Интересно ми е от къде знаеш вазелина за какво служи ??????
113
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ама той там ли бил още ?!
112
29
 
2
 
! Отговори
топала преди 11 години
митко пари може да имаш но си глупаво момче за теб само локо мездра да риташ с жоро бекъма и когато пожелаеш да напускаш терена успех педалчо
111
1
 
40
 
! Отговори
тони преди 11 години
пожелавам на ДБ да играе с/у МЮ и да им вкара поне два гола за назидание,че не уважиха неговите успехи.............
110
3
 
16
 
! Отговори
Пешо преди 11 години
Не се притеснявай Мите,тези които те критикуват са от конгреса на БСП и електората на Доган в Джебел.Те те плюеха и преди да напуснеш националния,Българската простотия Мите е хронична и за нея илачи няма открити,няма открити.По-рано ти бях разкрил колко малцинствени групи има вБългария и техният манталитет, и ти го сподели на излизане от стадиона след мача България-Англия.Горе главата Мите ,изучил съм ти Кармата до девето коляно,чакат те успехи и само успехи.Завистниците няма да свършат и след г
109
1
 
15
 
! Отговори
Bace преди 11 години
Спомняте ли си какво се случи със националите които успяха да станат 4 на световното в САЩ 94г ? Ако сте забравили да ви припомня СЕДЯХА РЕЗЕРВА . Никога никъде няма да ни пуснат в нещо да станем първи . За да имаме успех в футбола трябва да сме последователни да се сложи ред и да се работи много с подрастващите защото от сегашните няма нито един който да е с таланта на Стойчков или Бербатов
108
1
 
23
 
! Отговори
Деян преди 11 години
Успех на Митко, където и да иде да играе. дано тази година на пейката на Юнайтед да го е направила още по-агресивен към гола и му пожелавам да му се отдаде шанс да вкара хеттрик на МЮ във важен мач за ШЛ.
107
1
 
28
 
! Отговори
Бербо преди 11 години
Когато чуя за "национални предатели", истински се ужасявам.Трябва да си отчаяно ***, за да използваш тези думи за хора като Бербатов. Трябва да си от онези *** и идеологически папагали, които организираха "народен съд" по площадите и така решаваха съдбата ни хиляди истински българи. Бербатов е Българин и има една-единствена вина - че не напусна много по-рано МЮ, а се остави на гаврата на дъртия САФ; но съдбата му го върна - МС станаха шампиони, и то в "неговия живот".
106
9
 
4
 
! Отговори
ФЕН преди 11 години
ПОНЕ ДА БЕШЕ ИЗКАРАЛ ЕДИН КУРС ЗА МАСАЖИСТ!! АКО БЕШЕ СТОЙЧКОВ НА НЕГОВО МЯСТО ,СЪРА ЩЕШЕ ДА Е НОКАУТИРАН ,А ТОЙ ДА ИГРАЕ КЪДЕТО СИ ПОИСКА!!!
105
1
 
14
 
! Отговори
До ИСТИНАТА преди 11 години
Не разбрах само за кой отбор говориш? Ако мислиш че последните години е имало национален отбор, явно сме гледали различни отбори.
104
4
 
1
 
! Отговори
rossen.kulov преди 11 години
Mnogo ste glupavi ei, ISTINATA ... haha.
103
43
 
8
 
! Отговори
И С Т И Н А Т А : преди 11 години
Никой не обича националните предатели !Когато си мислеше, че вече е хванал Бога за шлифера в Манчестър, Бербатката се отказа от националния отбор на родината си БЪЛГАРИЯ.Сега, когато одъртя и стана ненужен в Юнайтед, пак започна да се натиска и да се примъква към националния отбор.Вън предателите !!!Бербатов, никой не те иска в националния отбор, освен роднините ти ...Върви да риташ за Сърбия, Македония, Англия ... или която там държава смяташ за своя родина.БЪЛГАРИЯ няма нужда от теб !!!
102
31
 
6
 
! Отговори
К.Р за Берба преди 11 години
Бербилина Фибова Гелосана разсмива с тъпотиийте си!!!
101
25
 
12
 
! Отговори
до реалист преди 11 години
Бербатов най-после слезе на земята, след като 1 година Съра го държи на пейката.Когато Бербо премина в Юнайтед се самозабрави. Главозамая се и се помисли за Господ. Позволи си да предаде родината си като отказа да играе за националния отбор точно в период, когато бяхме в една група с Англия ...Не го правете герой !!! Бербатов НЕ е пример за подражание !Сега подви опашка, защото видя, че САФ се гаври с него. Сам призна, че 10 пъти е ходил да се моли на дъртия изкукал шотландец да го пуска...
100
6
 
11
 
! Отговори
Деметра преди 11 години
Ти си най-добрия!
99
9
 
40
 
! Отговори
ЗОРО преди 11 години
Една година да не е тренирал пак ще е най-добрия в сегашния ни нац.отбор!!!!
98
3
 
9
 
! Отговори
до96 с 0.001гр мозък преди 11 години
Като чета коментарите на 96 и 94 се убеждавам че на тая страна и трябва 10 степен по Рихтер.Лощото е че такива мизерни *** като тоя ще оцелеят.Според простия човек пари могат да се изкарват само с далавери,дрога и кражби
97
2
 
14
 
! Отговори
xph преди 11 години
Крайно време бе Митеее! Тоя тотално изкуфял дядка цър алекс, наистина правеше пълни глупости, до сега да го бяха изтреляли в някой 2родивизионен отбор след всичката глупост, ковто направи, ако бе в друг отбор ама уви!
96
8
 
39
 
! Отговори
реалист преди 11 години
Бербатов е изключителен футболист и човек. Доказа на всички че претежава реална представа за нещата. Шапки доло.