Напускам Манчестър Юнайтед, обяви Бербатов

Знам, че мога да дам още на играта, сигурен е нападателят
20 май 2012 19:47,
154
Напускам Манчестър Юнайтед, обяви Бербатов
Снимка: Булфото

Димитър Бербатов призна, че времето му в Манчестър Юнайтед е към своя край.

Преди няколко дни нападателят се прибра в София, след като сезонът във Висшата лига приключи.

Звездата не скри огорчението си от това, че в последния сезон е резерва в Манчестър Юнайтед, въпреки че година преди това стана голмайстор в Англия и бе с основна заслуга за рекордната 19-а титла на отбора си.

"Времето ми в Манчестър Юнайтед свършва. Вече не се чувствам като пълноценна част от този отбор. Борех се, опитвах се. Мисля, че се справих добре в малкото шансове, които получих", заяви Митко пред bTV.

"Малко съм огорчен от начина, по който се случи това. Мисля, че не го заслужавах. Сър Алекс е пич. Знае как да говори преди и след мач, след загуба или след победа. Ходих над 10 пъти да си говорим с мениджъра и той винаги ми казваше, че ще намирам място в игра, но постоянно съм резерва.

Аз обаче имам достойнство и спрях да искам тези срещи. Ясно е, че напускам Юнайтед. В крайна сметка явно трябва да си тръгна, след като виждам, че не ме оценяват. Сега търся ново място за мен, нека първо видим кой ме иска. Така или иначе стигнах най-високото ниво на футбола, но знам, че мога да дам още на играта", допълни Бербатов.

По повод надеждите на цяла футболна България Митко да облече отново екипа на националния отбор, той не смята, че това е правилното решение.

"Наистина не е правилното решение да се върна. Аз не играя в Манчестър, не се чувствам добре. Ако започна да играя в Манчестър или в друг отбор, ще видим", каза още Бербо.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
2
 
7
 
! Отговори
Хей МъРТО преди 11 години
Постът ти граничи с хронична шизофриния. Харесваш ли го или е малък човек за тебе?Мисля че само психиатър може да помогне за разяснение.
74
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 80вярно си гледат животаработите вие и за тях те са на помощиВие ги храните.Скоро ще ви е препброяването и ще се види истината.Айде идва европейското и черните в гетата в англия може да решат пак да си откраднат телевизори в бялата държаваАбе работете повече да има повече пари за помощи за тях да си купят плазмида не се налага да крадат и да палят.Културни - много ме развесели имайки в предвид събитията палежи в Лондон и др.градове
73
2
 
11
 
! Отговори
UK до 82 преди 11 години
Живеем в един комерсиален свят. С добър пиар всичко се постига. Да си футболен фен в Англия и на запад ще ти струва скъпо. Не е като в България билети за по 5-10 лева. Реклами, телевизионни излъчвания, интервюта и други също допринасят за приходи. И стига моля те с това пране, не прочете ли коментар 42?"Много си зле.Пране на пари означава инвестиране на средства от престъпен бизнес в легален такъв с цел да се узаконят.Бербатов няма нужда от пране,защото приходите му са ясни и законни".
72
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 75 ами очаквай да излязат хората направили сделката и да направятбифингхехе колко наивници има 50 тона са препрани само в БългарияРоман Абрамович е един щедър човек, който обича футбола хехехОрганизацията е световна Англия,Италия БФС им носят топките зад вратата.Пич -"отворко" един въпросОт какво се правят големите пари?Откъде са парите за за плати на футболистите?Иначе нека си фен , но се поинтересувай откъде извират парите.
71
4
 
12
 
! Отговори
UK до 74 преди 11 години
Да ама тези ***,палестинци и африкански са пет пъти по-образовани и културни от тебе. Получават по 30-40000 паунда на година и си гледат живота. А ти се радвай на бели около тебе-между другото, чух че *** са на път да станат мнозинство в България.
70
5
 
25
 
! Отговори
Александър преди 11 години
Бербатов е сигурно първия и последен българин, който стана голмайстор на АНГЛИЯ.Тука се плюе, че не бил се махнал по-рано и т.н. Ами извинявайте и аз да си вземах по 450 000 лв НА СЕДМИЦА,за да седя на пейката и на мен нямаше да ми пука много много.Той за 2 седмици ще изкара повече пари отколкото долу коментиращите за цял живот.И не не си е загубил формата като не е играл.За това са има тренировки.Така че на всички плюещи мога да кажа, че не са постигнали повече от косъма на лявото мъдо на Берба
69
2
 
13
 
! Отговори
Българин преди 11 години
69 - ти сигурно освен това, дето го местиш, друго нямаш. Свил си се в панелната дупка в Хаджи Димитър или Подуене или Сухата река (някъде в района на ГейАрена) и по цял ден го местиш от крачол в крачол, щото за друго не ставаш !!! Как ми е позната жалката ти порода, дето ни съсипва държавата !!!
68
1
 
8
 
! Отговори
до 74 преди 11 години
Нали друго си е *** и турците тука, кой като нас. Предполагам че според теб в скоро време и американци, францизу, англичани че се избиват за БГ паспорти понеже тука е такъв рай. Няма край човешката простотия, НЯМА!!!
67
2
 
9
 
! Отговори
UK преди 11 години
До 73А ти откъде ги знаеш тези горещи новини бе отворко? Да не би от родното мафиотско БФС?Живея във Великобритания и съм фен на MU и Бербатов. За далавери още не съм чел.
66
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 69 хехех белия свят *** в щатиепалестинците и африканските ... в АнглияДа ви имам белия свят хехех лекав Лондон бели са туристите
65
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 69 и 71младеж много ни дреме къде живееш и какво са се сещали местните там.истината е че футболиста чак сега загря че беше просто сделка с препиране на едни париа не че Ман.Ю се нуждаеше от неготова ение не мразим казваме истинатаа тя понякога не е приятна та болезнена
64
3
 
11
 
! Отговори
До 69 преди 11 години
Ето точно заради такива като тебе-залухани,прости и диви селски чалгари,Бербатов няма и не трябва да се завръща. Така също и всички останали талантливи и умни българи които напуснаха страната и живеят спокойно в белият свят.
63
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ей Боже, от няколко години живея в чужбина и първото нещо за което местните се сещат като кажа България е Бербатов, а малко по-възрастните костадинов и след това стоичков ( сами се сетете къде точно жидея), а ние тука на 2 стотинки го направихме момчето... Една турция ако имаше футболисти като Бербатов или ицето на всеки площад щеше техен паметник да има сигурно...
62
2
 
17
 
! Отговори
do 69 преди 11 години
пич айде удари си една преди лягане, хейтни още 2-3 статии, утре като станеш пребъркай всички дънки да събереш за една баничка с боза, не успявайки да събереш - напсувай държавата, правителството и емо чолаков за дъжда...пък може и по-добре да ти стане...до следващия момент, в който (не)осъзнаеш жалкото си съществуване!
61
20
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Прочитайки тази новинина бях толкова потресенче си го преместих.Лоша работа Бербат Кардашиян е безработен.Ама чак сега заграл горкия. Акъл не вирее навсякъде.Простено му е толкова си може.Сега ще има време да пере пари с фондацията.Така че ще си има работа.И с омекотител да миришат приятно парите.И да баламосва децата също
60
20
 
1
 
! Отговори
Катър преди 11 години
Нито злобея нито нищо просто не съм му фен на играта. Не ми харесва като футболист и това е.Фен съм МЮ от 15 години за мен не е за този отбор. И да съгласен съм с 66 да не се връща в националния. В националния ни трябват млади перспективни момчета а не дърти неуспяли "легенди".
59
2
 
22
 
! Отговори
БЪЛГАРИЯ преди 11 години
МИТКО Е ЕДИН достоен успял Българин прославил България.Всички трябва да се чувстваме горди ,че е БЪЛГАРИН.Тези завидливи,некадърни,полу-грамотни или неграмотни зависливи примеси и полу-Българи да спрат да плюят стойностните хора на БЪЛГАРИЯ,а да погледнат себе си да се замислят ,че единствения им принос към държавата е да ядат и пълнят тоалетната.Аман от къде в България са реждат толкова завистливи некадърници-дупедавци ,национални предатели !
58
2
 
5
 
! Отговори
Българин преди 11 години
65 - той затова и напусна националният, затова няма и да се върне.Пак заради характер - раним е и му е болно че го оплюват тия, дето трябваше да го подкрепят... А помня как Стоичков на едно вечно дерби беше на път да се хвърли в сектор Б и да се сбие с цялата агитка на подуене, Рошав Трифон и Патрика Витанов едвам го озаптиха.Ама никой не си избира характера в края на краищата...
57
5
 
23
 
! Отговори
МАЛЕ преди 11 години
Мали чета ви коментарите и мога да кажа че всичките който плюете Бербатов сте едни долни *** или турци и не зачитате че Бебатов е единствения човек който е играл В Манчестър Юнайтед ама то е от злоба и завист.Аз му предлагам да не се завръща в Националния Отбор защото България не го заслужава защото постоянно го плюем....
56
4
 
28
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Митко е може би най-талантливият Български играч въобще - по-талантлив от Стоичков и очевидно много по-добър от Гунди.Само дето Митко е по-кротък, а Ицо беше като зло куче.