България взе сладък волейболен реванш срещу Германия

Националите ни победиха с 3:1 в среща от Световната лига
27 май 2012 19:39,
49
България взе сладък волейболен реванш срещу Германия
Матей Казийски. Снимка: Bulphoto

Волейболните ни национали постигнаха победа с 3:1 гейма над Германия (25:22, 25:21, 19:25, 25:23) в мач от 3-ия кръг на Група D на турнира от Световната лига, съобщи Gol.bg.

Срещата се игра във Франкфурт, а нашите момчета показаха голяма класа и заслужено стигнаха до успеха в мача.

По този начин волейболистите ни взеха частичен реванш за загубата на полуфиналите в Олимпийската квалификация в София, в която немците ни надвиха.

В зала "Фрапорт Арена" имаше близо 2000 български фенове, които стискаха палци за момчетата на Радостин Стойчев.

Пълното развитие на срещата можете да ридите в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
3
 
! Отговори
!!!!! преди 11 години
Това е още един пирон в ковчега на Д.Л. !!!
38
0
 
8
 
! Отговори
Разбирач:))) преди 11 години
Честита победа!!! Има или няма значение ще разберем когато се класираме за олимпиадата.Това е 100% сигурно стига тренера да запази състава. Ако не направи това, няма да има усмивки по лицата на играчите. Не е лесно да оставиш Николов на скамейката и да използваш Пенчев по предназначение, но в последните 2 срещи се видя ефекта. Това е реалността независимо от предпочитанията на публика, треньор, ръководство. Пожелавам успех на юнаците и да гледаме здраво мачкане в следващите турнири. ТЕ могат!
37
0
 
7
 
! Отговори
Мери - до к.45 преди 11 години
Аз не зная германци да разсъждават като нас: този мач е важен и ние ще го спечелим, а другият, и то пред немска публика , е маловажен и можем да го загубим. Дойчо играе на кръв и за чест във всеки мач. Работата е в това,че БГ играчите се стегнаха, доколкото виждам и капитанът Николов не е играл, а Соколов показа класа, таке че победихме! По-често такива победи ,момчета! И покажете, че българските играчи в чужбина милеят за България за разлика от шефовете на БФВ!
36
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много тъпо заглавие от комплексиран "журналист". Германците ни биха, когато трябваше. Абсурдно е да се сравняват двата мача. Единият от беше турнир и изискваше пределна концентрация, която нашите просто не показаха. Другият е практически мач без значение за нашия отбор. Ще бъдат големи, когато почнат да побеждават в напрегнати мачове. А не да си чешем езиците кой не бил издържал;този провалил отбора;онзи го провалил и т.н. Защото не губи този или онзи, а губи отбора!
35
1
 
10
 
! Отговори
Schsutzstaffel преди 11 години
Ужасно ме боли главата, ама нищо цяла чанта с неизпита бира намерих до входната врата, какво е ставало и как сме се прибрали от Франкфурт не зная. Браво на ИСТИНСКИТЕ лъвове.
34
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За мен това е добра и позитивна новина, а как става, че мнозинството сте недоволни, не си обяснявам по никакъв начин.Поздравления за момчетата!
33
1
 
10
 
! Отговори
rument преди 11 години
41 - убиваш време брат,пиши по публикацията брат,не глупости.Футбола от години се играе само от манекенчета и ***.
32
2
 
28
 
! Отговори
rument преди 11 години
За всички които продължават да плюят пичовете от националния,*** извратени,явно не сте докосвали волейболна топка,и не сте били на игрището,и не знаете какво напрежение е,момчетата днес играха страхотно и с хъс,видимо беше.Така че с тъпите коментари от "разбирачи" хайде до тук,запазете ги за футболистите,ъе си ги заслужават.ТОЧКА.
31
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сладък- сладък, колко да е сладък- все още сме аут от олимпиадата...
30
21
 
2
 
! Отговори
не се заблуждавам преди 11 години
Недейте се заблуждава.Ако не си натурализираме поне по едни нападател, посрещач и разпределител...никога няма да сме първи на голямо състезание. Уви.....
29
3
 
3
 
! Отговори
до 34 преди 11 години
Проблемът с американците е, че даже *** you ти го казват като thank you. Проблемът с българите е точно обратният.
28
2
 
9
 
! Отговори
до 32 преди 11 години
Бай *** още не е свикнал да уважава играта която се играе от 2 страни, още по-малко противника. Това че президентчето на най-бедната държава в ЕС и най-нещастната в света, е вечно нахилено е друг въпрос.
27
9
 
9
 
! Отговори
Къде е РоскоМухльото преди 11 години
Ако Плевнелиев беше в залата щеше да реве,след загубата на Германия :) Като ни биха само той скокна да се радва и да ръкопляска на немците...
26
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Истината е, че боко и ТЕЛЕвналиев урочасаха нашите момчета и треньора в мача срещу Германия в арена армеец и затова загубихме така позорно... Все някой трябва да е виновен, все пак и тия двамцата празноглавци са най-подходящи!!! смешковци.
25
6
 
17
 
! Отговори
Марти преди 11 години
На никой нищо не сме върнали.Това е нормален резултат за мач между тия два отбора.Срещата само показа огромната грешка която допусна Стойчев на мача в София,като извади Казийски и Алексиев едновремнно във третия гейм.Това е.Ако не го беше направил,мача в София си отиваше 3 на 1 за нас и нямаше после да се разиграят цирковете дето станаха.Ама това е,народа го е казал:"Бой и е*бане не се връщат". Дано са си взели поука всички участници в трагикомедията и да се класираме за Лондон.
24
2
 
1
 
! Отговори
? преди 11 години
Добре де защо сега може а в София на собствена земя не......Или просто защото Премиерът е помолил да не се излагат повече .....
23
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво му е сладкото?Още треперим дали ще се класираме на Олимпиадата! Германците ни опукаха вточно когато не трябваше на срещата за класирането за Лондон 2012.Хубава победа днес настина, но в мач без значение. Тогава винаги бием, но в решителните срещи губим. Нещо като печалната ни история-печелили сме битките на фронта, но сме губили войните!
22
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На волейбол срещу Аржентина, като на футбол срещу Швеция. Дано имат сили момчетата да преодолеят каръка.
21
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Значи можело.
20
6
 
15
 
! Отговори
Fen 1 преди 11 години
Мног ми е интересно кой дава минуси на БЪЛГАРСКИТЕ КОМЕНТАРИ за победата на момчетата!!!