Добър жребий за Левски и Лудогорец, труден за ЦСКА и Локо

"Сините" чакат Ювяскюля, "червените" - Арсенал от Киев
20 юли 2012 15:30, Красимир Ангелов
42
Добър жребий за Левски и Лудогорец, труден за ЦСКА и Локо
Левски изтегли най-добър жребий в Лига Европа. Снимка: Булфото

Сравнително приемлив жребий извадиха българските отбори за следващия кръг на европейските клубни турнири.

Ако острани ФК Сараево отборът на Левски ще има за съперник в третия предварителен кръг на Лига Европа един из между тимовете на Ювяскюля (Финландия) или Зета (Черна гора). Първият мач между двата отбора завърши 3:2 за финландците.

В следващия кръг би трябвало Левски да е домакин в първия мач на 2-и август, а след това да гостува на 9-и август.

Далеч по-тежък жребий има другият столичен гранд - ЦСКА. Ако остранят словенския Мура "армейците" ще се изправят срещу Арсенал Киев. Първият мач ще се играе на 2 август в Киев, а реваншът в София ще е седмица по-късно.

Най-тежък жребия изтегли Локомотив Пловдив. "Смърфовете" ще играят срещу руския Анжи Махачкала със Самуел Ето'о или Хонвед Будапеща в третия квалификационен кръг на Лига Европа, ако преди това успеят да отстранят холандския Витес. Ажни има аванс от 1:0 след първия мач срещу унгарците.

По-рано бе изтеглен и жребият за Лудогорец в третия квалификационен кръг на Шампионската лига, ако преди това тимът от Разград успее да отстрани хърватския Динамо Загреб.

При успех българският шампион ще се изправи срещу победителя от двойката Улисес Ереван (Армения) - Шериф Тираспол (Молдова).

Най-вероятно съперник на българския шампион би бил Шериф Тираспол, който в първия мач като гост победи Улисес с 1:0. Както е известно, в Шериф играе българският вратар Владислав Стоянов, който бе титуляр в мача в Ереван и не допусна гол в своята врата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
3
 
7
 
! Отговори
Dan преди 11 години
Левскар съм, ама за пореден път ще кажа , не може звездата на отбора да ти е на 38 години и отбора да го чака да вкара гол от статично положение,т.е. може ама ако се бориш за 1-во място във "В" окръжна!!!Аман вече от чакане да заиграят като качествен отбор,те не могат един хубав удар да отправят към вратата!!!Никаква идея в атака, кой да завърши атаката,само се оглеждат и бързат да се освободят от топката!!! Вярно е че всички сме големи "разбирачи",ама тия трябваше да ги бием с 5 ако бяхме сила!
16
10
 
10
 
! Отговори
xaxa преди 11 години
простите чорбари за пореден път гледат в чуждата паничка и бързат да впишат простиите си възможно най - гнусно.Левски макар и с мъка и грозен футбол си взеха 3 точки и покачиха както клувния си така националния коефицент, а великите екзекутори едвам се измъкнаха с Х не без помоща на съдията и огромния си късмет от великия отбор Мура 5.Бързо бързо забравиха боя от Симитли този нечуван и невиждан резил и калъфката която гушнаха само преди месец и нещо в Разград.Прасета кво да ги правиш хахаха
15
10
 
5
 
! Отговори
ля ля преди 11 години
иначе според мени Левси и Локото продължават...чорбата с тая игра пфффф мани!
14
3
 
8
 
! Отговори
eastside преди 11 години
Мой не разбираш от футбол , отвори да видиш БАТКО ТИ БОРИСОВ колко пъти е групата на ШЛ и какъв им е бюджета и хвърляй боб да не измислят нова вафла Мура със свинско , че с тая играя дето я гледах вчера ще кажеш гледам младежките гарнитури на някой отбор от североизточната или северозападната ни В група ... :D
13
7
 
6
 
! Отговори
ля ля преди 11 години
за българския футбол у Европата! и САМО ЛЕВСКИ
12
2
 
10
 
! Отговори
voodoo преди 11 години
Може ли всички да спрете с прогнозите за бъдещи противници защото никой от нашите отбори не е сигурен за следващия кръг.За Локо вече забравете,Лудогорец е на 80% аут.
11
1
 
1
 
! Отговори
до 2 преди 11 години
Абе знаеш ли кой от опонентите им го е закъсал за пари:)Виж за Тампере - и тях ги били закрили за уреждане на мачове. Като нищо някой да иска да пада нарочно. И без това все са отбори, дето няма да стигнап по-напред от следващия кръг, защо да не искат да спечелят пари. Съвременният футбол е пълна пародия, особено българския, където всичко е режисирано
10
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе това Ювяскюля дори за песен не става - не можеш да го произнесеш. По-лесно е да паднат от Сараево;)))
9
5
 
2
 
! Отговори
Think преди 11 години
Имало друг отбор със същото име освен ЦСКА (Москва) ?!?!?!?!?!?!?!?! :D :D :D
8
2
 
6
 
! Отговори
левскарче преди 11 години
За Левски - вече най-много се притеснявам, като изтеглят анонимен отбор. На хокеистите вече им сърбахме попарата. Тампере между другото вече не съществува - миналата година ги закриха заради това, че са получавали парични преводи от букмейкъри от Сингапур. Подозрително как сме паднали тогава, а?JJK Jyväskylä обаче е уникално анонимен отбор почти в цялата си история играл в 3-та лига на Финландия... Има само 3 сезона в 1-ва лига - първите играе плейоф за изпадане, а мин. година се класира 3-и
7
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сигурно се шегувате или така ви се иска.
6
1
 
14
 
! Отговори
КАНАР преди 11 години
Имам един въпрос: КАКЪВ КОЕФИЦИЕНТ ЩЕ ДАДЕТЕ НА ОПЛОДИТЕЛЯТ НА ПОП ФОЛК ПЕВИЦИ И КОМСОМОЛСКИ СЕКРЕТАР ОТ ДОКО ПЛОВДИВ ЗА КРАЕН РЕЗУЛТАТ НА РЕВАНША В ХОЛАНДИЯ 9:7 ЗА ВИТЕС КАТО НА ПОЛУВРЕМЕТО Е БИЛО 2:5 ЗА ДОКО ?!?! Благодаря за вниманието :) :) :) Пратете целия отбор от Ла*наута на актьорски курсове в НАТФИЗ че нещо грозно го изиграха вчера....!!! :) ;) :)
5
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако ставаше със само левски досега да сте шампиони на Европа
4
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не бях сигурен дала Левски ще бие Сараево, но вече съм! Бият и следващия кръг записват нова славна страница в евроидиотската си история! Ювяскюля - чакаме те!
3
3
 
10
 
! Отговори
RED преди 11 години
Че то за уевски какво пишете - те ще отпаднат на 1-я кръг?
2
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ама вие сериозно вярвате, че повече някой от тези отбори ще продължи напред след тези резултати и тази игра?
1
13
 
26
 
! Отговори
българин преди 11 години
Само Левски оле!