Наско Сираков за ЦСКА: Съживихме мъртвец

Легендата на Левски не спести редица истини след Вечното дерби
22 окт 2012 11:46, Георги Пешев
17
Наско Сираков за ЦСКА: Съживихме мъртвец
Снимка: Булфото

Легендата на Левски Наско Сираков сподели пред "7 дни спорт", че вечното дерби е послужило да бъде съживен един мъртвец в лицето на ЦСКА.

Според него е срамно, че "сините" се оправдават с това, че армейците не са играли както те са искали. Наско не спести критики и по посока "Герена", като смята, че там ще обявят за виновник този, който коси тревата.

"Да, ние реанимирахме червения мъртвец. Съживихме го. На изкуствено дишане го реанимирахме зорлем.

Пак ще бъда честен - слаб футбол и за двата отбора. Единият отбор беше по-малко слаб и заслужаваше повече да спечели и това беше ЦСКА", заяви Сираков и продължи:

"Не мога да кажа каква беше идеята на Левски, защото аз идея не видях. За мен нямаше идея. Те искали да играят футбол, но ЦСКА се затворили".

"Като се стигне до такъв провал в Левски, веднага се уволнява или този, който коси тревата или психоложката", посочи "синята легенда" и завърши:

"Сега предполагам ще уволнят тези хорица. Те ще излязат виновни за загубата".

Още фетболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
2
 
! Отговори
хахаха преди 11 години
Наско РАЕВ,ПОТЕН кат .....овен,се изказа,долен предател на отбора ,дето го направи човек-аве,ей,кой е мъжа у вас-ТИ или ИСТЕРИЧНАТА *** мумия,дет я плякаха всички *** в Лувски?
13
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Легендата на Подуене Наско Сираков. Това е играча, който премина в Славия, и показа на сините привърженици голият си дирн*к, който е единствената светлина за подуенци.Прав е, че двата отбора са много слаби.
12
2
 
2
 
! Отговори
BAY PANDEL преди 11 години
EY NASKO, A TVOQ MARTAVEC NEMA KOY DA SABUDI. DA MU MISLI ILIANKA
11
2
 
8
 
! Отговори
Мишок преди 11 години
Нито съм за Левски, нито за ЦСКА, но гледах мача, защото жена ми ми направи салата и ми наля ракия, но вие на това футбол ли му викате? Баси пародията на мач, силно бях разочарован от нивото на игра и на двата отбора, а и погледнете ги в еврозоните какво правят... падаме от безизвестни отбори и все съдиите ни ощетили ай моля ви се ВСИЧКИ ФУТБОЛИСТИ В БЪЛГАРИЯ СА ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ, алкохолици и хрантутници... МАМИНИ СИНЧЕТА.... Има изключения по-принцип и дано скоро избягат от БГ футбола....
10
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Верно е че ЛЕВСКИ съживи мъртвец. Тия червени *** дето ядат МУРИ, за тях най-големия успех е измъчена победа с/у ЛЕВСКИ, все съдийте им виновни и БФС и правителството, Левски така играл от над 20 години - ХАХАХА, АМИ ВИЕ КАКВО СТЕ ИГРАЛИ ТОГАВА, СЛЕД КАТО ЛЕВСКИ ви би за тия 20 години със 7:1, и 5:0, и ви направи 9 поредни победи!?
9
0
 
6
 
! Отговори
9689 преди 11 години
Не вземайте акъл от този гъзар.
8
4
 
23
 
! Отговори
мм преди 11 години
Наско, не беше слаба играта на Левски. Те така си играят вече над 20 години. Липсваше ви съдийската подкрепа. Имаше я,но се оказа недостатъчна.Ако играехте в Европа Левски трябваше да завърши мача с 9 човека.Ех какви времена бяха по твое време в Левски.По няколко дузпи на мач.Голове на Гонзо след очевадни нарушения.Отменени чисти голове на противниците за засада или незнайно за какво.така 20 години разбихте футбола в България. Последната една година, "отбора на народа" позагуби някой мач.
7
0
 
17
 
! Отговори
Илияна преди 11 години
Насе, налей по едно и стига словоблудствал!
6
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много ме кефи тая снимка на Педераско. Как се е препотил. Все едно е играл кючек с Плешо.
5
0
 
14
 
! Отговори
гном преди 11 години
Ама гос'ин Сираков, вие да не сте мислели,че Уе ще вземе мача?!Bitch,please :D
4
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не сте съживили мъртвец, "мъртвецът" ви опъна. Крави некрофили.
3
0
 
16
 
! Отговори
red преди 11 години
Единственият български футболист с 4 имена: Наско Сираков П......т П......т :)
2
2
 
26
 
! Отговори
НАС.КО преди 11 години
НАСКО, НИЕ ОТ ЦСКА НЕ ПРИРАВНЯВАМЕ ТОВА ДЕРБИ С ФИНАЛ ОТ ШЛ, ТАКА, КАКТО ВИЕ ГО ПРАВИТЕ. В ТОЗИ СМИСЪЛ ЕДВА ЛИ ЩЕ НИ ОКАЖЕ КОЙ ЗНАЕ КАКВО ВЛИЯНИЕ. ТОВА Е ПРОСТО ЕДИН МАЧ С ОТБОРА ОТ ОБОРА.
1
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво се занимаваш с футбола бе?!Ходи да бракониерстваш в Лудогорието!