Лудогорец свали Левски от първото място в "А" група

Станислав Генчев с 2 гола за шампионите, точен за "сините" бе Илия Йорданов
18 ное 2012 18:58,
71
Лудогорец свали Левски от първото място в "А" група
Станислав Генчев и Базил де Карвальо в спор за топката. Снимка: Bulphoto

Лудогорец победи с 2:1 Левски пред повече от 6000 зрители в Разград и стана лидер в "А" група. "Милионерите" са с точка пред Левски и на цели седем пред ЦСКА.

Футболистите на Лудогорец доминираха почти през целия двубой, търсеха повече победата и заслужено си я спечелиха с голове на Станислав Генчев. Точен за Левски бе Илиян Йорданов.

Играчите на Ивайло Петев демонстрираха качествен футбол, здрави единоборства, технични отигравания, създадоха половин дузина чисти голови положения, вкараха две попадения, не дадоха почти никакви шансове на гостите и зарадваха привържениците си.

Левски с почти нищо не показа, че е дошъл в Разград за трите точки. "Сините" бяха твърде апатични, плахи и лесно разгадаеми. Нямаха никаква идея в атака, а защитата на "сините" правеше безумни грешки.

Повече подробности за развитието на мача можете да научите в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още по темата: ЛудогорецЛевски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
2
 
! Отговори
chief преди 11 години
Лудогорец ОЛЕ !!!
53
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ах,мъка,говежда мъка ! Илиян4о , котана с напрежението в Лудогорец...
52
1
 
3
 
! Отговори
ЛУД ОТ ГОРАТА преди 11 години
ДО 54.Незнам кой е бил ЦСКА но на тях им предстои същото в събота да ядат дървото в София!ИСКАМЕ КУПАТА ОТНОВО В РАЗГРАД!Поне се научи да пишеш правилно на български..ЧОРБАР ТАКЪВ!САМО ЛУДОГОРЕЦ!
51
1
 
4
 
! Отговори
Владо преди 11 години
вън Илиян Илиев от Левски, селска, отчаяна муцуна - това не ти е Бирое. До кога ще го търпят този некадърник. Наско ви го каза преди няколко дни.
50
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
То и Нефтохимик така падаше преди от кой ли не, само и само да бие Левски, пък накрая си дойдоха на мястото
49
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Стига с тези залухави разхождачи на анцузи! Скучно е да се чете за подуенската действителност.
48
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До ЛУД ОТ ГОРАТАМного пресметливо се изказваш, че Левски е трябвало да остане с 8 човека заради "безумните" фалове, ако можеше щеше да кажеш поне 7, или най-добре всичките, нали това искате всички, които мразите Левски, само че с по-малко от 8 души мача се прекратява. Така че добре си го сметнал
47
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защо Левски е отбора на народа - защото половината народ празнува загубите му, като национален празник
46
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Левски не става за нищо, ама пак е с 6 т. пред цска, и каква беше тая слаба серия на Лудогорец точно преди мача с Левски, май това става традиция в България
45
4
 
7
 
! Отговори
ЛУД ОТ ГОРАТА преди 11 години
Уникален гол на Генчев изпрати говедата пак да ринат в калта!Левски трябваше да играе с 8 души на терена останалите трябваше да бъдат изгонени от главния съдия заради безумните фалове които извършиха!НЯМА КОЙ ДА ПОБЕДИ ОРЛИТЕ ОТ РАЗГРАД!ЛУДОГОРЕЦ ШАМПИОН!!!
44
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен, номер 12Нещо ми звучиш като "Гроздето е кисело". Ако ГазПром бяха решили да спонсорират комунистическото ви четирибуквено отроче вместо Левски същото ли щеше да кажеш?
43
0
 
4
 
! Отговори
до 36 преди 11 години
само Тара ли ти е в очите бе брато. разните други босове в А групата са ангелчета може би.да не гледаш компа с дефектни 3D очила или си много нахъсан. айц.
42
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
да инвестираш в Левски това е все едно да си дадеш парите на мутри каса без дъно
41
4
 
19
 
! Отговори
До 43 преди 11 години
Нас какво ни грее пък Cергея!? Той пак беше ваш човек теле недоклано! Кой ви пусна да играете в ШЛ без да сте заслужили? Порто също бяха с дългове до небесата но играха щото правителството им се застъпи за тях! Cтяуа също! А нашите ни натресоха Титан за да ви слугуват! Ето че и Домусчиев е бил съсобственик но се е махнал! Ганчев искаше да ни взима - подгониха го! Cпонсори най-услужливо ви се предлагат! И все още сте пълна скръб...
40
1
 
16
 
! Отговори
До 42 преди 11 години
Какво означава чист късмет!? Колко удара имахте вие и какво направихте за да реализирате победа? Нищо! Както е писал колегата по-долу:Илиев е заложил на тактиката да ги умори че да се откажат и да биете служебно! Бат Венци ще ви легне следващия кръг така че споко! Илиян е треньора за вас!
39
15
 
6
 
! Отговори
Относно червените преди 11 години
Прави ми впечатление от по първите коментари че гейчетата на ЦСКА продължават да изпитват любов към Сергей най-вероятно защото той,ЦСКА и Карл Маркс са се пръкнали на една и съща дата....Абе,баламурници!Алексей Петров така разпираше *** на Сергей като именно Боко го спаси от пълен позор!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
38
29
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А бе гледали ли сте мача изобщо , какъв Лудогорец какви 5 лева ?! Два случайни гола - единия след 5 рикошета , другия от Халите след случаен шут не без помоща на вратарчето и БФС , които наказаха Пламен Илиев точно за този мач извънуставно ! В останалото време селското отборче си играеше по селски - здраво окопани в защита , контри и анти игра . Левски държеше инициативат , но неточностите в последния пас ги провалиха . Победата на Лудогорец този път беше чист късмет и без съдията !!
37
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Гошо ******Човекът долар и @*** са номер едно! 1-вия ме счупва със сравнения2-рия може да превърне всяка лошо поднесена трагедия в новина! Почти като Николай Бареков! И двамата винаги имат по плюсче от мен!Sent from my iBed :)
36
2
 
9
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 11 години
Свалям шапка на този от Уол Стрийта. И тук е първенец в коментарите.Иначе Левски са мижава работа.
35
2
 
9
 
! Отговори
36 преди 11 години
Да не ме обвините, че съм левскар - те са на същото положение, че даже и по-лошо! В агитката им ясно се откроява ядро от крими-контингента.