Лудогорец свали Левски от първото място в "А" група

Станислав Генчев с 2 гола за шампионите, точен за "сините" бе Илия Йорданов
18 ное 2012 18:58,
71
Лудогорец свали Левски от първото място в "А" група
Станислав Генчев и Базил де Карвальо в спор за топката. Снимка: Bulphoto

Лудогорец победи с 2:1 Левски пред повече от 6000 зрители в Разград и стана лидер в "А" група. "Милионерите" са с точка пред Левски и на цели седем пред ЦСКА.

Футболистите на Лудогорец доминираха почти през целия двубой, търсеха повече победата и заслужено си я спечелиха с голове на Станислав Генчев. Точен за Левски бе Илиян Йорданов.

Играчите на Ивайло Петев демонстрираха качествен футбол, здрави единоборства, технични отигравания, създадоха половин дузина чисти голови положения, вкараха две попадения, не дадоха почти никакви шансове на гостите и зарадваха привържениците си.

Левски с почти нищо не показа, че е дошъл в Разград за трите точки. "Сините" бяха твърде апатични, плахи и лесно разгадаеми. Нямаха никаква идея в атака, а защитата на "сините" правеше безумни грешки.

Повече подробности за развитието на мача можете да научите в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още по темата: Лудогорецлевски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
2
 
7
 
! Отговори
36 преди 11 години
Да не ме обвините, че съм левскар - те са на същото положение, че даже и по-лошо! В агитката им ясно се откроява ядро от крими-контингента.
33
9
 
4
 
! Отговори
36 преди 11 години
4 млн закърмените цесекара....тук вече нещата стават малко смешни. Вие 100 000 верни фенове да имахте на "Армията" всеки мач щеше да е минимум пред 10 000 фена. Пак почвате с изхвърлянията и затова сте на това дередже! Имате не повече от 20-30 хиляди човека, които наистина ходят на мачове на ЦСКА. Всичко друго е талаш от хора като баща ми, които от деца са фенове на ЦСКА, но не помня от кога е са ходили на техен мач. Няма как да кажете, че не е вярно...
32
5
 
10
 
! Отговори
веве преди 11 години
Кво да говорим комуниста агент Тара и неговия съмишленик Агент охрана на ТАТО действат като кумунисти. ФАКТ!!!Но ние не сме найвници или поне по-голямата част от хората НАДЯВАМ СЕ ЗА КОЕТО.Тара ги бута и пак са си ***. И с VTB и GAZPROM и M-tel и Мансур дадойде вие си оставате ***.
31
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Гледайте сега...мноко жалки са ръководствата и на двата отбора. Едните се сърдят, че премиерът не успял да накара Газпром да им дава пари, а те пък решили да хвърлят две кори хляб на Левски. Пичове, демокрация е това...до там ли стигна ЦСКА да се надява Газпром да им помага...май се върнахте 30-40 години назад. Хората не искат да ви спонсорират и това е! Ако погледнете Звезда ще пляскате с ръце, че не ви искат! Левски...още 10 спонсора да имат сърцето в гръдната кухина пак ще липсва.
30
2
 
0
 
! Отговори
До номер 28 и 31 преди 11 години
Първата работа на шоуто на Сергей Станишев като вземе власта е да арестува шефа на "Армеец" като най-големия мафиот и да преименува залата на Боко на "Лев инс",а кой ще е шампион незная.......
29
3
 
0
 
! Отговори
правопис-не редакт. преди 11 години
Всички мой познати които са дали своя глас за ПИНОКИО са безкрайно разочаровани. Само *** може да повярва на този лъжец. Между другото и аз бях един от тях, но няма да продължа да бъда. Надявам се и умните и интелигентни трезво мислещи хора ще се замислят Юни.
28
3
 
2
 
! Отговори
дсфсд преди 11 години
Всички мой познати които са дали своя глас за ПИНОКИО са безкрайно разучаровани. Само *** може да повярва на този лъжец. Между другото и аз бях един от тях, но нама да продължа да бъда. Надявам се и умните и интелигентни трезво мислешти хора.е
27
3
 
2
 
! Отговори
дфдф преди 11 години
Всички мой познати които са дали своя глас за ПИНОКИО са безкрайно разучаровани. Не е проблема с безбойните му лъжи и подмолства, проблема е че сме безкрайно затънали и само ни показват гърците и ни казват: Видиш ти гърците били много зле , за разлика от нас и *** му вярват.
26
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
28 е с изгорели бушони. Чищо не става от 28. льольо.
25
4
 
14
 
! Отговори
Рудолф Хес преди 11 години
Само не зная защо тия нещастници излагат името на апостола из Европа. Паднали от Лудогорец егал, но когато цяла европа се смее на нещастниците от подуене е жалко.
24
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
,,CSKA,, NQMA DA GLASUVA ZA ,,GERB,,
23
4
 
5
 
! Отговори
до 22 преди 11 години
слОгува - пагОбно - къде си тръгнал да коментираш бе Простьо ?!Не знаеш да четеш и да пишеш -*** !!!
22
4
 
16
 
! Отговори
WEAH преди 11 години
Сигурно сега Тиквата от Банкя уговаря Шейх Мансур и Абрамович, да дават пари на подуенското стадо, защото вижда , че с 20-30 млн. няма да стане. За кухорогите много пари и пак са пълни аутсайдери. Съдба говежда !!!
21
0
 
9
 
! Отговори
WEAH преди 11 години
Между другото 2008-2009 бяхме с почти еднакви заплати в Българи и Румъния. А сега ние сме по зле от тогава, а румънците ревът , че са 2-3 по -добре от нас. Ама ние сме зад боко той ни помага!
20
6
 
4
 
! Отговори
WEAH преди 11 години
Медииния слугинаж продължава от страна на БНТ и ТВ7. Слогуват на пагобното правителство за България. Но говедата гледат само скапания си отбор и щом боко помага на подуенските некадърници, значи сме с него независимо, че живеем като едно роби!
19
2
 
6
 
! Отговори
BAY PANDEL преди 11 години
До Фен-Лудогорец- NA TOVA MQSTO SA BLAGODARENIE NA ,,TIKVO4A,,
18
6
 
9
 
! Отговори
BAY PANDEL преди 11 години
BOY PO SINITE MILICIONERI
17
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Kakво стана с 1000 те рогача? ДЪржаха ли се прилично? Стигнаха ли до Разград въобще или попаднаха в изтрезвителните по пътя? Задържани за хулиганстов има ли?
16
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дузпа за "W C" !?!?!?! Не се съмняваме, че е имало поне 5 дузпи, както и 5 засади, поне 2 отменени гола.
15
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
бай ти *** как ли се чуства сега