Провал на преговорите за Кака

Адриано Галиани обяви, че разговорите с Реал не са довели до споразумение за бразилеца
22 яну 2013 15:19, Георги Пешев
0
Провал на преговорите за Кака
Кака се размина с Милан. Снимка: Ройтерс

Преговорите между Милан и Реал Мадрид за Кака не доведоха до позитивен резултат, обяви босът на росонерите Адриано Галиани.

Двата клуба водеха разговори от известно време за завръщането на бразилеца в Италия и въпреки позитивните информации се оказа, че споразумение не е било постигнато.

„Преговорите за Кака пропаднаха. Не е възможно да стигнем до сделка поради финансови причини. Голяма част от въпросите бяха уточнени, но по някои неща не се договорихме” коментира Галиани.

„Кака направи всичко възможно, за да се върне при нас, но в крайна сметка от Реал прецениха, че споразумението за тях не е достатъчно изгодно” добави той.

Счита се, че футболистът е приел значително намаление на заплатата  - от 10 на 4-5 милиона евро, но испанците в крайна сметка преценили, че не е изгодно за тях да преотстъпят футболиста за 30 месеца в Милано.

След края на този период той ще стане свободен агент и тимът от Мадрид няма да получи нищо, а и от гледна точка на имиджа на футболиста за Реал не е изгоден подобен трансфер.

Още футболни новини четете в gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: КакамиланРеал Мадрид
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации