Перес и Роналдо на среща през май

Тогава ще бъдат проведени първи разговори за бъдещето на Кристиано
20 фев 2013 11:52, Георги Пешев
0
Перес и Роналдо на среща през май
Роналдо има действащ договор с Реал до лятото на 2015 година. Снимка: Ройтерс

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес ще се срещне с Кристиано Роналдо в края на май, когато сезонът в Примера дивисион приключи, за да обсъдят бъдещето на играча, пише вестник „АС”.

До този момент футболистът не е получил оферта за нов договор, но гледа положително на подобна среща и дори агентът му Жорже Мендеш вече е уведомил Перес за това.

Роналдо има договор до 2015-а година, но в началото на септември създаде смут в клуба, след като обяви, че не е щастлив и намекна за напускане. Перес обаче ще опита да направи всичко възможно да задържи Кристиано, който е основополагащ за клуба в следващите сезони.

През тази година предстоят президентски избори в Реал, така че Флорентино иска да бъде сигурен, че ще получи нов мандат, осигурявайки място в отбора на най-голямата му звезда за още няколко години.

Футболистът вече на няколко пъти обяви, че причините за разочарованието му не са финансови, въпреки че очакванията са, че при евентуален нов договор заплатата му ще бъде вдигната от 10 на 15 милиона евро.

Все пак съществува и вариант, при който да не бъде постигнато споразумение и тогава Роналдо не би изпълнил договора си на „Бернабеу”, тъй като след неговия край ще напусне без пари, а подобно нещо от Реал не биха искали да се случи.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации