Манчини: Заслужено ги бихме

Ние сме като Юнайтед, но те вкарват повече от нас, смята мениджърът на Сити
9 апр 2013 11:25, Друми Георгиев
0
Манчини: Заслужено ги бихме
Манчини е доволен от победата. Снимка: Ройтерс

Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини остана изключително доволен от престижната победа с 2:1 над Манчестър Юнайтед на стадион "Олд Трафорд" снощи.

Въпреки това италианецът остава реалист и е наясно, че шансовете на "небесно-сините" да защитят титлата са илюзорни, с оглед преднината от 12 точки на градския съперник.

"Ние сме щастливи, защото играхме много добре. Това е най-важното за нас. Ние заслужавахме да победим", сподели Манчини пред "Скай спортс".

"Ние доминирахме и в предишната среща срещу Юнайтед, но загубихме в края. Не зная как е възможно, но такъв е футболът.

Снощи беше същото - ние играхме много добре и заслужавахме да победим. Но получихме попадение във вратата си, защото не внимавахме", посочи италианецът.

По думите му победата над градския съперник е изключително важна в борбата за второто място. "Не считам, че заслужаваме да бъдем 15 точки назад, но такъв е футболът", посочи Манчини и продължи:

"В първия мач, а и снощи ние демонстрирахме че заслужаваме да останем много близо до върха. Борбата за титлата? Тя е приключила.

Ако завършим на 15, 12 или 18 точки зад Манчестър Юнайтед това няма да промени нищо. Важно е второто място. Смятам, че ние сме като тях, но те вкарват повече от нас и това е разликата", завърши Манчини.

Още световни футболни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари