Ман Сити и Кавани почти се договориха за личните условия

Уругваецът става най-скъпоплатен във Висшата лига, ако премине на "Етихад"
Обновена: 20 апр 2013 10:48 | 20 апр 2013 10:24, Друми Георгиев
0
Ман Сити и Кавани почти се договориха за личните условия
Сити позлатява Кавани. Снимка: Ройтерс

Ръководството на Манчестър Сити е готово да направи Единсон Кавани най-скъпоплатения футболист във Висшата лига, ако уругваецът премине в тима, пише "Дейли Меил".

Според информации на изданието "Гражданите" са готови да плащат зашеметяващите 13,3 милиона паунда на година на уругвайската звезда. Сити обаче ще трябва да се пребори с конкуренцията на Реал Мадрид за подписа на голаджията на Наполи.

Все пак обаче "небесносините" са постигнали доста сериозен напредък при преговорите с представителите на играча през последните седмици.

Ако Кавани премине в клуба, той ще прибира 265 хиляди паунда седмично и няма да има конкуренция по заплащане във Висшата лига.

Смята се, че личните условия на уругваеца със Сити са почти договорени, като в тях ще влизат и много опции за бонуси. Кавани и нападателят на Атлетико Мадрид Радамел Фалкао ще бъдат едни от най-апетитните хапки през летния трансферен прозорец.

И двамата направиха много силно представяне със своите клубове и около бъдещето им се шуми доста. И колумбиецът бе свързван със Сити, но очевидно "Гражданите" предпочитат да привлекат в редиците си Единсон Кавани.

26-годишният уругваец има сума от 52 милиона паунда като клауза в договора, но от Сити ще преговарят с Наполи, за да намалят цената му. ПСЖ също проявява интерес към уруса, но Реал и Сити се явяват като основните претенденти за неговия подпис.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари