Кавани: Суарес чака обаждане от Мадрид

"Това е неговият любим клуб", сподели стрелецът на ПСЖ
5 окт 2013 13:18, Друми Георгиев
0
Кавани: Суарес чака обаждане от Мадрид
Суарес чака обаждане от Мадрид. Снимка: Ройтерс

Луис Суарес още не е загубил надежда, че ще заиграе в Реал Мадрид, обяви съотборникът му от националния отбор Единсон Кавани.

Според нападателя на ПСЖ футболистът на Ливърпул е готов да чака колкото е необходимо, но един ден да облече белия екип.

В началото на лятото се говореше, че испанският тим има интерес към уругваеца, който сам изтъкна, че с удоволствие бе преминал на „Бернабеу“, но до сделка така и не се стигна.

Арсенал също опита да го вземе, но не успя, а след като Суарес изтърпя наказанието си се завърна на терена и вкара два гола при успеха над Съндърланд в миналия кръг.

„Не съм изненадан, че Луис се завърна и веднага започна да бележи. Той е най-завършеният нападател в Англия и съм  сигурен, че до края на сезона ще отбележи много попадения“ заяви Кавани.
 
„Сигурен съм, че в Ливърпул се радват, че той остана. Не смятам, че преминаване в Арсенал би бил мечтаният трансфер за Луис. Ако Реал обаче беше отправил подобна оферта, тогава щеше да бъде различно. Той е клубът-мечта за него и Суарес смята, че си струва да почака, колкото е необходимо“ добави той.

Засега не е ясно дали през лятото ще има желаещи да вземат Суарес, за когото Ливърпул твърдо иска да получи 50 милиона евро. От Реал не смятат да привличат нападател, което може да се промени само ако Карим Бензема получи дългосрочна контузия.

Още спортни новини четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари