Барселона удари Реал Мадрид в Ел Класико

Каталунците победиха с 2:1 на Камп Ноу
Обновена: 26 окт 2013 21:00 | 26 окт 2013 20:56,
26
Барселона удари Реал Мадрид в Ел Класико

Барселона спечели голямото дерби в испанското първенство Ел Класико, надделявайки с 2:1 над Реал Мадрид на стоя стадион "Ноу Камп".

Каталунците имаха пълно превъзходство през първото полувреме и макар да нямаха много чисти голови положения, поведоха с гол на Неймар в 19-та минута.

След почивката Реал леко се активизира, но пропусна няколко добри положения, а веднъж и гредата помогна на Виктор Валдес след удар на Карим Бензема.

В 78-та минута влезлият като резерва за домакините Алексис покачи на 2:0 с техничен прехвърлящ удар.

В последната минута младокът Хесе Родригес върна един гол за Реал след асистенция на Роналдо, но за повече просто нямаше време.

Така Тата Мартино спечели първото голямо дерби с Карло Анчелоти, а Неймар показа, че за момента е много по-полезен за Барса, отколкото Гарет Бейл за Реал.

Успехът пък бе първи за Барселона над Реал Мадрид в последните шест мача между двата отбора във всички турнири. Благодарение на победата каталунците дръпнаха с 6 точки в класирането пред вечния си съперник.

 

Прочетете тук подробности за Барселона - Реал Мадрид

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
3
 
! Отговори
beil 100 miliona преди 10 години
Биха ни какво толкова. Голяма работа станала. Ние пък ще бием други. Има и слаби отбори
20
0
 
8
 
! Отговори
Ави преди 10 години
Господа от Мадрид,про4етете история,как Реал Мадрид ставал 4ампион,Фашиска диктатура и пълна подкрепа от кралски ;Особи;,колко игра4и от Барселона, Билбао, Валенсия, бяха принудени да емигрирад,заради тези който пробутвал балеринки,само хора с нисък интелект могат да подкрепят Мадрид реал,Вива Барселона,успех на Барселона,най красивия ми град.
19
12
 
1
 
! Отговори
с. преди 10 години
БърцилонЪ определено са съдийски нещастници и само пълен *** може да отрича това!Фенчетата на каталунците са меги смешни с комплексите си!Пепе и Роналдо и не знам кой си!А искате ли да си поговорим за Раул,Роберто Карлуш и така нататък!Където ви хванехме там ви дрънкахме нещастници!Между 1998 и 2003-та взехме КЕШ 3 пъти до общо 9 в клубната история!Кога ще имате 9 КЕШ-а вие бе!?А относно манекенчетата ще ви подсетя как рИва Меси след като след измислени дузпички и с 10 човека Челси ви е.ах
18
13
 
4
 
! Отговори
Нагъзени Каталунци преди 10 години
Барселона без съдията немогат да победят и в един мач. Барселона винаги така печелят мачовете си с слаба игра и с помощ от съдията. Само че като им мушнаха 7 гола миналата шампионска лига и съдията неможа да им помогне. "Най силния отбор на света" отпада на 1/2 финалите с общ резултат 0:7 това говори много за класата на Барселончовците :D
17
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Visca Barça
16
3
 
2
 
! Отговори
До 4 преди 10 години
До номер 4Ти си клинично сбъркания... Какво като Пепе игра е там? Той да не е играл винаги или пък дай заради един играч да си смениш принадлежността. Реал е имало и преди Пепе и много хора са били негови фенове от преди това. И аз не съм за Реал, но няма как да се отрече, че един от най-титулувани и големи клубове, а може би и най-големия. А и едва ли някой от ръководството му е казал, ходи убии човека... Коментара ти е глупав
15
3
 
2
 
! Отговори
Иван преди 10 години
До а3Напълно съгласен съм. Тез манекенчета са взеха за най-големите...
14
10
 
2
 
! Отговори
а3 преди 10 години
Тез смешните барселона сега пак ще се помислят за най-великите в света :D мишоцииии
13
11
 
4
 
! Отговори
валреал преди 10 години
асенов,тука що си анонимен бе ***,относно мача ,те хората които са го гледали знаят за какво става вьпрос,няма нужда да четат *** коментари на още по *** фенчета на смешниците от каталуния
12
9
 
34
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
Явно организаторите на наградата Еми( награда за забавна роля) най-после трябва да удостоят с тяхното почетно отличие португалският *** заради супер изящното му гмуркане в наказателното поле на Барса. Зализаният *** си е чист талант! Трябвало е да стане не футболист, а състезател по скокове във вода.
11
24
 
10
 
! Отговори
ds преди 10 години
Тъжно е да си каталунски ***!
10
4
 
0
 
! Отговори
fff преди 10 години
Тъжни са хората отъждестяващи се с отбор Х и провеждат словесни войни на тая база..смешно :D
9
6
 
28
 
! Отговори
до 10 преди 10 години
То е ясно защо няма повече какво да кажеш- напикал си се от яд вече , че Барса ви го нахакаха здраво!
8
31
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Получих СМС от приятел фен на Уефалона и същия гласеше така: "По-слабият победи!" Аз повече няма какво да кажа. Лека нощ.
7
10
 
4
 
! Отговори
sando kan преди 10 години
palen tashak e vsichko za men vsichko e naglasa i pari sporta otdavna si zmina pitaite byk mekariite ......
6
9
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
браво БАРСАAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!
5
10
 
21
 
! Отговори
foreigner преди 10 години
Неимар е номер 1!!!
4
8
 
29
 
! Отговори
роналду преди 10 години
Белия клозет игра слабо!Браво барса!!!
3
6
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не съм голям фен на испанския футбол,но със съгурност има нещо сбъркано в това да подкрепяш отбор, в който играе убиеца Пепе - съществото, което преди 4 години направиопит за убийство ритайки паднал футболист, след това ритайки го в слабините, затискайки главата му в земята за да не може да диша, след това наби един друг и т.н.
2
9
 
35
 
! Отговори
:D преди 10 години
KRISTIQNA SE GMURNA ZA DUSPI4KA AMA NE MINA :DDD