Любо Пенев остава начело на националите

Селекционерът подписа за още 2 г., води отбора и в битката за Евро 2016
Обновена: 1 ное 2013 17:01 | 1 ное 2013 17:01,
17
Любо Пенев остава начело на националите

Любослав Пенев ще остане селекционер на България и за следващия квалификационен цикъл. Новината бе потвърдена от официалния сайт на БФС. 

Така специалистът ще води "лъвовете" в битката за Евро 2016. През последните седмици се спекулираше, че България може да има нов селекционер, но хубавата новина за оставането на Пенев вече е факт.

Под негово ръководство българите заиграха като отбор, макар и да не успяха да се класират за световните финали в Бразилия.

"Селекционерът на "А" националния отбор на България Любослав Пенев и президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов се възползваха от опцията за удължаване на договора между двете страни за още 2 г. днес. Така, Любо Пенев ще остане начело на България и в следващия квалификационен цикъл за Евро 2016 във Франция", пише се в официалното прессъобщение, публикувано в сайта на БФС.

"Българският футболен съюз изразява своето удовлетворение от удължаването на контракта с треньора на националния отбор и гледа с оптимизъм кръм предстоящите за България футболни битки по пътя към финалите на европейското първенство през 2016 г", допълва се още в страницата на футболния ни съюз.

Повече спортни новини прочетете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
1
 
! Отговори
на последно място! преди 10 години
Любо Пенев остава начело на националите, които са на последно място!
15
0
 
0
 
! Отговори
AIMILIVS преди 10 години
Вие какво си представяте бе *** , с какви футболисти мислите , че разполага тоя човек, направи невъзможното за отрицателно време тия лигльовци почнаха да играят и да тичат и да отбелязват дори Ивелин ми харесва , станал е много по-сериозен , не летете в облаците , по-добър вариянт от Пенев засега няма , за пръв път от много години виждам някакъв напредък , вярно е не се класираме и мене ме е яд като изгубихме балъшкия мач в Ереван, но това се случва и във влейбола, да тренират психиката !
14
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
защо не казват,че на тоя наглец заплатата му я увеличават в пъти,май всичко е да се нагуши отново от държавната хранилка
13
0
 
7
 
! Отговори
гешев преди 10 години
абе кво стана с малката перука, дето уби човек на пътя, като шофираше в пияно състояние? май го прикриха случая!
12
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
е ,тоя път ще бъдем 5 -и в групата си.
11
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Важното е да се изгради един задружен отбор, който да не си поставя големи цели, а да се задоволява с малкото и да се старае да постигне максимума. Не трябва да си поставят за цел класирани, а победи над слабите съперници-как да победим отбори като Черна гора, Малта, Армения, Албания, Беларус, Унгария, Словакия, Словения, Румъния, Грузия, Люксембург, Сан Марино и други държави, които не са по-силни от българските национали.
10
9
 
6
 
! Отговори
аз преди 10 години
ай честито.Любо *** ще ни заличи от картата на футбола завинаги
9
6
 
6
 
! Отговори
Гошо футбола преди 10 години
Мноооого добре! Под "мъдрото" ръководство на тази личност нашият отбор няма да се класира и за Евро-2016,но ще заиграят още по-добре като отбор,а то това е важното,тъй като футболът е отборна игра - някой ако не знае,да знае! А кое място заемаме в класацията и дали изобщо ще се класираме-не е важно!Ам,да! Та няма да е лошо да му бъде "постлано" килимче и за трети и четвърти път да води националите-ами как?! Ха,наслука!
8
5
 
8
 
! Отговори
Гунди преди 10 години
Абе вие ум имате ли, бе?! За какъв *** ви е "чичовото"? Той не направи нищо по-добро, от треньорите преди него!При Стоичков се класирахме трети и всички плюха и хулиха, а при тоя некадърен кюп сме на четвърто място и от хвалби ще го скъсате! Срам, голям срам! Тъпата перука да се маха от БФС, защото само краде и върти далавери с треньори, отбори, спортни бази и всякакви източници на пари за крадене!Нали уж е нелегитимен, Боби - перуката? Защо сключва договори тагава с мързела Любо Пенев?
7
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** е и без елементарно възпитание, но за треньор става. Явно нашите "таланти" се респектират от подобни балкански субекти начело и наитина заиграха по-добре. Пламен Марков ги водеше на театър помня, културен и интелигентен човек, а футболистите го мислеха за балък.
6
9
 
6
 
! Отговори
SS преди 10 години
не го ли виждат, че тоа е гола вода
5
2
 
6
 
! Отговори
До Всеско02 преди 10 години
Какво му е логичното, бе Веско?Че от аутсайдери имахме шанс за класиране до последният мач?Явно си малък и не помниш коя година последно ни се случи това...
4
8
 
6
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
Логично е при неуспешен цикъл да има друг треньор и ръководство.Четвъртите от световното през1994г няма какво повече да дадат на футбола,вижда се че изоставането се задълбочава да не говорим че при подрастващите нещата са повече от трагедия.
3
7
 
9
 
! Отговори
varg vikernes преди 10 години
браво
2
7
 
6
 
! Отговори
Newbie преди 10 години
Забравих по статията да коментирам, че наистина при Пенев заиграха, като отбор. Може сега да не сме се класирали, но съм сигурен, че за Евро 2016 ще се класираме!
1
2
 
2
 
! Отговори
Newbie преди 10 години
5 изречения, а вие ги повтаряте 2 пъти... обем ли гоните?