Кобрата не остави шансове на американец

Кубрат Пулев победи Джоуи Ейбъл с технически нокаут след 4-ия рунд
Обновена: 15 дек 2013 09:32 | 14 дек 2013 23:19,
68
Кобрата не остави шансове на американец

Кубрат Пулев постигна 19-а поредна победа на професионалния ринг, след като защити Интерконтиненталната си титла на IBF, както и претенденското място за мач с Владимир Кличко догодина. 

Българинът срази американеца Джоуи Ейбъл с технически нокаут в края на 4-ия рунд, когато на няколко път свали съперника си с мощни удари в тялото. 

Това, че Ейбъл бе с обратен не гард, не му помогна особено, въпреки че Пулев научи, че ще играе с него едва преди седмица и сам призна, че не е успял да се подготви добре. 

След два сравнително предпазливи рунда Кубрат взе предимство в третия, когато прати съперника си в нокдаун с мощен удар в тялото. 

Късметът обаче помогна на американеца, тъй като това се случи в последните секунди на частта и Ейбъл получи възможност да отдъхне. 

В четвъртия рунд обаче и Пулев се оказа на земята, макар че претендираше, че просто е загубил равновесие. Веднага след това българинът вкара нов здрав удар в тялото на съперника си и се стигна до втори нокдаун за него. 

В края на периода американецът едва стоеше прав и в крайна сметка реферът прекрати двубоя и даде победата на Кубрат с технически нокаут.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
1
 
1
 
! Отговори
Питане преди 10 години
А някой знае ли защо го наричат "Кобра"? Дали не е от Кубрат - Кобра?
42
0
 
7
 
! Отговори
Zorro преди 10 години
Браво за победата! Мачът обаче беше скучен. Професионален боксьор го свалиха с удари в тялото, при това три пъти. Дано следващият съперник е по-достоен, за да може нашето момче да се подготви добре ка Кличко.
41
0
 
5
 
! Отговори
а ц преди 10 години
Kobra ti si Tigur we!
40
9
 
1
 
! Отговори
муспи преди 10 години
Евреите и еврействащите много тежко посрещат победите на българския боксьор. Най напред противника му бил слаб, после го нокалтирал но съдията го спасил като броил за да се съвземе, и накрая вече е антисемит като всеки бугарин.
39
3
 
16
 
! Отговори
eve1 преди 10 години
Браво Кобра!Ти ще станеш световен шампион!
38
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
pone ne govorite za futbol,govorete si za boks
37
10
 
12
 
! Отговори
Мнение преди 10 години
Чудя се как ли ще реагира Кубрат на едно диференциално уравнение?По същия начин реагират и 90% от коментиращите, които не разбират от бокс (включително и аз не разбирам от никакъв спорт - в джоба ми да дойдат да играят ще си събуя гащите и ще ги изхвърля), но дават компетентни мнения. Мен ме вълнува математиката и не си позволявам да коментирам спортно събтие. Призовавам и повечето коментиращи да се въздържат да коментират неща, които не са им работа.Иначе браво за победата и само напред!
36
3
 
44
 
! Отговори
бруно преди 10 години
Повечето от тук коментиращите не разбират и не гледат бокс. Далеч съм от мисълта,че Кубрат е най-великия боксьор в профи-бокса,но аз се гордея с него. Не мислете,че щом опонента му снощи бе слаб е лесно да победиш. Този мач бе полезен за Кубрат. Бе една тренировка.Но победата си е победа. Винаги ще се гордея с българин постигнал нещо. А критиците му са просто нихилисти- нещастници.
35
33
 
11
 
! Отговори
rex преди 10 години
ТУКА ПИШАТ НЕГРАМОТНИ И ПОЛУГРАМОТНИ ХОРА ПО ОТНОШЕНИЕ НА БОКСА! СЪПЕРНИКЪТ НА КУБРАТ ПУЛЕВ СЕ Е БИЛ С ТРЕТОРАЗРЯДНИ СЪСТЕЗАТЕЛИ ОТ РОДНИЯ СИ ЩАТ МИНЕСОТА. ЗА СРЕЩАТА Е НАУЧИЛ ЕДНА СЕДМИЦА ПРЕДИ БОЯ! Т.Е -ТОЛКОВА МУ Е ПОДГОТОВКАТА.ИМА 29 ПОБЕДИ , ОТ КОИТО 28 С НОКАУТ.БИЛ СЕ Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СРЕЩУ ТЮФЛЕЦИ.ИМА 6 ЗАГУБИ,4 С НОКАУТ. И ТАКЪВ "СЪПЕРНИК" СВАЛИ ПРЕТЕНДЕНТ 1 ЗА ТИТЛАТА КУБРАТ ПУЛЕВ!? НЕ МИ СЕ МИСЛИ КАТО КОБРАТА СЕ ИЗПРАВИ СРЕЩУ КЛИЧКО.ОНЯ НАПРАВО ЩЕ ГО УБИЕ.ПОНЕ ЩЕ ВЗЕМЕ НЯКОЙ ЛЕВ...
34
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Добре де,ама тия хора се УДРЯТ по главите ,представяте ли си?Как ви се струва това, 10000 години цивилизация и още бой по главите,и до кога така?Замислете се!!!!
33
3
 
22
 
! Отговори
anonim преди 10 години
Kobrata e velik Boksyor ..
32
1
 
5
 
! Отговори
Каза ли нещо? преди 10 години
Ако всички тук вземете да впрегнете тая енергия и време, които губите, пишейки глупости, ще изкарате една прилична сума кинти. Ако се позаинтересувате как, разбира се! Пишат, пишат глупости, заяждат се, а всичката мара втасала и всичко им е наред. Но...пари все няма.... Е КАК ДА ИМА??? Разхищение на акъл (който има изобщо такъв) и потенциал за безмислие. Нямало кадри - и да има, те киснат пред комповете и четат български новинарски нискокачествени материали. Изгиваме си бавно, но сигурно...
31
1
 
13
 
! Отговори
до 23 преди 10 години
До 23 Хайде стига си се зяждал с хората,всеки има право да харесва или нехаресва някой спорт.Прочетох какво си написал за въпросния Магърдич още преди админа да го изтрие.Как ти дойде на ума подобна глупост да обидиш човек само защото не се прехласва по идоли като Кубрат Пулев.Мислейки по този начин ти не си нито патриот,нито родолюбец а обикновен фанатик
30
6
 
5
 
! Отговори
Mixy преди 10 години
Защо в сайта на IBF пише, че интерконтиненталната титла е притежание на някакъв кубинец? Аз ли не намирам правилното място или е сбъркано нещо?
29
2
 
29
 
! Отговори
Ели преди 10 години
Браво! Желая, ти целия късмет на света.
28
8
 
28
 
! Отговори
Крас Енев преди 10 години
Гордея се че сьм бьлгарин!
27
4
 
35
 
! Отговори
попа преди 10 години
За съжаление робско общество, живяло като кон с капаци толкова години вече (колко станаха, 68?) под комунизъм, няма как да има останал мозък да си направи равносметка: В Германия са страхотни професионалисти в спорта, като те хванат да те тренират и имаш заложби, дори и само европейски щампион да си бил (както Кобрата),ще те вкарат поне в правия път и останалото да си зависи от теб.А нашия се възползва по най-добрия начин. Тъжно ми е, че тука обремененото общество не вижда, не вярва и завижда.
26
5
 
34
 
! Отговори
superMuzzy преди 10 години
..чета и се смея!Първо да попитам"Тея" с минусите-Вие Българи ли сте???Слагали ли сте някога ръкавици?Никой ама никой неможе да оспори победата и да го съди!Който казва че Кубрат е посредствен,тепърва ще разбира че греши!ГОРДЕЙТЕ СЕ, НЕ БЪДЕТЕ ЗЛОБНИ......RESPECT
25
2
 
41
 
! Отговори
Браво. преди 10 години
Браво Кубрате гордея се със теб.Наистина ме зарадва.
24
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
BRAVO KOBRA-NAPRAVO GO RAZPILQ TOQ SAMONADEQN AMERIKANEC.GLEDAH MACHA I SYM GORD S TAKIVA BYLGARI-I BG FLAGA RAZVQVASHE SLED POBEDATADA VZIMAT PRIMER OT TAKIVA HORA OSTANALITE BG-TA

Спонсорирани публикации