Кобрата не остави шансове на американец

Кубрат Пулев победи Джоуи Ейбъл с технически нокаут след 4-ия рунд
Обновена: 15 дек 2013 09:32 | 14 дек 2013 23:19,
68
Кобрата не остави шансове на американец

Кубрат Пулев постигна 19-а поредна победа на професионалния ринг, след като защити Интерконтиненталната си титла на IBF, както и претенденското място за мач с Владимир Кличко догодина. 

Българинът срази американеца Джоуи Ейбъл с технически нокаут в края на 4-ия рунд, когато на няколко път свали съперника си с мощни удари в тялото. 

Това, че Ейбъл бе с обратен не гард, не му помогна особено, въпреки че Пулев научи, че ще играе с него едва преди седмица и сам призна, че не е успял да се подготви добре. 

След два сравнително предпазливи рунда Кубрат взе предимство в третия, когато прати съперника си в нокдаун с мощен удар в тялото. 

Късметът обаче помогна на американеца, тъй като това се случи в последните секунди на частта и Ейбъл получи възможност да отдъхне. 

В четвъртия рунд обаче и Пулев се оказа на земята, макар че претендираше, че просто е загубил равновесие. Веднага след това българинът вкара нов здрав удар в тялото на съперника си и се стигна до втори нокдаун за него. 

В края на периода американецът едва стоеше прав и в крайна сметка реферът прекрати двубоя и даде победата на Кубрат с технически нокаут.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
4
 
24
 
! Отговори
Магърдиче, преди 10 години
Ще хвалим и едните, и другите. В статиите за успехите на учените, ще хвалим учените, в статиите за спортисти - спортистите. Или ти искаш обратното.
22
9
 
22
 
! Отговори
о чука кака преди 10 години
невероятно постижение
21
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Vajnoto e che se bie za Balgariq , tova e polojenieto , tehnicheski nokalt za Kobrata !Bravo.
20
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кобрата е велик!
19
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Проверих в Уикипедиа; "Никога...." е прав.Joey Abell има победи само с местни състезатели от същия или съседен щат - Минесота; само за 5 от 34 състезатели има нещо в Уикипедиа т.е. пълни дупки.Статистиката на Огнян е грешна, ето истинската:Total fights-34Wins-27Wins by KO-26Losses-5No contests-2Лъжат ви най-нагло, а вие им вярвате.
18
11
 
57
 
! Отговори
Огнян преди 10 години
До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !Пич, смени дилъра. Слаб противник!? Нека ти представя двата съперника:- Кубрат Пулев - 18 мача, 18 победи/9 с нокаут- Джоуи Ейбъл - 32 мача, 29 победи/28 с нокаутАко ти си неуспял боксьор си е твой проблем, но не плюй по тези, които имат успех.
17
9
 
15
 
! Отговори
до Магърдич преди 10 години
Магърдич-е ти чудо неземно, ти слънце незалязващо .... ако поне един път си слагал ръкавици и си се качвал в кошарката щеше да знаеш, че истинските боксьари не се качват да се бият, а да играят. Това е спорт и си има правила, това че ти не ги разбираш говори много за теб като личност - опитваш се да филосвстваш на тема, от която не разбираш ... относно поставянето на място ... аре поспри
16
8
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Браво на Кубрат и екипа му, поредният отлично изигран мач! Респект! До преди малко празнувахме вкъщи победата, много хубав новогодишен подарък... щего споменавам в молитвите си този български юнак, и нека господа да му дава здраве и бистър разум, та да продължава да ни радва и вскоро време да се поздравим за световна титла втежка категори. Вярвам че ще издържи на напрежението и ще докаже, че хврълените сили, труд и време на са били напразно. Още веднъж - респект!
15
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
те не се борят само за пари, но и за да си стоят на пирамидите отгоре, като според тях някъде долу са жалките хора, които обаче поради това са заети да бъдат побеждавани за доброто на организацията. Те не зачитат други действия и се мислят за господари на ежедневието на всеки, който са победили чрез проституция, или от отминалите дискотеко-кръчмарски буйни времена.
14
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 13XXAXAXAXAAXAXXAXAAXAXAXAX Ти живееш в друго измерение! Александър Устинов ("беларусина") не бил тренирал бокс... Ми да, тренирал е муай тай, има 8 загуби и близо 50 победи в кикбокса, а в професионалния бокс Кубрат му нанесе първата (и единствена до момента) загуба от общо 28 мача.
13
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ами не се занимавайте така с другите - вижте на север как си живеят тихо на километри един от друг. Не може да зависите някои неща. НЕ МИ ТРЯБВА ПРОСТРАНСТВОТО ОТ ТАЗИ ПОБЕДА. *** български ще ви смачка влак! Жал му било!
12
20
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Атила, повечето не ти обръщат внимание, но имаш ли си на представа каква форма рисуваш със дадените от/до?А за кобрата, както казах, добре ще е да не намесвате свободно спортуващи и други хора със победи или загуби, защото не всички сме приятели на България, и не желаеме да имаме взаимоотношения със такива спортни прояви. А пък и начина им е да побеждават все едни и същи със анти-намерения е низка и подла постъпка. Това няма място в спорта. НЕ ЩА ПОБЕДАТА НА ТОЯ!
11
3
 
19
 
! Отговори
Йово преди 10 години
Браво!
10
8
 
35
 
! Отговори
Dalaver4u преди 10 години
Тук е пълно с завистливи .....БРАВО КОБРА !
9
10
 
48
 
! Отговори
Онанимен преди 10 години
Всичките, които хулите Кубра Големите боксьори в топ 100 бягат от мач с нашия, защото не искат да запишат загуба срещу него. Кличко също бяга.
8
8
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Платени политически коментатори да си коментират Борисов и Станишев и да не си завират носа в теми от които си нямат понятие :)
7
46
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Преди години ББ предложи на Кубрата - ти ще ме хвалиш, аз ще хваля тебе и така ще си помогнем взаимно.Всички издания заочнаха да представят новото лице на изхвъления в 1 кръг на олимпиадата боксьор от средна класа.Той бе избран дори за спортист на годината след победа над белорусин, който никога в живота си не е тренирал бокс - бивш командос от армията на СССР, на годинки и с шкембе. Това е - има си интернет, гледайте и не се оставяйте да ви лъжат.
6
6
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Отлично Кобра! Гордея се с теб.
5
10
 
56
 
! Отговори
nerez преди 10 години
По принцип нр гледам никакви спортове освен рядко тенис но ако Кубрат пребие кандидат президента на Укряйна ще се изкефя на макс
4
55
 
42
 
! Отговори
Магърдич преди 10 години
Вместо да възхваляваме хората на труда и науката,ние опряхме да се гордеем с биячите.Да,зная,че ще завалят минуси и обиди,но ще се намерят и разумни хора...