Моуриньо пожела контузия на Луис Суарес

Португалецът се надява нападателят на Ливърпул да пропусне дербито с Челси
Обновена: 28 дек 2013 11:11 | 27 дек 2013 21:33,
1
Моуриньо пожела контузия на Луис Суарес
Моуриньо винаги прави интересни коментари: Снимка: Ройтерс

Мениджърът на Челси се надява Луис Суарес да пропусне дербито между Сините и Ливърпул в неделя, защото знае колко опасен е уругваецът.

Нападателят на Червените има 19 гола в 13 мача през сезона, като за сравнение тримата играчи от атаката на лондончани са общо с 5.

„Може би Суарес е получил контузия срещу Манчестър Сити. Не искам да е пострадал сериозно, просто да не играе 4 дни и да пропусне мача с нас“ заяви португалецът.

„Това е поредният важен сблъсък, защото става дума за преки конкуренти. Ясно е обаче, че за да спечелиш, винаги трябва да си на високо ниво, независимо от съперника“ добави той.

Двата тима са разделени само от точка в класирането и защитникът Бранислав Иванович знае, че изходът от сблъсъка е от изключително значение.

„Това е решителен мач за нас. Без съмнение е един от най-важните през сезона. Трябва да бъдем готови за битка и съм сигурен, че ще сме на ниво, тъй като този отбор обича да се сблъсква с подобни предизвикателства“ заяви бранителят.

Червените идват на „Стамфорд Бридж“ разочаровани от загубата от Манчестър Сити, но и обнадеждени от играта си, след като на „Етихад“ играха силно, имаха повече положения и не заслужаваха да отстъпят.

„На този етап от сезона играта в защита е много важна и се радвам, че в последните си две срещи не допуснахме гол. Съперникът обаче разполага със силна атака, така че трябва да внимаваме. Трябва да се защитаваме като отбор“ добави той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
фенка на Челси преди 10 години
Моли се Бобъра да захапе някой пак, иначе пак ще сме опълченци!