Реал Мадрид наказа тики-таката на Пеп

Байерн Мюнхен владя топката през целия мач, но загуби с 0:1
Обновена: 23 апр 2014 23:43 | 23 апр 2014 23:38,
43
Реал Мадрид наказа тики-таката на Пеп
Карим Бензема ликува след гола си срещу Байерн. Снимка: Ройтерс

С единствен гол на Карим Бензема в средата на първото полувреме Реал Мадрид победи с 1:0 Байерн Мюнхен в първи полуфинален мач от Шампионската Лига, игран на стадион "Сантяго Бернабеу".

Баварците доминираха през почти цялото време, но станаха жертви на типичния си стил, налаган от Пеп Гуардиола. Те владяха топката в огромния процент от времето, но не създадоха почти никакви опасности пред вратата на Касияс.

Реал Мадрид от своя страна игра типичния си директен футбол и откри резултата в 18-та минута след типична бърза атака и гол на Карим Бензема. До края на първото полувреме белите имаха още няколко чудесни възможности да увеличат резултата, но ги пропуснаха.

След почивката играта стана доста затворена и дълго време нито един от двата тима не направи нищо интересно. Пет минути преди края обаче трябваше Свети Икер да спасява отбора си след удар от упор на Марио Гьотце. В допълнителното време пък претенции за дузпа на баварците не бяха уважени от рефера Хауърд Уеб.

Това бе пета поредна победа на Реал над Байерн Мюнхен като домакин, както и шеста поредна загуба на Байерн на "Сантяго Бернабеу" след финала на Шампионската Лига през 2010-та година срещу Интер.

След една седмица обаче предстои реванш на "Алианц Арена", от където Реал няма никак добри спомени.

Прочетете подробности за Реал Мадрид - Байерн Мюнхен

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
10
 
! Отговори
Bellerephon преди 10 години
До АнонименМа по какви показатели бе приятел: владеене на топката и корнери ли ? Това ли се гледа във футбола, питам ? Ще видим какво ще стане след седмица. Пожелавам ви успех, ако ни биете ще съм за вас на финала срещу Челси.
6
6
 
15
 
! Отговори
Мадрид 1902 преди 10 години
До АнонименНа това ако му викаш нарушение аз не знам какво ше стане ако наистина някой се изсили в Мюлер. Човекът просто не стигна до топката, докато Алонсо я изби. Стига сте се оправдавали, загубихте съвсем закономерно. Ако те топли владеенето на топката добре, но се гледат головете и ударите във вратата. Първият ваш такъв бе в 84 минута. СРАМ ! Жал ми е да гледам Байерн Мюнхен , отбора дето миналата година газеше наред да заприличва на Катуна. А още по-лошото идва, за съжалени !
5
1
 
13
 
! Отговори
Bellerephon преди 10 години
До АнонименХаха ти леж на това ухо ! Всичко е тактика, приятел. Явно не си гледал мача за Супер купата на Испания. И Катунците се силиха, владееха топката, Реал направиха две контрички и после реваха. А в Мюнхен ще бъде още по лесно, тъй като Байерн ще хвърлят всичко в атака. Нали се сещаш какво ше стане ако Бейл, Роналдо, Марсело (които са във форма след седмица) или Ди Мария вземат топката какво ше стане, а ?
4
3
 
18
 
! Отговори
Real MADRID преди 10 години
До АнонименКолкото и за тоя се заканвахте. В Мюнхен една контричка, едно голче и сте довиждане, нали го осъзнаваш това ?
3
7
 
13
 
! Отговори
Bellerephon преди 10 години
ХАЛА МАДРИД ! ГОЛЕМИ СА !
2
4
 
28
 
! Отговори
Реал М преди 10 години
Тики-така, тики-така, балонно центриране, корнер. До това е сведена играта на отборът, който миналата година отсрани шампионите на Испания и Италия без да допусне гол в 4 мача... Браво на *** - великият гений, който си изповядва един и същи стил, въпреки че го разкриха още преди 2 години... Интересно ми е след следващият сезон, в който абсолютно всяка инерция от Хайнкес ще умре и ще бъде изгубена дори Бундеслигата, кой ще бъде викан на пожар да оправя бакиите на тоя прехвален каталунец.
1
3
 
19
 
! Отговори
Realno преди 10 години
На Гуардиолата му го натититатака, а Кристиано още не е вкарал.