Мексико не се даде на Бразилия

Без съдийска помощ Селесао изигра неубедителен мач и завърши само 0:0
Обновена: 18 юни 2014 09:07 | 18 юни 2014 00:02,
48
Мексико не се даде на Бразилия
Неймар недоволства от съдийско решение срещу Мексико. Снимка: Ройтерс

Бразилия отново показа неубедителна игра, но този път не бе подпомогната от съдията и завърши 0:0 срещу Мексико във втори мач от Група А на световното първенство.

Селесао имаше преимущество през първото полувреме, но Неймар и Паулиньо пропуснаха единствените две положения за гол.

След почивката Мексико наложи натиск и подложи на истински обстрел вратата на Бразилия с множество топовни удари от дистанция, но нито един не попадна в очертанията на целта.

След средата на второто полувреме Бразилия се събуди и също започна да атакува и мачът стана много динамичен. Така домакините стигнаха до две много добри положения за гол, но вратарят на Мексико Гийермо Очоа направи невероятни спасявания след удари от упор на Неймар и Тиаго Силва.

Така двата тима добавиха по една точка и остават начело в класирането с по 4 точки. В третите си мачове Бразилия играе с Камерун, а Мексико срещу Хърватия.

Прочетете подробности за мача Бразилия - Мексико

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
2
 
9
 
! Отговори
доброжелател преди 9 години
То се видя че Бразилия трудно ще бие без съдийска помощ!!!Едно голямо евала на рефера-комшия че бе обективен докрай!!!
33
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ДНЕШНИТЕ ОТБОРИ НЯМАТ НИЩО ОБЩО С ОТБОРИТЕ ОТ 70 И 80 ТЕ ГОДИНИ. САМО ДЕТО ЛЕЖАТ НА СЛАВАТА ОТ ПРЕДИШНИТЕ. АМА ТО СЪС СЛАВА НЕСТАВА. ИСКА СЕ ТИЧАНЕ ТОЧНИ ПАСОВЕ И МОЗЪК. АМА ОТКЪДЕ?
32
0
 
9
 
! Отговори
СП 1982 преди 9 години
Бразилия от 1982 е може би най-добрият отбор, участвал на световно първннство. Това че не успяват да спечелят срещу Италия (2:3) ги прави още по-обичани. Гледайте в ютюб. Днешна Бразилия няма нищо общо с онзи легендарен отбор.
31
1
 
1
 
! Отговори
307 преди 9 години
До Анонимен-8 : Иска да каже- Хърватия да бие Мексико !
30
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
хора, не знам дали сте гледали добре мача вчера, някой тук писал, че мексико били слаби. напротив, играха невероятно. не забравяйте, че мексиканците играха срещу не кого да е, а бразилия, които също никак не бяха зле. казано просто - срещу страната домакин на световното, на техния стадион, с тяхната неистово подкрепяща ги публика. освен това, ако този вратар на мексико изкара още един такъв мач, гарантирано ще стане най-добрият вратар тази година. и групата им е ужасяваща, с камерун и хърватия.
29
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този път съдията не им свирна измислената дузпа, за която имаха претенции и за малко да паднат. Ако не се беше вдигнала такава патардия след миналия им "голям" мач, то сега щяха да им дадат втора дузпа и да изгонят някой от Мексико. Евала на Мексико и на вратаря им.
28
1
 
9
 
! Отговори
Тодоров преди 9 години
Прав сте 36-ти.Заради тъпите коментари и най-много заради крясъците почти изключвам звука. Наистина не разбирам защо крещят като луди.
27
2
 
24
 
! Отговори
у преди 9 години
А, БНТ отново ни изпили нервите с тия неадекватни коментатори. Къде ги намират тия некадърници не мога да разберам?
26
3
 
9
 
! Отговори
ставри преди 9 години
Да,този мач мина без подпирания от съдията.Само дето Алвеш до 20-тата минута трябваше да е вече със червен картон(2 жълти) и на Неймар му беше спестен картон.
25
1
 
32
 
! Отговори
I преди 9 години
До мнение 7През осемдесетте се говореше с огромно уважение за Бразилия,,макар да не спечелиха СП! Едер,Сократес,Зико,Фалкао и компания очароваха света с брилянтна игра и коректност. Загубиха,но за никой не остана съмнение кой е най-добрият отбор на шампионатите през '82 и '86 г. Бяха спортсмени и бели хора-повечето!След това се циганизираха тотално,в пряк и преносен смисъл...
24
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
''Селесао'' не иска да среща на 16тина финалите Испания и играят за да са втори в групата.Само така могат да го добутат до 8мина финал.Там може и да бият Англия,а може и да бият център...
23
1
 
16
 
! Отговори
fifa преди 9 години
бразилската мафийка начело с Блатер и Платини ще гледат финален мач без тяхно участие.
22
1
 
13
 
! Отговори
ля ля преди 9 години
и двамата днешни коментатори са пълна боза!!!
21
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Заглавието е грешно!Бразилия не се даде на МЕКСИКАНСКИТЕ ТУПАЛКИ !!!
20
10
 
22
 
! Отговори
Бухал рисърч преди 9 години
Уредиха ли според вас заложните къщи мача?Да +Не -
19
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Целият свят видя колко слаб отбор са Бразилия надявам се КАМЕРУН да играят по добре от МЕКСИКО и да ги бият КЛАСИЧЕСКИ с три гола...
18
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тея нямат никаква идея за мача а играят като българите ва-банк това в футбола се наказва !Реалният резултат днес трябваше да е 1:0 за МЕКСИКО много добра защита и силни удари околовратата при малко по голяма точност гарантирана победа...БРАВО НА МЕКСИКО !
17
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Антимутра прав си като ги гледам и се удървям и *** МИ НАБУБВА ...може да им ударя по една *** !!!
16
14
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ШАМПИОНА Е ГЕРМАНИЯ !!!
15
4
 
5
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 9 години
Какви прегръдки са на терена какви целувки и непрекъснато си дърпат жартиерите искам да кажа чорапите!!!И на тва феновете яко се кефят и само повтарят: Само да те гепна шортите ша ти цепна оп са, оп са! :D