Аржентина - Германия е финалът на световното първенство

"Гаучосите" отстраниха Холандия след изпълнение на дузпи
Обновена: 10 юли 2014 14:15 | 10 юли 2014 01:52,
125
Аржентина - Германия е финалът на световното първенство

Аржентина срещу Германия ще бъде финалът на световното първенство.

Гаучосите се класираха за финала след като елиминираха Холандия след изпълнение на дузпи.

Преди това в редовното време и продълженията двата тима изиграха изключително скучни и страхливи 120 минути и не създадоха почти никакви голови възможности.

Лео Меси и Робин ван Перси бяха незабележими, като единствено Ариен Робен се опитваше да направи нещо за Холандия. Неговите сили обаче бяха недостатъчни да направи разликата.

Този път Луис Ван Гаал пък не се реши да повтори спорната смяна от предишния път, когато в последната минута направи вратарска смяна. В този случай и трите смени бяха извършени още преди това и така Силесен остана на вратата. Той не успя да спаси нито една дузпа, докато колегата му от Аржентина Серхио Ромеро спаси два удара.

Така Аржентина се класира за пети път за финал на световно първенство. Той ще бъде повторение на финалите от 1986 и 1990 година, когато отново "Албиселесте" игра срещу Германия и двата тима си размениха по един триумф.

Прочетете подробности за Холандия - Аржентина

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Още преди месец казах, че Аржентина е следващият шампион. Играят като шампиони. Изключително класни играчи, добре подредени, един извънземен нападател, добър вратар и като цяло малко скучна игра. Но така се става шампион.
70
8
 
13
 
! Отговори
Някой преди 9 години
Хаххаха много смешни коментари. Но истината е, че германската "машина" въобще не е германска. Зарадвах се като биха циганерос от бразилиерос....Ноо не искам да виждам "мазут резил" със световната купа. Би било грешно според мене.......
69
5
 
9
 
! Отговори
До Дичо преди 9 години
Много-много от футбол не разбираме, а? Какви голаджии са Кедира, Йозил, Кроос и Шюрле (резерва) ? Айде по-полека с пристрастията и гледай по-реално на нещата.
68
15
 
10
 
! Отговори
Дичо преди 9 години
До Анонимен 78Внимавай с тона малкия. Проблема е че Ван Гаал реши да слезе на нивото на малоумния треньор на Аржентина и да се надиграват тактически като наблегнаха на защитата. Ди Мария и да се оправи няма да промени нищо. В Аржентина има двама голаджии-Меси и Ди Мария. В Германия са Клозе, Мюлер, Кедира, Юзил, Шурле, Кроос а и да не забравяме като говорим за вратари че Нойер е с класа над аржентинския вратар. Това са фактите!
67
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Само Уевски оле.
66
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 76Гледай си работата , бе. Преди мача всички казваха че Холандия имат страшен отбор и попилеят слабата Аржентина, ОСОБЕНО след като го няма вторият по гениалност в националния след Меси- Ди МАРИЯ. Дано Ди Мария се оправи за финала.
65
13
 
13
 
! Отговори
Дичо преди 9 години
Аржентина пак мина през иглени уши и на косъм, но на финала тоя косъм може и да не ги спаси! Игра като вчера няма да мине пред Германия, просто няма да мине!
64
8
 
8
 
! Отговори
Дичо преди 9 години
До Анонимен 70Дрън Дрън и двамата се надиграваха тактически през целия мач и от това всъщност никакъв мач не стана това е! Треньора на Аржентина с нищо не надигра тактически Ван Гаал. Дузпите не са никакво надиграване там късмета играе!
63
18
 
18
 
! Отговори
Георги преди 9 години
Много *** мач беше.. Аржентинците играят супер селската, постоянно някакви блъскания, спъвания, симулации.Германците ще ги смачкат.
62
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз съм за Аржентина!
61
4
 
8
 
! Отговори
pryq преди 9 години
Господа, хайде малко да спазваме добрия тон. Все пак не сме в гаража има и малки деца, момичета. Иначе тоя TURCHIN- меко казано пълен ***. МИМИ е право в целта. А аз съм за Аржентина на финала. Стига с тия германци, толкова са надути, че ще се пукнат. Нека и сиромасите малко да се порадват на купа. Същото се отнасяше и за холандците. Които е бил по тези западни земи, знае за какво говоря. Иначе играят добре, това спор няма. Бразилците буквално си направиха харакири, барабар с тренера..
60
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аржентинският вратар е *** ***- какви избивания с юмруци правеше през целият мач при центриране на холандците, а на дузпите бе във вихъра си. Голям!
59
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Треньорът на Аржентина надигра тактически Ван Гаал. Т'ва е истината. Робен и ван Перси бяха в клещите на Масчерано и компания.
58
20
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
К'во стана, беееее???? Нали Холандците щели да пребият от бой Аржентина? Нали Робен щял да се гаври с Меси??? К'во стана , бееееее *** ???? Сега понеже сте *** ще сте на страната на швабите на финала, защото *** като вас нямат единна позиция, едни предпочитания.
57
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Заспах още на първото продължение, скуката беше голяма.
56
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Толкова силни и толкова равностойни отбори, та мача стана постен. На миналото световно играха на макс и си тръгнаха на четвъртфинал. Сега е различно, Аржентина определено знае за какво е дошла и какво иска. Тактически правилно, много пестеливо, малко грозновато, но така се става шампион. Според мен финала ще е друг, там ще покажат защо са най-силният отбор в света. А тука нека си ги псуват, на никой в Аржентина не му дреме, хората са дошли за титлата и много вероятно е да я получат.
55
5
 
13
 
! Отговори
До KIRO KURO преди 9 години
Ти момко, SIGANITE OT UZHNA AMERIKA не ги мисли. Те вече са доказали, че знаят как се печели световна титла. Швабите и те ги разбират тия работи. Когато и ние стигнем на финал, тогава ръси мозък по форумите и решавай кой е най-велик и кой го вади най-голям.
54
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До TURCHINМемед...расте ли ***...гледай да не литне
53
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
един от най-скучните мачове на това първенство
52
6
 
27
 
! Отговори
Джентиле преди 9 години
През 1986 г. Матеус обезличи персонално Марадона като пазач, но Германия загуби.А Марадона бе повече от Меси.Германия има шанс само ако тръгне като танковете на Гудериан.Вземат ли да се надхитрят, ще ги преметнат.