Забравете за самбата, новата бразилска мода са сълзите

Вижте реакциите на феновете след загубата от Холандия
Обновена: 13 юли 2014 14:05 | 13 юли 2014 09:13, Александър Попов
34

Снимка: Reuters

Бразилците са в шок, след като само за два мача трябваше да преглътнат 10 гола в собствената си врата. След унижението от Германие, снощи "селесао" поднесе поредната неприятна порция футбол. В мач за третото място Бразилия този път допусна само три гола.

Над 60 000 бразилци подкрепиха своите национали на живо, а милиони стискаха палци в двубоя за третото място. Вместо бронзовите медали обаче за бразилците останаха сълзите...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още по темата: бразилия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много са се разглезили, това е им е слабата страна. Дотолкова си вярваха, че ще спечелят на собствена земя, че се самозабравиха и започнаха да се държат надменно, а от шока от реалността дойдоха сълзите. Забравят, че са футболна нация, която постоянно бълва таланти. Със сигурност ще си стъпят на краката но трябва да научат важен урок- всеки мач и всеки пробив на световното трябва да се цени, а не постоянно да се гледа към медалите, затова за нас 4-то място има по-голяма стойност отколкото за тях
10
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 7Страхувам се че въпреки огромният извор на таланти в Бразилия, скоро няма да видим новият Роналдо Феномена и Роналдиньо Магьосника.Такива играчи се раждат веднъж на 50 години.
9
3
 
4
 
! Отговори
Сашо Йовков преди 9 години
Радвам се че имам съмишленици от ГерманиЕ. Жалко и за отборите на Холандие. Вижте, за Мексико няма какво да кажа, там думата има колегата.
8
14
 
3
 
! Отговори
ODESSA преди 9 години
Само Аржентина.
7
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ще се съвземат, споко. В Бразилия, както знаем, футболът е религия - по много причини, но и защото нямат много други радости хората. А сегашният им национален отбор е срам за традициите на тая държава. Трябват промени, но съм сигурен, че има камара талантливи бразилчета, които си джиткат мачлета по гетата и е въпрос на време от тях да излязат поредните гении със звучни имена, завършващи на -алдо и -алдиньо:) Дотогава феновете могат да се обърнат към волейбола, щото и там Бразилия е лидер.
6
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Добре, че този път не показваха през цялото време, разплакани малки деца. Развалиха ми кефа от победата. Снимка 12 е яка.
5
3
 
6
 
! Отговори
666 преди 9 години
Германие, Бразилие, лош правопис
4
9
 
7
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
до 3Гоше, теб като те е очукал живота понеже си некадърен и мързелив и дето по цял ден висиш пред компютъра, хората ти виновни затова???
3
13
 
10
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 години
Явно всичко им е на...ред на бразилците,че реват за техните некадърни футболисти.Щастливи хора;де да имахме само...техните дертове.
2
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бразилските фенове ми напомнят на ония ливърпулските и техния химн" Ние никога няма да ви изоставим"!Ето това е да си истински фен!Винаги в историята на даден отбор има спадове и то зловещи.Животът продължава!Бразилците отново ще имат силен национален отбор. То им е в кръвта.
1
16
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Когато си член на БРИКС, европейците не те жалят, и не си поплюват!