Лудогорец се раздели със Стойчо Стоев

Причината - незадоволителното представяне на отбора
Обновена: 31 юли 2014 16:04 | 31 юли 2014 15:32,
48
Лудогорец се раздели със Стойчо Стоев
Снимка: архив Булфото

Стойчо Стоев вече не е старши треньор на ПФК Лудогорец, съобщиха от клуба. Представителният отбор се поема от Георги Дерменджиев, който до момента водеше Лудогорец U21.

Стоев и клубът се разделят по взаимно съгласие. С него си тръгва и Явор Вълчинов. Треньорът на вратарите Никола Донев остава на поста си.

Причината за треньорската смяна е незадоволителното представяне на отбора в последните мачове и необходимостта от презареждане на тима в ключов момент.

Новият старши треньор Георги Дерменджиев е дългогодишен помощник-треньор на Лудогорец. Той е част от най-големите успехи на клуба - трите титли и пробива в Европа, където "орлите" достигнаха до осминафинал.

В екипа на Дерменджиев остават испанските кондиционни треньори Серхио Марти и Хавиер Рамос. Дерменджиев ще изведе отбора за първа тренировка в петък (1 август) в 19,00 ч. на клубната база Спортен център Лудогорец.

Преди заниманието Георги Дерменджиев ще говори за медиите. Ръководството на ПФК Лудогорец благодари на Стойчо Стоев и неговия асистент Явор Вълчинов за работата им в клуба и им желае успехи в треньорската професия.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още по темата: ЛудогорецСтойчо Стоев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
6
 
! Отговори
LethianDream преди 9 години
"Милионерът" се учи от Абрамович, и той така уволни Моуриньо след две години тотална доминация в Англия..Стойчо за жалкия БГ футбол е точно с такава стойност - можем само да мечтаем за нови победи срещу ПСВ и Лацио. Много лесно е да съсипеш всичко, а много трудно е да изградиш отбор, който играе приятен и красив футбол. Пожелавам на Лудогорец неуспех срещу Партизан след тази свинщина. Българският Ал Капоне ще си купи още бразилчета и холандчета втора ръка, ама като няма кой да ги наред..
38
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кой ви знае вас,бе????
37
3
 
8
 
! Отговори
ДО 37 преди 9 години
Стоев най добрия български треньор !!!!!!! ти толкова тогава разбираш от футбол. Я ми посочи един отбор освен Лудогорец където е работил и да е направил нещо.
36
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Миналата година по подобен начин освободиха и Петев...
35
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Takuv tip treniori( dobrodusni ) sa nahodka ,no mnogo 4esto negoviqt libelarizum trqbva da bude razbiran ot igra4ite I da se otgovarq sus seberazdavane.
34
4
 
11
 
! Отговори
eve1 преди 9 години
Стоев в момента е най-добрият български треньор,ако замине за чужбина първенството ни само ще загуби от това.
33
1
 
6
 
! Отговори
БГ преди 9 години
СПОРЕД МЕН НАПРАВИ ГОЛЯМА ГРЕШКА КАТО МАХНА СТОЙЧО СТОЕВ.. ТРЯБВАШЕ ДА СИ ВЪРНЕ ГЕОРГИ ДЕРМЕНДЖИЕВ И ДВАМАТА ПАК ДА СА СИ ЗАЕДНО. КАКТО МИНАЛАТА ГОДИНА ИМАХА УСПЕХИ. ПЪРВА ГРЕШКАТА СЛОЖИ ДЕРМЕНДЖИЕВ ПРИ ЮНОШИТЕ И ЕТО ГО РЕЗУЛТАТА КАКЪВ БЕШЕ ДО СЕГА....
32
5
 
6
 
! Отговори
Азазело преди 9 години
До 34Футбола отдавна не е тичане и техника. Футбола в 21 век е бизнес, ***!
31
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АзазелоТова не ти е трейдинг бе ***!Тука има тичане и техника,надиграване и нюх!Не е като да седиш и да търкаш панталона в бюрото!
30
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е тамън се появи един отбор играещ добре под ръководството на нормален треньор и както всичко в БГ отначало е хубаво и после го развалят!
29
12
 
4
 
! Отговори
Азазело преди 9 години
Всички забравихте, че Стойчо Стоев беше извън голямата игра преди поемането на Лудогорец. Привличането на Стоев е проява на бизнес нюх от собствениците на отбора, както и освобождаването му - точно като в трейдинга. :-)
28
2
 
19
 
! Отговори
Така де преди 9 години
И най грандиозните начинания започнати от мутри, рано или късно си сриват до нула.
27
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Айде на бас, че следващия отбор който поеме Стойчо Стоев отново ще има големи успехи. Според мен той е най-добрия треньор в България! Не го изгониха заради резултатите, мирише на задкулисие.
26
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Според мен е грешка. Само времето ще покаже ...
25
1
 
12
 
! Отговори
FMC преди 9 години
Българският манталитет остава. Дори да продължат равенствата и загубите, никой от феновете няма да ги освирка, както това става редовно при ЦСКА и Левски. Презареждане. То ако бе до презареждане, цяло лято какво правиха? Това е турнирен мач и по-важно е да не допуснеш гол, отколкото да вкараш 2 при два ответни примерно. Дори така да продължи докрая, има продължения и дузпи. Ако обаче мача бе 1:1 примерно, кофти. В случая просто имаме турнирен резултат.
24
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Миналата година домуса смени шубелията Петев по никое време и му провървя, но сега едва ли ще е така. Стойчо Стоев си е късметлия като Пената. Като отпаднат другата седмица в Сърбия ще се съсредоточат в първенството!
23
2
 
21
 
! Отговори
Митьо преди 9 години
Не се прави така. Лудогорец може би единствен от БГ отборите демонстрираше красив и атакуващ футбол. Не разбирам защо в моментен спад не се търси вина у играчите, а само в треньора. Когато дадеш наставления и не се спазват или има някакъв малшанс, както се случи снощи с пропуските, вината пада изцяло върху футболистите... Ноо, дано скоро го проумеят това и собствениците или поне да не се месят
22
0
 
34
 
! Отговори
до тук бяха преди 9 години
От тук нататък нещата няма да са същите за лудогорец ! Сега ще затънат ...
21
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това богатите в БГ, трябва всяка година по една седмица да живеят при клошари за да се научат на ред,смиреност и справедливост.
20
2
 
23
 
! Отговори
God преди 9 години
И тия тръгнаха по стъпките на Левски и ЦСКА. Дано да имат успех.