ЦСКА е лидер по всички показатели

Отборът оставя зад гърба си и първенеца Лудогорец
22 сеп 2014 10:50,
56
ЦСКА е лидер по всички показатели
Снимка: Архив, Булфото

Само два кръга преди да се затвори първия полусезон на шампионата ЦСКА е лидер по абсолютно всички показатели, пише "Труд".

Отборът няма конкуренция в много отношения що се касае до представянето в шампионата от началото на сезона.

Освен първото място, което "червените" отдавна не са изпуснали, отборът е №1 по най-много вкарани и най-малко допуснати голове. След 3:0 с Локомотив (Сф) ЦСКА е нанизал 21 гола - средно по 2,63 на мач. Единственият двубой без попадение е с Лудогорец (0:2).

До събота Локо (Сф) се гордееше с най-добра защита - 5 допуснати гола, колкото и "червените". Но с попаденията на Жоан Фелипе (трето поред), на Сержиу Буш (общо 6) и Ауериен Жоаким отбраната на "железничарите" дръпна назад. Така ЦСКА и тук е лидер с допуснати средно 0,63 гола (общо 5) на мач. Преследвачите са Берое и Лудогорец (до снощния мач с Литекс), в чиито врати са паднали по 6 попадения.

След триумфа над Локомотив обаче отново тема №1 бяха картоните. ЦСКА е лидер и в тази ранглиста, заради което пусна декларация в понеделник. Но това не трогна рефера Цветан Кръстев, който санкционира шестима от отбора на Стойчо Младенов. За следващия мач с Монтана изгоря Стивън Сънди. А всеки следващ картон ще донесе наказание на Маркиньос и Тони Силва. За 9 мача от началото на сезона ЦСКА има 33 жълти картона (средно по 4,13), а игралите снощи Лудогорец и Литекс - съответно 12 и 13.

ЦСКА е лидер и в още една класация - като единствен тим от първата шестица, който не е получил дузпа в първите 9 кръга. Всъщност за цялата календарна година (23 мача досега) "червените" само веднъж са били от бялата точка - за 1:0 срещу Левски на 8 март (гол на Емил Гъргоров).

Още спортни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е и? Тройчо накрая на сезона пак ще тропа по масата като дете.
23
13
 
19
 
! Отговори
ми4 преди 9 години
Колко много синьо-зелена злоба срещу ЦСКА !?!?!?!?!Май не разбирате, че това ни прави по-силни !!!Спокойно зеленяци и вашият ред ще дойде !
22
7
 
2
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 9 години
хвалебственото заглавие е за Цъ Съ Къто пък ХВАЛЯТ " Лудогорец
21
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Стойчо Ливърпулът: съдията ни поряза,Бфс е срещу нас,другите ги подпират,времето беше лошо,на такъв терен не може да се играе,топката беше квадратна,хакат ни отзад и прочие.Дъ бигъст ревльо евъ!
20
16
 
13
 
! Отговори
681 преди 9 години
дано тая седмица червените си купят съдията срещу Берое.. иначе заралии ще им скъсат *** от бой... нека червените се порадват на случайното първо място..ще им остане далечен спомен... ЦСКА трябваше да направят само едно.. да си пуснат запис от Лудогорец - Литекс.. и да проумеят колко обречени са.. хахахахах
19
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Няма никакъв смисъл от тези показатели,защото накрая Лудогорец ще е шампион.Всичко друго би било огромна изненада! Снощи можеха да бият Литекс с 7-8 гола разлика,а играха супер лежерно.Цска е по-добре от миналата година,но още са далеч от Лудогорец като класа.
18
4
 
17
 
! Отговори
майорски преди 9 години
Съдията е виновен ..кажи им бе Стойчо!
17
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хахахаха...това като оня коментар на световното: "Белгия превъзхожда Иран по всички показатели с изключение на резултата"...
16
7
 
9
 
! Отговори
a3 преди 9 години
Като са номер 1 ще ги видим какво ще направят в предварителните кръгове следващата година за влизане в евро турнирите. Таз година ЗИМБРУ другата АПОЕЛ ТЕЛ АВИВ. Бият са в гърдите че са много силни ама ЗИМБРУ са по силни :D XHAXHAhha
15
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мале колко ги е яд РОГАТИТЕ ще почнат и с барса да ни сравняват...
14
12
 
13
 
! Отговори
Го4о преди 9 години
ЧЕРВЕНИТЕ *** могат да ядат БОЙ ДО НАСИРАНЕ от ПФК "ЛУДАГОРЕЦ", когато и където си пожелаят!...... Някой може ли да ми обясни какво означава и кого представлява АБРИВИАТУРАТА ЦеСеК А?
13
13
 
3
 
! Отговори
левски преди 9 години
Има ли още такъв отбор. Те сигурно са първи във В група
12
8
 
28
 
! Отговори
Капанар преди 9 години
Срещите им с Лудогорец са като срещи с бързия влак.
11
11
 
17
 
! Отговори
М преди 9 години
Преките двубои могат да са показател единствено за купата, за първенството първи е този, който е най-постоянен. За сведение - за разлика от Лудогорец, който загуби от Хасково, ЦСКА победи същия този Хасково с 4:0. Хайде сега бягайте на опашката за кренвирши и оставете звукът на собственото ви мляскане да заглуши крещящите ви комплекси.
10
12
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Срещу Зимбру и Лудогорец станаха за смях.
9
5
 
21
 
! Отговори
Зак преди 9 години
От кога завистливите *** започнаха да дразнят ЦСКА с Лудогорец. Не е истина колко са изпаднали.
8
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Отборът няма конкуренция в много отношения що се касае до представянето в шампионата от началото на сезона."-Две точки разликата не е конкуренция коя "УМНА" глава го измисли това Боже колко мъка има по таз земя.
7
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В сравнение с Лудогорец са с две класи по-надолу. Но за сметка на това ако ги сравняваме с евроидиотите, ЦСКА са много много по-напред. Така че ако направят поне равен или бият Лудогорец, може да се каже че са лидери. Но засега това не може да стане. Успокоението е постоянния погром над евроидиотите.
6
14
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Лидери са ,сигурно, в някакви измислени показатели , на кого му дреме! Важното е ,че в най -важният показател за футболната игра -прекият двубой с Лудогорец бяха изгърбени подобаващо(за пореден път)! Така ще е и в следващият двубой между тях ,така ще е и занапред...А точно това ще е определящото за шампиона на България!
5
10
 
18
 
! Отговори
тт преди 9 години
Офф, преди 50 г. полуфинал и сега с това натякване..футбола е по-различен от преди 50г. драги...в днешно време да се наредиш до големите с тоя бюджет е равносилно на финал за кнк през 1968г. Лудогорец със селекция за 6 млн игра като равен с ливърпул, а на последния само бюджета на юношеската школа е два пъти колкото на лудогорец, ама какво да ви обяснявам .. в мозъчните гънки се е наслоило лепило и не може да вденете по-сложните футболни анализи, айде в оборууумуу хаха