Ван Гаал вади 20 млн. паунда за Пике

Мениджърът на Юнайтед иска да гради защитата покрай испанеца
21 окт 2014 13:58,
4
Ван Гаал вади 20 млн. паунда за Пике
Снимка: архив, Reuters

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал ще предложи 20 милиона паунда през зимата на Барселона за защитника Жерард Пике, информира вестник "Дейли Стар".

27-годишният централен бранител вече изрази желанието си да остане на стадион "Ноу Камп", но от Юнайтед не са се отказали да го върнат на стадион "Олд Трафорд".

В момента се смята, че основният приоритет на ван Гаал е да вземе нов защитник, който да действа в сърцето на отбраната. Именно там се крият най-големите слабости на "червените дяволи" през кампанията.

Холандецът поставя под въпрос качеството на Фил Джоунс, Джони Евънс и Крис Смолинг, а сериозни колебания в играта си показва и Маркос Рохо.

Пике няма сигурно титулярно място във формацията на Луис Енрике, а според изданието ван Гаал възнамерява да го изкуши с гарантирано място в стартовия състав на Юнайтед и да гради дефанзивния вал на отбора покрай него.

Още новини от световния футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
ridi преди 9 години
Ot kakto Fergusun se pensionira nikak ne im virvi igrata na Man.U
3
0
 
1
 
! Отговори
до 1 преди 9 години
Основните трансферни "бомби" бяха през този сезон, а почти всички нови играчи, барабар с треньора дойдоха в последния момент. Трябва им време, за да се сработят като отбор, все пак Фъргюсън беше основния двигател на Юнайтед и всички си тръгнаха накуп, някои от доказаните играчи напуснаха, а другите... остаряха.
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ама жена му какво мисли, парите не са им фактор, а едва ли ще заменят слънчева Барселона с гадната Англия.
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За последните 2 сезона тези наляха сигурно 300 млн за трансфери, а играта им продължава да куца. За тези пари щяха да си купят чисто нов изграден отбор барабар с базите.