Кобрата без счупвания след сблъсъка с Кличко

Кубрат Пулев се размина само с рани и хематоми от боя с украинеца
Обновена: 16 ное 2014 21:31 | 16 ное 2014 15:32, Камелия Цветанова
436
Кобрата без счупвания след сблъсъка с Кличко
Снимка: Ройтерс

Кубрат Пулев няма сериозни наранявания след мача за световната титла по бокс в тежка категория срещу Владимир Кличко късно снощи в Хамбург, съобщава БТА.

Още по темата
Пулев е преминал медицински прегледи на скенер, които са показали, че той няма счупвания по лицевата част на главата и вътрешни поражения, а само рани и хематоми, които са обработени.

Кличко защити шампионския си колан във версия IBF, след като нокаутира Пулев в 2:11 минута на петия рунд. Преди това украинецът още на три пъти свали съперника си в нокдаун.

След двубоя българинът беше пратен в Университетската клиника в града от лекаря на двубоя Щефан Бок заради съмнение за фрактура на скулата, нараняване на горната челюст и тежко мозъчно сътресение.

"Желанието ми винаги е след мачовете съперниците ми да бъдат здрави. Но в спорта се случват и такива неща. Не беше лесно. Кубрат Пулев се представи добре. За това заслужава уважение. Мисля обаче, че му дадох добър урок", коментира Кличко, който е непобеден на професионалния ринг от април 2004 година.

Украинецът записа 63-а победа в 66 мача и защити за 17-и пореден път световната си титла в тежка категория.

Премиер Бойко Борисов пък поздрави Кубрат Пулев след мача снощи.

Министър-председателят написа на своя личен профил във фейсбук, че родният боксьор е показал "смелост пред такава машина" като Кличко, за което заслужава "похвала и респект".

"Поздравявам Кубрат Пулев за това, че се изправи смело пред такава машина. Само затова, че беше там, че българското знаме се развя и цялата зала скандираше неговото име, той заслужава похвала и респект", сподели премиерът.

"България се нуждае от такива силни и достойни мъже, а сигурен съм, че неговите успехи тепърва предстоят. Чухме се и му пожелах бързо възстановяване, защото следващите победи и световни титли съвсем скоро ще бъдат факт", казва още Борисов.

Още спортни новини четете на gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


436
Още по темата: кличкоКобрат Пулев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
10
 
7
 
! Отговори
Маркс преди 9 години
Вижте, това за ГерП е моя идея, но колкото и да съм против Боко, този път ще застана на негова страна, тук можем да се изяждаме един друг, но пред чужбина трябва да сме като един. Дали е Пулев, Любо ***, Багата или друг, щом този човек носи българския трикольор, нацията трябва да застане зад гърба му, иначе не сме народ, не сме народ, а сбирщина ***!Не бил го поздравил след нокаута. Абе, вие акъл имате ли? Колко от вас са изпадали в нокаут и вдигайки се върху треперещите си крака ще тръгнат да поздравяват този дето ги е ударил, пфу.
36
6
 
9
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 9 години
МАКАР И ПОБЕДЕН КОБРАТА СЕ ПРЕДСТАВИ ОТЛИЧНО СЛЕД КАТО ИМА СМЕЛОСТТА ДА ЗАСТАНЕ СРЕЩУ ТОВА СВЕТОВНО СТРАШИЛИЩЕ. НО КАМПАНИЯТА В БЪЛГАРИЯ БЕШЕ В УЩЪРБ А ПУЛЕВ . НАЛИ ЗНАЕТЕ ПРИКАЗКАТА" С ГОЛЯМА КОШНИЦА НЕ ХОДИ В ГОРАТА"
35
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До След мача на векаАми това е защото сигурно за първи път гледаш боксов мач, това си е обичайна практика, а проефсионалния бокс си е един спектакъл със своите продуценти, режисьири и сценаристи, там не се случва нищо, което не е договорено, затова и губи популярност в щатите
34
10
 
7
 
! Отговори
Цветан преди 9 години
Искам да кажа само едно. Радвам се, че има хора като Кобрат Пулев.И съчустван на всички вас държащи се като мишки и написали глупавите си коментари, които НЯМАТ СМЕЛОСТ ДА НАПИШАТ ИМЕНАТА СИ ДОРИ ! Вие сте смешни, а не човекът, който даде всичко от себе си, за да победи.Прочети още на: dnes.bg/sport/2014/11/16/kobrata-bez-schupvaniia-sled-sblysyka-s-klichko.245487
33
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бай *** у Иречек в басейна с чорапите:Булгааааар ***!
32
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На времето Тайсън биеше като брашнени чували такива като Кличко
31
2
 
18
 
! Отговори
до 15 преди 9 години
Ами като го е преследвал 3 години за да се бие с него, защо снощи Пулев каза след мача, че му е било още рано за мач Кличко, а?! Някой нещо май ни пързаля по нанадолнището! Та трябва за това да му ръкопляскаме, да не говорим за простотиите които наговори преди и след мача!
30
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Чалгарщината и простотията загуби - България спечели !Да живее България!Поклон пред обикновените хора които всеки ден се борят за хляба си, а за тях продажните медии се сещат само когато се самозапалят убити от мъка някой ден!
29
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 30Да! Кличко снощи скри цялата истина пред света: Срам ме е да се бия срещу такива аматьори като Пулев, но к'во да се прави!
28
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До до 17Така бе впечатлен (разбирай - мотивиран), че го подкара като маче у дирек още първия рунд та докрая!Следващият път чалгарите пак така да го "впечатлят"!
27
18
 
25
 
! Отговори
Анкетата преди 9 години
Крие ли Кличко нещо, отказвайки допинг проби?Да +Не -
26
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кличко изобщо не е най-добрия боксьор за всички времена и това е ясно и видно за всеки който не гледа бокс от вчера. Абсолютно дърво без техника и с много силен удар. Нищо друго. Майк Тайсън щеше да го размаже. Той излизаше на ринга за да се бие а не да се боксира. Просто класата и уменията на Тайсън бяха на светлинни години пред посредствения кличко. В последно време много е паднало нивото на бокса .
25
13
 
25
 
! Отговори
ХХХ преди 9 години
Българи , които целуват Украинското знаме , а оплюват Българското ......що за Българи са ? Утре Кубрат може да играе срещу някой Турски боксьор ....и Турското ли ще целувате ? Как може да желаеш Българин да губи от който и да било чужденец ? Кличко вика "Слава на Украйна" , а вие "УРААААА" ? Какво по дяволите ви става ? Трябва да станете Украинци ли за да викате за Кобрата ? Би му и объркания народ ...незнае какво е достойнство , гордост , чест и родолюбие !
24
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ОксанаТака е трябваше да си поговорят кат мъже, а не да се бият като деца от детската градина :)
23
11
 
7
 
! Отговори
до 17 преди 9 години
Кличко заяви, че е впечатлен от подкрепата на "чалгарите" (както ти ги наричаш) към Пулев. Толкова много българи са отишли да му вдъхнат кураж, а ти си ги плюй колкото искаш. Това ще ти остане.
22
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 18 На Корина милионите на Шумахер не й трябват за да го обича до гроб и му бърше дупето! Виж, за Андреа съм мааалко скептично настроен. Слава на Бога, че Кличко не го парализира.
21
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Оказа се че българите в Германия т.н европейци, които са хванали господ за шлифера са най-големите простаци и дюдюкаджии.Ако мачът се беше провел в София публиката щеше да бъде много по-възпитана.
20
22
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Спортсменско ли беше поведението на Кобрата снощи?да - не +
19
4
 
18
 
! Отговори
НЕ ЧОВЕК А МАШИНА преди 9 години
Кличко е най-добрия боксьор за всички времена.Често казват че в нашта ера няма талантливи бoксьори и затова няма кой да го бие. Истината е че ако го нямаше Кличко нашто време щеше да изглежда че е пълно с талантливи боксьори,тъй като има много на едно ниво и Кличко е много пред всички тях.Трябва да се радваме че такъв боксьор е роден в нашто време и имаме шанса да го гледаме.
18
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На моабет Пулев победи.