Сръбски фенове с транспарант с призив за проливане на "турска кръв"

Това стана след убийството на сърбин в Истанбул
22 ное 2014 20:01, Елка Василева
42
Сръбски фенове с транспарант с призив за проливане на "турска кръв"
Снимка: архив, Reuters

Фенове на сръбския футболен клуб Рад издигнаха на мача с Войводина транспарант, с който призовават към проливане на "турска кръв" след инцидента в Истанбул, където снощи бе убит привърженик на баскетболния отбор на Цървена звезда, предаде Танюг.

Още по темата

Освен този транспарант на трибуните на стадиона в центъра на Белград привържениците на Рад издигнаха и друг с надпис:  "Карлобаг - Огулин - Карловац - Вировитица" /където според идеолозите на Велика Сърбия минава границата й с Хърватия - бел.ред./

25-годишният привърженик на баскетболния клуб на Цървена звезда Марко Ивкович бе намушкан с нож снощи в Истанбул преди мача с Галатасарай и почина.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
3
 
! Отговори
Агуп преди 9 години
По пет на нож!
16
3
 
6
 
! Отговори
lewskar преди 9 години
Ако сте Българи не може да бъдете нито за сърбите нито за турците !Българи защитават Българи .Исторически ние нямаме никакви положителни сигнали и от двете страни.
15
1
 
3
 
! Отговори
неутрален преди 9 години
Днес БГ е сайт към НОВА ТВ която пък служи на Костов и Борисов. В Нов Български Университет Костов има "институт за изледване на политиката" или по-точно промива мозъци по поръчка на фондация Отворено общество....предполагам всички знаете че тя е на Джордж Сорос. Това са фактите...разсъжденията оставям на вас.....ако не изтрият коментара ми
14
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
НЕ МЕ ДРАЗНЕТЕ,БАЩА МИ Е ПОЛИЦАЙ И ЩЕ МУ КАЖА ДА ВИ НАМЕРИ ДА ВИ БИЕ, ВЕЧЕ ТЕЧЕ РАЗСЛЕДВАНЕ СРЕЩУ ПИШЕЩИТЕ ГЛУПОСТИ ЗА МЕН , САМО ГОТИНО ОТНОШЕНИЕ ИСКАМ
13
5
 
3
 
! Отговори
селчо преди 9 години
а защо ви са изтрити коментарите?намерете си работа ,какво ми висите тука и пишете глупости.как така от всичко разбирате като турците не ми е ясно.
12
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До До МарксИ на мен ми се случи същото преди 4-5 дни.
11
5
 
7
 
! Отговори
Така е било винаги! преди 9 години
Ако става дума за Историята Наште "комшии" сърпове оливци туршаци макета и мамалиги... Никога не са искали Силна България.. След Сан Стефано България е 150 000 хил. Кв. Км.. Отделно Русия е нямала изгода Силна България да командва на Балканите.. Така че свиквайте.. На кръстопът е така!!! Грешките са ни ДВЕ!!! Позволяваме на Антибългари да Управляват Народа... И защо върнахме Ядрените Бомби на Русия???
10
2
 
6
 
! Отговори
Маркс преди 9 години
Постоянно пиша срещу ДСолигархията, част от която е и Боко Тиквата или ти мислиш, че Герб не е поредния ДС проект ли? Малко ти е багажеца.
9
9
 
7
 
! Отговори
Шоп преди 9 години
Руснаците ще направят всичко възможно да превърнат Сърбия в проблем за Европа и тумор на Балканите и най-лесния начин е отново да разпалят див шовинизъм.
8
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До до 8Когато става дума за спорт, защо говорите за политика?
7
2
 
17
 
! Отговори
До 2 преди 9 години
Съжалявам, не знам ти от кои български раион си, но аз съм от Плевен и никога не съм чувствал турците като братя. Някои като приятели - да.
6
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Спорта е спорт, няма за какво да се бият! Малоумно е! Балканите в развитието си, са около хиляда и петстотната година, в някакво загубено, забравено място, където се е събрал некачествен мат'ериал.
5
7
 
6
 
! Отговори
до 1 преди 9 години
За първото си прав,така е,когато си другаде си траеш!За второто ще имаш много здраве,не си светил за да знаеш кой кого е дупчил!Това избирателно мислене е характерно за фанатиците,ти си умно момче и внимавай!
4
2
 
15
 
! Отговори
Кирето преди 9 години
До Анонимен--3;Англичаните бяха хулигани но правителството им взе мерки и КРАЙ. Видяхте ли ги как се кротнаха.
3
3
 
15
 
! Отговори
Венелин преди 9 години
до 2Доста точно изказване по отношение на сърбите и гърците. Другото е заблуда.Истината е една, и тя е - ЗАОБИКОЛЕНИ СМЕ ОТ ВРАГОВЕ!Затова трябва да търсим приятели малко по-далече (като например унгарците) или да изградим отношения с враговете на нащите врагове (като например хърватите).
2
12
 
12
 
! Отговори
Кирето преди 9 години
До Анонимен--2; Русия насъска Сърбия и тя ни нападна на 02.11.1885 г.Турция беше единсвената която ни изпрати воена помощ срещу Сърбия.Англия призна първа съединението и предопреди Турция ;Никакви воени действия срещу Б--я.
1
38
 
25
 
! Отговори
Ястреб Великолепни преди 9 години
Много неприятен случай и жалко за младежа. Но има две неща да кажа:Първо, като си на гости в Истанбул, ще се държиш прилично и няма да се келешиш на домакините,и второ, сърбинът е наръган от някой от тяхната група! И поздравявам привържениците на Галатасарай, че се сдържали и не ги смляли съвсем от бой тия сръбски лигльовци!