Кличко принудил Пулев да се бие на мек и малък ринг

Украинецът съди Кобрата заради думите му за допинга
Обновена: 25 ное 2014 16:51 | 25 ное 2014 15:20,
329
Кличко принудил Пулев да се бие на мек и малък ринг
Снимка: БТА

Кубрат Пулев е бил принуден да играе срещу Владимир Кличко на по-малък и по-мек ринг. Това заяви българинът на пресконференция днес.

„Аз исках да си играя моята игра, но един от мръсните номера беше, че рингът беше по-малък и по-мек, което го направиха от лагера на Кличко. Това ни го казаха няколко часа преди мача“, разказа Кобрата.

Пулев заяви още веднъж, че не може да уважава Кличко. По думите му няма как да уважава човек, който играе с толкова мръсни номера. „Вие можете да си го уважавате, той е световен шампион. До къде късмет, до къде моя грешка, до къде шанс, но това в спорта го има“, поясни той. Въпреки това Кобрата определи уважението като изключително важно. „Българският народ не уважава другите, родителите си, семейството, труда на другите. Другият ни проблем е, че българите нямаме вяра" , допълни още той.

"Никой не може да ме накара да уважавам човек, когато съм видял всичките мръсни номера, те бяха поне хиляда. Всичките тези долни трикове, с които искаха да ни потиснат, не им обръщах внимание, за да се концентрирам”, допълни Кубрат Пулев и заяви, че е засегнат от Кличко. „Уважавам хора, които дори спят на улицата и съм им стискал ръцете, помагал съм им. Но хора, които играят мръсно, няма как да ги уважавам."

"Никога през живота си не съм бил нокаутиран, винаги аз съм ги свалял. Мислех си, че съм дебелоглав и държа на удари, защото съм понасял много тежки удари в кариерата. Боксът е обратното на футбола, защото когато те боли, ти се усмихваш и се правиш, че нищо ти няма”, коментира Кобрата за самия двубой. „Олюлявал съм се, изтръпвали са ми краката и главата, но никога не съм бил нокаутиран. Резки и точни удари ми нанасяше, но това е най-важното, това поваля човека. Значи все пак държа на бой”, констатира боксьорът.

Пулев заяви, че е финтирал Кличко. „Аз исках да играя само напред, да се бия. Може би трябваше по-рано да го направя, въпреки крошетата в първия рунд. Може би в третия и четвъртия рунд трябваше да тръгна по-брутално напред, което го умея, но не го сторих и това ми беше грешката“, коментира още той.

Въпреки това Пулев призна, че вината за загубата е негова. "Не виня никого, проблемът си е в мен, защото аз наистина можех. Всички долни номера нямаше да са от значение, ако аз се бях справил на ринга. Отчитам го като моя грешка, но аз се уча и продължавам да се усъвършенствам, може и цял живот да ми отнеме", добави Кубрат Пулев.

Кобрата съобщи още, че хората на Кличко го съдят за твърдението му, че украинецът взима допинг. По думите му делото е започнало още преди самия сблъсък.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


329
Още по темата: допингрингПулевкличко
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
4
 
43
 
! Отговори
екс-фен преди 9 години
Ех, Кобра, че те пожали Кличко - спор няма, ама поне не хвърляй кал по човека, втори живот живееш благодарение на великодушието му. Още в първия рунд можеше да те изкарат на носилка.
102
3
 
27
 
! Отговори
Кубрат Пулев преди 9 години
Освен това фамилията ми е виновна - Пулев, като Пульо. Всява ми комплекси. И ръкавиците са ми виновни понеже са твърди, стискаха ми ръката и ме болеше, не можеше да удрям.Ринга мек, ръкавиците твърди-е какво е това. Изтърпях като мъж, но нали съм българин - сега се оплаквам като жена.
101
3
 
26
 
! Отговори
Кубрат Пулев преди 9 години
Забравях да добавя, че името ми е виновно да падна понеже Велика България на Кубрат е паднала. Ако се казвах Аспарух Пулев щях да спечеля. Ама родителите ми на - и те са виновни че са ме нарекли така.
100
4
 
37
 
! Отговори
noe преди 9 години
Приеми загубата достойно, Кубрате. Кличко те превъзхожда във всяко отношение, вкл. по интелигентност, култура и възпитание. Не му пука дали го уважаваш, защото целият свят го уважава, в т.ч. и огромното мнозинство от българите и то по-интелигентните.
99
2
 
22
 
! Отговори
DA преди 9 години
НА КРИВАТА РАКЕТА...!!!!!
98
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мафия, допинг, тесен тепих, лоши ръкавици, мръсни удари, мръсни номера...Не виня никого, вината си е моя. :)
97
3
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да си призная се възхищавах на Пулев, но след тези изказвания..... Евала правя на Кличко, "Пулев бе достоен противник и т.н Само суперлативи по адрес на Пулев. А нашия си знае мафия,ръкавици сега и ринга абе.. Колкото и да ми е гадно Кличко превъзхождаше Пулев в пътиии.А за мен Пулев след тези изказвания не е спортсмен
96
3
 
18
 
! Отговори
Ганчо Европейски преди 9 години
Според мен Бойко, комунистите и Доган са виновни да падне Пулев. Крали са и са се сговорили с агентите на Кличко. Ръката на Държавна сигурност. Само ние сме невинни и сме най-готините и съвършенните.
95
2
 
47
 
! Отговори
Моамед ЛИ преди 9 години
Каква кобра , това мекотело е на светлинни години от класата на Кличко ! Всичко му е меко , тясно ....а бе я марш в чалготеките и се боксирай с леваците ! Цял свят видя , че Кличко просто заради публиката и зрелището не го трупяса още в първият рунд ! Резил ....по български
94
2
 
32
 
! Отговори
тцЪ преди 9 години
На крива ракета, Космосът й пречи... Кубрате, бъди мъж и престани да търсиш оправдания и евтини сензации. Всеки може да загуби, номерът е да загубиш с достойнство - в противен случай ставаш за посмешище... Ама то чалгар и достойнство са две взаимно изключващи се понятия.
93
1
 
24
 
! Отговори
Нела-козата преди 9 години
Пулев е (в)елик и продължава напред....напред към *** където му е мястото!
92
3
 
27
 
! Отговори
Кличко преди 9 години
Да ребята аз съм виновен - използвах железа електрошокове, хормон на растежа, заплахи, мек ринг, твърди ***, не се поклоних на Пулев, не му донесох кафе и не му се кланях като на цар.Той ребята Пулев е шампион обаче аз съм виновен той да не стане.
91
29
 
13
 
! Отговори
<><> преди 9 години
Странно племе е това Българското ....най-добрият им боксьор загуби от назобан украинец .......някакъв си изкуствено поддържан шампион .....и Българският боксьор казва всички факти които е имало преди срещата и по време на нея ....а повечето от племето ги обръщат срещу него самия ?!?!?! Нима някой се съмнява че украинеца беше назобан яко ? Че се играеше по правилата които са създадени от щаба на Кличко ? Ако Кубрат беше вдигнал немското знаме щеше да е предател ? А сега не ставал ? Народе ?
90
3
 
29
 
! Отговори
тайсън преди 9 години
НАШЕТО МОМЧЕ НИКОГА ПРЕДИ ТОВА НЕ Е ИГРАЛ МАЧ С БОКСЬОР ОТ ТОП 10,,ПРОЛИЧА СИ КЛАСАТА НА KЛИЧКО..
89
2
 
12
 
! Отговори
INNNN преди 9 години
ИНАЧЕ ЩЕ Е ГОЛЯМ И ТВЪРДА?
88
2
 
14
 
! Отговори
Ганьо Европейски преди 9 години
Ей защо сте цъкали минуси на 110 пост. Всички са ни виновни - ни сме идеални. Кличко е трябвало да поклони на Пулев и да му се мазни и да падне в първия рунд. Кличко е имал железа и електрошокове в ръкавиците. Всички са ни длъжни започвайки от САЩ. Ние сами сме се освободили от турско иго. Всички са ни прецакали и са ни виновни. Само ние сме невинни и сме достойни да ни се кланят и да ни дават пари просто тъй. Бай *** Европееца
87
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На *** Пулев му бил мек и малък ...ринга.....явно за този бокса е да дръгне чалгарките и от време на време да му пускат по някой световно неизвестен чувал да го отупва публично за имидж и да се радва плебса !!!!!
86
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дайте ми го тоя Кличко веееееееее!Набил Кобрата,аааааааааааа не така!Ако набиеш и мен, ти пускаме ББ.Само се чудя с наметало ли да го пуснем или без?!?!!
85
3
 
37
 
! Отговори
Брайко преди 9 години
Във този двубой победиха не само мускулите а и интелекта! Кличко със висше образование,магистратура и докторска степен срещу Пулев с незавършен 8-ми клас...Кличко показа скромност,уравновесеност,култура и спортсменско уважение докато Пулев се държа като махленски побойник-нагло,неадекватно със неосъзнато самочувствие а след първото му проскане на земята се направи и на клоун като застана изплезен на един крак което води и до други коментари,но както и да е-той си плати за всичко...
84
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Истината е ,че Кличко натупа Пулев стига вече по български сме търсили под вола теле, ама съдята ама този онзи.