Кличко принудил Пулев да се бие на мек и малък ринг

Украинецът съди Кобрата заради думите му за допинга
Обновена: 25 ное 2014 16:51 | 25 ное 2014 15:20,
329
Кличко принудил Пулев да се бие на мек и малък ринг
Снимка: БТА

Кубрат Пулев е бил принуден да играе срещу Владимир Кличко на по-малък и по-мек ринг. Това заяви българинът на пресконференция днес.

„Аз исках да си играя моята игра, но един от мръсните номера беше, че рингът беше по-малък и по-мек, което го направиха от лагера на Кличко. Това ни го казаха няколко часа преди мача“, разказа Кобрата.

Пулев заяви още веднъж, че не може да уважава Кличко. По думите му няма как да уважава човек, който играе с толкова мръсни номера. „Вие можете да си го уважавате, той е световен шампион. До къде късмет, до къде моя грешка, до къде шанс, но това в спорта го има“, поясни той. Въпреки това Кобрата определи уважението като изключително важно. „Българският народ не уважава другите, родителите си, семейството, труда на другите. Другият ни проблем е, че българите нямаме вяра" , допълни още той.

"Никой не може да ме накара да уважавам човек, когато съм видял всичките мръсни номера, те бяха поне хиляда. Всичките тези долни трикове, с които искаха да ни потиснат, не им обръщах внимание, за да се концентрирам”, допълни Кубрат Пулев и заяви, че е засегнат от Кличко. „Уважавам хора, които дори спят на улицата и съм им стискал ръцете, помагал съм им. Но хора, които играят мръсно, няма как да ги уважавам."

"Никога през живота си не съм бил нокаутиран, винаги аз съм ги свалял. Мислех си, че съм дебелоглав и държа на удари, защото съм понасял много тежки удари в кариерата. Боксът е обратното на футбола, защото когато те боли, ти се усмихваш и се правиш, че нищо ти няма”, коментира Кобрата за самия двубой. „Олюлявал съм се, изтръпвали са ми краката и главата, но никога не съм бил нокаутиран. Резки и точни удари ми нанасяше, но това е най-важното, това поваля човека. Значи все пак държа на бой”, констатира боксьорът.

Пулев заяви, че е финтирал Кличко. „Аз исках да играя само напред, да се бия. Може би трябваше по-рано да го направя, въпреки крошетата в първия рунд. Може би в третия и четвъртия рунд трябваше да тръгна по-брутално напред, което го умея, но не го сторих и това ми беше грешката“, коментира още той.

Въпреки това Пулев призна, че вината за загубата е негова. "Не виня никого, проблемът си е в мен, защото аз наистина можех. Всички долни номера нямаше да са от значение, ако аз се бях справил на ринга. Отчитам го като моя грешка, но аз се уча и продължавам да се усъвършенствам, може и цял живот да ми отнеме", добави Кубрат Пулев.

Кобрата съобщи още, че хората на Кличко го съдят за твърдението му, че украинецът взима допинг. По думите му делото е започнало още преди самия сблъсък.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


329
Още по темата: допингрингПулевкличко
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
23
 
5
 
! Отговори
ХХХ преди 9 години
Аз лично ако бях на негово място до сега 100 пъти щях да взема немско гражданство .....страната си я обичам но народа НЕ ! Вземам милионите и си гледам живота далеч от този егоистичен народ !
122
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кобра ли си, смок ли си не знам но спри че се у.ра на ринга , и продължаваш да размазваш...... много се размириса!!!! Ще отвратиш и малкото ти останали фенове!!!
121
3
 
36
 
! Отговори
Българин преди 9 години
Оплакването е основна черта на българина. Друга основна черта е, че всички са му виновни. Трета основна черта му е оплюването. Четвърта е че обвинява другите в собствените си пороци. Всички тези черти присъстват в Кубрат Пулев. Загуби и се доопозорява със срамното си държание преди и след мача. Малцина са истинските българи...
120
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
VSE EDNO HAMILTON KATO BIE ALONSO POSLEDNIAT DA DA SE OPLAKVA, 4E MCLAREN E IZKRIVIL ZAVOITE NA PISTATA...HAHAHA KUBRAT MISLI MALKO
119
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кобра, ти си българин. Ти си нашия човек! Всички те подкрепяхме и бяхме за теб. Сега ако можеш, спри да ни падаш повече в очите. Съхрани останалото ни уважение към теб. Ако играеш скоро - пак ще си нашия човек. Всеки има какво още да учи, ти също! Стига си се оправдавал! Ринга е бил къс и мек и за Кличко, а ти започваш вече да звучиш като някой плачко, какъвто очевидно не си. Давай напред и тури точка на тоя мач.
118
3
 
9
 
! Отговори
Горан преди 9 години
До Анонимен 23: Гледал съм мач на Поветкин с Кличко! Поветкин не е нищо особено! Кличко и него го направи на дърмон! Поветкин няма нито физиката, нито боксовите умения на Кличко! Стига сте бълнували... Поветкин, та Поветкин...
117
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кубрат загубил щото Кличко взимал допинг а пък нашия рупа само Корни.
116
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ТОВА КОЕТО НАПРАВИ КУБРАТ СРЕЩУ КЛИЧКО МОГА И АЗ СПОКОЙНО ДА ГО НАПРАВЯ,ПОВТАРЯМ,АЗ СЪЩО МОГА ДА СЕ БОКСИРАМ ТОЛКОВА УСПЕШНО СРЕЩУ КЛИЧКО КОЛКОТО КУБРАТ И ВИ ГАРАНТИРАМ ,ЧЕ НЯМА ДА МЕ ПРЕТРЕПЕ ЩОТ НЯМА ДА ГО ДРАЗНЯ
115
2
 
26
 
! Отговори
OLYMPIA HELLAS преди 9 години
Кубрат ше бие Кличко...По пиене в наит флаит=нощен полет.
114
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кобрата също трябва да заведе дело за нанесения му зверски побой,тва на ринга ми заприлича на домашно насилие но не и на бокс,господ за пореден път се оказа българин и върна кобрата от оня свят
113
8
 
8
 
! Отговори
зверове сте! преди 9 години
Айде стига толкова , било кво било! Всеки греши,на него му е много, много, много позле от Вас! Знаете ли какво е за един спортист да рухнат мечтите му!..... не така , и него го е яд,че така се развиха нещата,но кой може да върне времето назад!..- само виваком с нейната интерактивна тиливизия до 6часа, превърташ напред, назад, пауза......
112
1
 
16
 
! Отговори
78840 преди 9 години
Батенце, спри се!
111
2
 
25
 
! Отговори
Монархист преди 9 години
Стига се оплаква, бе, човек. Преди мача нали те слушахме, че Кличко бил момиченце, нямал сърце, не се държал мъжки, не знам си кво. След мача кой беше победител? Кой го победиха чрез нокаут? На кой му вкараха три нокдауна?
110
3
 
22
 
! Отговори
СССРейчо преди 9 години
Кобрата се оказа *** и ниско-културен боксьор - чалгаджия. СРАМ ме е от този "херой".......
109
2
 
19
 
! Отговори
Патриот преди 9 години
В бокса и живота е така,които се прави на много отворен обикновено яде пердах после и сис съчинява оправдания!Жалка работа!Разбитра се че исках Пулев да победи бандеровеца ,но има ое бая хляб да изяде,преди да се мери с класни играчи!
108
3
 
14
 
! Отговори
До 148 преди 9 години
Как ще се излага....той се държи като истинска жена.....хаххаахха
107
24
 
12
 
! Отговори
Маркс преди 9 години
Пулев, българите сме с теб и те подкрепяме безрезервно! Само напред!
106
3
 
40
 
! Отговори
Горан преди 9 години
Защо, бе Кубрате, ако ринга беше голям и твърд, щеше ли да избягаш от ударите на Кличко? Ами, много ясно, че ще те съдят сега, всяко недоказано твърдение причиняващо вреда на лицето по чиито адрес е отправено се нарича клевета, и се преследва от закона.
105
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Оффф тоя никога ли нема да спре, вече направо отврати всеки.........Толкова ли няма близки да го посъветват да спре да излага
104
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Има ли нещо,което да не му е виновно на тоя?