Предлагали 100 млн. долара на братята Кличко да се бият двамата

Обещахме на мама да не го правим, каза Владимир
Обновена: 9 фев 2015 20:47 | 9 фев 2015 20:17, Анисия Иванова
35
Предлагали 100 млн. долара на братята Кличко да се бият двамата
Двамата братя Кличко.

Световният шампион по бокс за професионалисти в тежка категория на четири федерации, 38-годишният украинец Владимир Кличко съобщи, че за мач с Виталий Кличко на братята са предлагали 100 милиона долара. Но според Владимир парите не са всичко и той не би се боксирал с брат си и за един милиард долара.

По-големият брат Виталий Кличко е бивш световен шампион по бокс за професионалисти, а сега е кмет на Киев.

"Нас с Виталий много пъти са ни питали дали не смятаме да направим съвместен бой, но ние обещахме на мама, че никога няма да направим това, каза Владимир Кличко, цитиран от Ен Би Си.

"Момчета, вие ще влезете в историята. Аз се готвя да ви направя безумно богати", говореше ни Дон Кинг. Но тук не би помогнал и един милиард. Парите не са всичко. Аз разбирам, че някои хора не разбират това и си мислят, че с помощта на парите могат да решат всичко, но не и при нас. Не можеше да има никакъв бой между братя. Аз много обичам Виталий". (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още по темата: бокскличко
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
1
 
! Отговори
iha преди 9 години
абе много лаеше Пулев,преди мача за това и онова ,истината е ,че си изигра ролята долу горе на ниво ,става за актьор .Искам да кажа ,че всичко около този мач е режисирано от началото ,до самият край на историята,потвърждение на думите ми е ,жестътна кличко в клинча непосредствено преди нокаута,в превод "айде време е да падаш ,че ми висна езика вече "
25
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За Клично парите не били всичко :D ? Тези родителите и страната си ще продадат за 1 долар, к'во се правят на светци.
24
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
***
23
4
 
15
 
! Отговори
ШибиРиби преди 9 години
А бе Кобрата за 150 лева и със сестра си ще излезе на ринга.
22
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
То ако вземем да степенуваме виновните за братоубийствената война на първо място са сатанистите от ЦРУ , пентагона, ционистите , враговете на православието и пр. Списъкът е дълъг! Бонбонения президент с дъх на развален яйчен крем и окървавени до рамената ръце е просто изпълнители със сциентоложкото злобно запъртъче и турчинът. Господ да е на помощ на Украйна ! Амин!
21
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
20 поредни победи без загуба , срещу 3 загуби за допинговия ,,шампион,, все не ми се пречупва езика да нарека нашето момче - квартален бияч , ама нейсе , вие сте боксовите специалисти.
20
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Голям Кличко след 5 години е президент!Просто има нещо в главата и се отказа от изборите тая година./а относно войната в Украйна... Порошенко, Яценюк и Турчинов са главните виновници!/
19
0
 
4
 
! Отговори
грешника преди 9 години
Никой не е безгрешен ! Само у Един не беше намерен никакъв грях! Да внимаваме с осъждението кой какъв е , че и ние не сме цветя , факт!
18
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хората се променят ! По делата ще ги познаем! Докато делата на братята ,,шампиони,, направо твърдят! Поне до този момент!
17
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кубрат е квартален бияч, собственик на заложни къщи! Такъв човек може да е всичко друго, но не и пример за подражание!
16
2
 
5
 
! Отговори
гредата преди 9 години
Клечка, ти знаеш ли какво е достойнство? Айде изгледай поне десетината клипчета в ютуб , кой от кой по красноречиви за любимите ти братя , и тогава се изказвай кое било достойно. Ако разбира се , ценностната ти система не е сбъркана тотално.
15
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А виждал ли си с какво са се занимавали братята от Украйна? И което е по-лошото с какво се занимават сега. Единия пряко ръководи преврата миналата година , от който до сега има хиляди погубени живота. А другият се занимава с най-лошият вариант на спорт, този дето няма правила ! Пример: само той можел да използва забранени субстанции, това му го пишело в договора. Другите да духат супата, ексстуденте, нали?!?!
14
3
 
31
 
! Отговори
ЕксСтудент преди 9 години
Виждал съм го този "родолюбец" Кубратчо как тормози невинни хора по дискотеките, само защото му е кеф да ги замерва с лед или чаши, знаейки, че охраната няма да реагира по никакъв начин в защита на клиентите си! Пази Боже от такива българи!
13
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На пишман-политика Виталий му трябва един здрав пердах
12
4
 
31
 
! Отговори
1111 преди 9 години
За 100 млн. долара Андрея ще отреже главата на Кубрат Пулев с ръждясял сатър, при това предавано директно по телевизия Планета!
11
9
 
8
 
! Отговори
диан преди 9 години
Номерата на китайката! Тези и двамата са артисти от балшой театър! Жалкото е ,че ние като българи отново доказахме колко сме свръхзлобни един към друг. Коментарите на тези които направо храчат по нашия сънародник и родолюбец, доказват за кой ли път ,че сме най-воюващата нация срещу себе си!!! Възхвалата на чуждия (било човек , народ , традиция и пр.) е задължително условие за тези дето гледат само в чинията на другия, и все им се струва ,че чуждото е по-добро. Жалко , много жалко!
10
5
 
37
 
! Отговори
Клечката преди 9 години
Браво! Така постъпват достойните и интелигентни хора! Кубрате,на Владимир трябва ръцете да му целуваш,че не те остави в инвалидна количка...Взимай пример от него и се учи на скромност,човечност и вземи се ограмоти като завършиш поне средно образование защото тези и двамата са висшисти и докторанти а ти си със седми клас...Как шофираш колата си като нямаш 8-ми клас бе Кубрате? Тази книжка как ти я дадоха? Тарикат си ама на ринга номерата ти не минаха...Чалгата ще те погуби нацяло,момче!
9
3
 
15
 
! Отговори
МАНГАЛИЗАТОРА преди 9 години
Ама кобрички може да биете, а ;))) Направи го за посмешище милия, сега и кака Хандрея си свди без брак! Засрами се бе *** такъв. Хаха
8
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това щеше да е безинтересен двубой, защото са им го предлагали това преди 8 години. А преди 8 години Виталий Кличко беше убиец на ринга и щеше да смели от бой брат си в тогавашната му форма , а и в най-добрата която е бил няйкога. Самият Владимир признава, че ако двамата се бият хипотетично един срещу друг с формата от най-силните си години, тоя няма шанс срещу брат си Виталий.
7
1
 
28
 
! Отговори
край преди 9 години
така е по красив света - братя не бива да се бият за пари. благодаря на братята кличко.