Луис ван Гаал е боклук, скочи Стоичков

Попитал жената на Камата защо се е омъжила за него
29 мар 2015 15:57,
71
Луис ван Гаал е боклук, скочи Стоичков
Снимка: архив, Булфото

Легендата на българския футбол Христо Стоичков за пореден път нападна бившия си треньор в Барселона Луис ван Гаал.

Носителят на Златната топка за 1994 г. никога не е крил лошите чувства, които таи към настоящия мениджър на Манчестър Юнайтед и отново не пропусна да го захапе по особено груб начин.

”Никога няма да уважавам Ван Гаал, защото той е боклук като човек. Вижте, за мен най-щастливият ден бе, когато пристигнах в Барселона, а най-тъжният бе онзи, в който напуснах. Това бе заради Ван Гаал”, разказа Камата.

”Един ден бях контузен и отидох с жена ми на стадиона. Той се приближи до нас и я попита как е могла да се омъжи за такъв като мен. Тя му отговори, че вече съм спечелил Златната топка”, разкри Стоичков, който игра под ръководството на Ван Гаал при последната година от престоя си на „Ноу Камп”.

Легендата коментира и Жозе Моуриньо, който по това време беше помощник треньор в Барса.

”Не мисля, че Моуриньо е бил обикновен преводач или помощник, той вече беше треньор. Моуриньо никога не се мислеше за нещо повече от Робсън, уважаваше го. Жозе разбираше всичко и знаеше всичко за нашия отбор и за съперниците”, добави Стоичков.

Още спортни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
1
 
! Отговори
хитрец преди 9 години
Разбира се че е ***,той го изгони от Барса,а после отборът не вървеше,седеше с тефтер и чертаеше некви измислени схеми,а на наш Ицо стои фанелката на Камп Ноу,а не портрета на тоя холандски г..
41
0
 
2
 
! Отговори
Чики преди 9 години
Сомтаймс уин, сомтаймс люн! :-)))))
40
0
 
1
 
! Отговори
ШибиРиби преди 9 години
На Камата логиката не я хванах, там където казва какво казал Гаал и какво отговорила жена му... така да се каже Доктор на Науките е и не мога да го упрекна. Обаче е велик! Удряй Ицоооооо, бий ги по главите и ги псувай, тяхната *а*а . Айн цу цвай цу драй, сом тайм уин сом тайм люн. Сакрифиси, няма сакрифиси на терена.
39
0
 
2
 
! Отговори
Ккк преди 9 години
Гфс склон
38
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Меко се е изказал :)Евала Кама! Щом камата казва, че е ***, значи е ***!
37
1
 
2
 
! Отговори
dp преди 9 години
Е Ван Гал е видимо нагъл турук дори след толкова години - предполага се, че и наглите туруци научават по нещо с времето. Като бил (никому неизвестен) играч питал треньора си "що не ме пускаш - нали съм най-добрият".... (тотална смешка но си го е вярвал).Мога да разбера силния израз на Стоичков, в крайна сметка е пряко замесен - а тоя нахалниксе наврял да пита жена му (е остава съмнение, че е било шега).Стоичков е футболна легенда от първа величина, Ван Гаал е просто вредил се лактоборец.
36
0
 
4
 
! Отговори
коки преди 9 години
ЛЕГЕНДА!Останалото е мълчание или човешка простотия.
35
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Що така изпаткахме всички, не знам, ама ми се искаше да не е точно така
34
12
 
9
 
! Отговори
някой на 60 преди 9 години
Кой играй пичели,кой ни играй ни пичели.Глупакът си остава за цял живот ***.Господ дава едно,но взима друго.Ти нямаш мозък, но имаш два златни крака.Ти си оставаш бедняк на сиво вещество,ако знаеш какво е това.
33
13
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе като постигнете половината от това, което е постигнал Стоичков, някой може и да ви прочете мнението. До тогава сте просто драскачи-коментатори в сайт за новини.
32
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
единия *** се присмива на другия ***.има ли умен футболист
31
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ne moga da razbera zashto ima tolkova (+) plusove v podkrepa na kazanoto ot Van Gal.Prav e Stoi4kov 4e holandeca e *** .Ne moje da se navliza tolkova v li4niq jivot na koito I da e .
30
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не мога да разбера, защо е цялата тази омраза към Стоичков. В крайна сметка човека е бивш футболист и е прославил България по света. Дълго време се чудих защо всички футболисти не са особено умни, докато един ден не ударих с глава оригинална футболна топка. Като камък е. Главите ни не са направени да издържат такива удари. За това умен боксьор и футболист няма.
29
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ти пък си зюмбюл
28
9
 
16
 
! Отговори
Златен лъв преди 9 години
Стоичков е световен футболист. Който го може, го може, който не - дрънка.
27
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Стоичков,разбирам те че истината боли,но...и аз бих я попитал.Да ти кажа че ти си роден под щастлива звезда след като толкова време те търпят и си затварят очите за гаменското ти поведение.И сега,когато както казва пресата че си го закъсал финансово отново те натрапват с рекламата за бира.Чак я намразих!
26
2
 
15
 
! Отговори
Роза преди 9 години
Тя е казала златнИ топкИ, ама да не задълбаваме.
25
1
 
7
 
! Отговори
Луда фенка преди 9 години
За всеки влак си има пътници,затова!
24
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Значи жената на Стоичков се е омъжила за -златна топка- хахаха ...златна ,кожена ,гумена ...-все е куха като пипоня на Ицата !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
23
11
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
що така се обиждаш от истината ,,*** си бил и такъв си остана както и много друга такава ***