Ники Михайлов обмислял отказване от националния?

Вратарят е недоволен от критиките към него
Обновена: 2 апр 2015 14:05 | 2 апр 2015 09:37, Красимир Ангелов
76
Ники Михайлов обмислял отказване от националния?
Снимка: Булфото

Николай Михайлов сериозно обмисля да бойкотира следващия мач на националния отбор заради голямото напрежение, което понася. Според вестник "Меридиан мач" синът на Борислав Михайлов е ядосан от лавината от критики към него от фенове и специалисти.

Както е известно, в мача срещу Италия стражът допусна две груби грешки, довели до попаденията на адзурите.

Още в четвъртата минута той не успя да пресече посредствено центриране отляво, въпреки че трябваше да бъде господар в малкото наказателно поле. Към края на мача пък Михайлов получи попадение от двайсетина метра.

Пред свои приятели в Мерсин, където играе, юношата на Левски е споделил, че се замисля дали да не отклони следващата покана на Ивайло Петев.

Ники бил категоричен, че решението да играе срещу Скуадрата е било на треньорския щаб и не е имало никакъв натиск от татко му. Коментарите, че е в националния единствено заради баща си, също му идвали в повече.

Той е наясно, че през този сезон няма достатъчно игрова практика, след като пази за клуба си само в двубоите за Купата заради проблем с квотата за чужденци в южната ни съседка.

Михайлов получи и две травми в главата в месеца преди важния мач със "скуадра адзура", но въпреки това Ивайло Петев заложи на него.

На този фон, решението футболист №1 на България за 2014 г. Владислав Стоянов да остане на скамейката, предизвика напрежение и в тима.

Михайлов ще има възможност да се реабилитира в контролата с Турция, която баща му урежда за 8 юни - 4 дни преди евроквалификацията с Малта.

Още новини от българския футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако не се казваше Михайлов, щеше да гледа националния през крив макарон. Това момче и неговите роднини не разбраха ли, че повече от посредствен вратар не може да стане. Да си гледа мацките и да се забавлява с някой посредствен отбор до пенсия. Може ли разумен треньор да го предпочете пред Стоянов. По-добре Моци да беше.
9
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
и ще дойде най-щастливият деееен, когат' перуките ще са далече от меееен...
8
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ако се беше отказал по-рано може би щяхме да се класираме
7
0
 
36
 
! Отговори
тъпчо преди 9 години
Ники,я виж тук корабче плува ли?! Петев да реди състава?! В друга държава може би треньорът го реди,но не и тук. Има ли нужда да се споменава,че баща му съвсем наскоро беше преизбран!? А да не говорим,че Ники вече го представя един от най-добрите агенти в света- Жорже Мендеш!Сами си правете изводите...
6
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
това е добра идея от негова страна...дано да се е усетил,че като манекен ще е далеч по-успешен....
5
0
 
42
 
! Отговори
Лелеле преди 9 години
Недоволен е от критиките към себе си?! Сериозно ли?? Е, това е връх на наглостта! Не би ли трябвало да е по-скоро недоволен от изключително слабата си игра и това, че ни закопава всеки мач?
4
0
 
31
 
! Отговори
Hm преди 9 години
КАТО гледам снимката много черен ми идва този Ники Михайлов. Маже ли се с нещо, пече ли се. Станал е като бразилец.Сигурно си мисли, че така ще му скочи цената.
3
28
 
4
 
! Отговори
армеец преди 9 години
Вторият гол не бих казал, че е вратарски... Някои топ вратари наистина биха се намесили по-добре, но в никакъв случай вратарят не може да бъде винен. Да не забравяме, че Владо Стоянов допусна доста по-сериозни грешки в мачовете за националния, в които игра.
2
0
 
33
 
! Отговори
до 1 преди 9 години
Е, дано, ама надали. Докато таткото е на този пост, ще има и кой да го тика, а кой бяга от някой лев и някоя допълнителна изява в отчаян опит да спаси умрялата си кариера.
1
0
 
39
 
! Отговори
Бо преди 9 години
Няма какво да го обмисля - направо да си ходи. Завинаги!