Мейуедър срази Пакяо в "Мача на века"

Съдиите отсъдиха победата на непобедимия американец
3 май 2015 09:44,
52
Мейуедър срази Пакяо в "Мача на века"
Снимка: БТА

Американецът Флойд Мейуедър продължава да бъде без загуба на професионалния ринг, след като надви в "мача на века" филипинеца Мани Пакяо след съдийско решение.

Сблъсъкът се състоя в Лас Вегас и бе най-очакваният боксов мач през последнитe 20 години, а американецът показа защо толкова години е тотален хегемон в категорията си и няма загуба.

Още по темата

И тримата съдии бях единодушни в оценките си - 118-110, 116-112 и 116-112 в полза на Флойд - джуниър.

Срещата бе за три от световните титли на американеца в полусредна категория и двамата наблегнаха повече на тактиката, отколкото на емоционалните действия на ринга.

Успехът е 48-и за Флойд в кариерата му от също толкова мача, а загубата е 6-а в кариерата на Пакяо, който има на сметката си 57 победи сред които 38 с нокаут.

Подробностите, както и много снимки от срещата вижте в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
4
 
29
 
! Отговори
Всъщност преди 8 години
До ТренчоВсъщност Мейуедър е от най-големите *** в световния спорт. За последните 12 години е бил признат за виновен за побой над 5 жени. И петте - негови интимни партньори по времето, по което ги е биел. Абсолютен ***. Пакяо е по-добре, но и той е ***. Влезе във филипинската политика и (тъй като там хората са много религиозни) започна популистка кампания, чиито две основни точки бяха да се забрани хомосексуализма и да се забранят контрацептивите. Така че и двамата са ***.
8
3
 
22
 
! Отговори
trafopost преди 8 години
Гледах мача по 1-ва руска в интернет. Слаб, страхлив и скучен мач. Нито един от двамата не доминираше, като месиканеца, сякаш беше по-подвижен, докато филипинеца малко по активен. Имаше равностойна размяна на удари, които в този мач бяха, както казва О'Хенри, толкова нарядко, като стафиди в благотворителен кекс. Имах чувството, че се пазеха, за да могат да си харчат със здраве онези 300 милиона, заради които обявиха този скучен двубой за мача на хилядолетието.
7
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До втори: "Вие гледахте ли мача преди да напишете тая статия?"Как ще гледат мача бе брат? 22GBP струваше да го гледаш по Sky. Те такива пари не са виждали, не са и сънували, хахаха!
6
1
 
29
 
! Отговори
Ляв прав преди 8 години
Пакияо беше много , много по добър, гледах мача, и не останах с кой знае какви впечатления от Мейуедър...Но така е , у дома всичко ти помага, всичко....а и паричките са доста....
5
2
 
9
 
! Отговори
Тренчо преди 8 години
До 5 - със сигурност не ходят по дискотеките да се бият с посетителите! Пакияо се занимава в благотворителност, борба с трафик на жени и т.н. например. *** мейфейр не знам, но съм сигурен, че простотиите в живота му не са водещото, ако ги има въоще
4
1
 
30
 
! Отговори
Гошето преди 8 години
До 3Прибра защото милиони побъркани ги платиха да го гледат. Лудия и баницата, брато ....
3
5
 
28
 
! Отговори
АнтиКобра преди 8 години
***, жълт и прочие ..... А да ви направи впечатление как се държаха ??? Не като нашия ***
2
3
 
8
 
! Отговори
Arm11 преди 8 години
Тотален хегемон? WTF??
1
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вие гледахте ли мача преди да напишете тая статия? Безхаберници.