Превземат парламента, ако ЦСКА не играе в "А" група

Никой да не се подиграва с червените, призова Петър Жеков
Обновена: 2 юни 2015 14:31 | 2 юни 2015 12:20,
90
Превземат парламента, ако ЦСКА не играе в "А" група
Снимка: архив Булфото

Голмайстор №1 в историята на българския футбол Петър Жеков бе силно възмутен от решението да бъде изхвърлен ЦСКА от "А" група.

"Това не го разбирам. Играят си с огъня. Не може в четвъртък или петък да ни обещаят лиценз, а след това да не ни го дадат. Видяха, че бихме през уикенда и ни го отнеха отново".

"Аз говорих с Ивайло Манджуков, който беше в чужбина през почивните дни и не присъства на мача с Литекс. И той ми каза това - всичко е наред, новото дружество ФК ЦСКА АД трябва да вземе лиценз", коментира Жеков.

"Вижте, ще има голяма патаклама, ако изхвърлят ЦСКА. Половин България ще излезе на улицата, ще атакуват БФС, ще нахлуят в парламента и там ще си направят палатков лагер. Никой не бива да се подиграва с ЦСКА, да си прави майтап. Разбирам, че можело да се намери вратичка след време, но кой ще ти чака", възмутен бе легендарният голмайстор.

"В БФС имат голяма вина. Там са се събрали само разни полицаи и генерали, които са наблюдатели по мачове и взимат големи пари. Аз като вляза в сградата на БФС и никой не ме познава. Само касиерът, който е там от 20 години".

"През октомври миналата година станах на 70 години и никой от БФС не ми честити. Ей така, да ми беше написана една честитка на парче от вестник и да ми я подхвърлят. Няма никаква организация, никаква мисъл. Аз съм национален състезател, голмайстор на ХХ век, а на юбилея ми дойде само министърът на спорта", завърши Жеков.

Още спортни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ami I vuv "B " grupa se igrae futbol .Ludogorec trugna ot tam I vi razmazva .
67
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
V qslata ve4e nyama nishto bai Petreeee, zakrihte go vie deto stoyahte na zob4e.
66
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е това ако не е наглост, здраве му кажи. Те да си безчинстват, а вие(ние) да им плащаме за безчинствата. Много нагло бе господин Же-кон.
65
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя дали си е сменил памперса тази сутрин или си гура оакан?
64
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пловдив прибират пари от общината и НАП им опрощават данъците.
63
7
 
11
 
! Отговори
Десислава преди 8 години
Този с това интервю за какво иска да ни се оплаче. За ЦСКА или за рождения си ден?
62
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За ЦСКА компромис може, а за БОТЕВ не? Нека си останат в "А" група, ще направим така че никога да не видят титла. Унижение докрай! И ние, ако искахме можеше да пристигнем в София десетки хиляди, но не го направихме. Пловдив спазва законите, София не. Затова не се чудете защо Пловдив мрази панчаревци и подуянци.
61
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На олимпиадата в Лондон най-слабо пт 1950 г.
60
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Леле леле какви думи.. Не съм привърженик на ЦСКА но ми се иска да играят в А група.Това обаче какво ми се иска на мен ... закона не трябва да го е еня. Законите са закони за да се спазват. Който няма пари да си плати масрафа ... лети и почва от нулата ако ще и 200 години история да има. Има не малко примери за това по света ама не тука да сме наопаки. Мен никой няма да ми плати тока или водата. Равенство пред закона и за милионите и за 5 те лева дълг иначе стават простотии.
59
4
 
5
 
! Отговори
Каубоеца преди 8 години
В смисъл, Министъра на Спорт-а е малко ли?
58
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
майна България е на предпоследно място в групата
57
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
1992 г. министерство на отбраната при Филип Димитров и Костов спират субсидията за ЦСКА. 1994 г. Мултигруп купува ЦСКА на безценица, 1999 г. ЦСКА е източен и заплашен от фалит за неплатен дълг към Нефтохимик. Костов отказва министерство на отбраната да го национализира и Черепа го купува на безценица за да го източи още. 2009 г. Лупи погасява част от дълга чрез Кремиковци, но ГЕРБ идват на власт и Тиквата и Дянков закриват Кремиковци. ЦСКА е като държавата и ако мутри и спортисти на върха загива
56
3
 
26
 
! Отговори
ivza преди 8 години
Стига с тези истерии.Това ще направим, онова ще се случи и това го говорят уважавани хора.Стига.Никой ли не мисли,че в тази страна има закони и те трябва да се спазват.какво като е ЦСКА или друг голям отбор-отива си и толкова.Ами ако някой бедняк дължи пари на НАП какво го правят-съдия изпълнител и...Време е в тази наша страна да се разбере едно-законите са за всички.Ще влязат в парламента,като онези,които разрушиха стадиона в Бургас.Чакайте ги с няколко камиона метли и лопатки и чисти София.
55
2
 
7
 
! Отговори
майна преди 8 години
До 61: Пфффффф.... ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ.... покажи ми с колко българи играе ЦСКА през този сезон....
54
1
 
15
 
! Отговори
И ловец съм и рибар преди 8 години
Жеков,Жеков...Кой да ти честити !!! Те са пияни,бе...
53
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То затова и националния пропада. Без ЦСКА Перуката ще трябва да натурализира турци, индийци, африканци и амазонски индианци за квалификациите.
52
5
 
26
 
! Отговори
майна преди 8 години
Наглоста на хората от ЦСКА няма граници.... Чакайте бе хора... и аз искам ЦСКА да е в А група... искам го макар, че съм от Ботев Пловдив... ЦСКА е марка в нашия футбол... НО...просто ЦСКА дължи пари и трябва да се издължи.... ТОВА Е!!! Няма гавра има правила... Преди няколко години ни изхвърлиха от А група за 30 хил. лева задължение...
51
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
КЗЛ и Батков ДГД
50
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лупи се опита да го спаси чрез Кремиковци но софийските мутри на ГЕРБ и СДС закриха и Кремиковци, Бандитите на Мултигруп, Черепа и Титан източиха ЦСКА и натрупаха 50 милиона лева дългове и Лупи успя да върне част от дълга до 20 милиона лева. Но Тиквата и Перуката са *** и го рекетират за още и като видяха че Лупи не им плаща го замениха с нови мутри заради имотите.
49
8
 
6
 
! Отговори
mm преди 8 години
никога не е късно да станеш за смях .Тоя на Жана д арк ли се прави.Я го вкарайте в съда и да го видя каква песен ще запее.Ще забрави и ЦЦКА и МЦКА