В Славия сме по-гледани от Левски и ЦСКА!

Gol.bg събра най-крилатите фрази на Венци Стефанов
Обновена: 22 юли 2015 16:35 | 22 юли 2015 16:30, Красимир Ангелов
10
В Славия сме по-гледани от Левски и ЦСКА!
Снимка: Булфото

Преди седмица Gol.bg събра за вас най-крилатите бисери на Димитър Пенев, а днес дойде ред на друг култов футболен човек - Венци Стефанов.

Президентът на Славия винаги се е отличавал с пиперлив език и е вдигал сериозно настроението.

Ето и едни от най-ярките му бисери. Приятно забавление! :)

"Нямам нищо против компютрите, но не може децата да ходят с лупи. Гледам 16-годишни, които ходят като снайперисти по улиците. С едни черни очила. Това за децата трябва да е държавна политика."

"По-добри сте, ама на кегелбан"! (към Локо (Сф) след мача с тях)

"Ами… Духовият оркестър… който и да свири, половината са виждаш… Може, тоя… к’ъв беше… аааа… с клар’нета. Да, Ибряма. Ибряма най-добре ще свърши работа – поне ше има шоу." (на въпрос кой да свири следващия мач)

"Жалко, че Дюран Дюран опропасти труда на момчетата." (по адрес на рефера Ахмед Ахмед)

"На неженените момчета им взехме по две гаджета, а на тези, които са женени – специални подаръци за вкъщи - сервиз и най-различни домашни потреби, да не ги бият жените им". (на въпрос какви ще са премиите в Славия след победа над ЦСКА

"Левски“ може да е най-старият отбор, ама не в София, а в Персийския залив! По тяхната логика утре от ЦСКА могат да кажат, че са създадени от опълченците на Шипка. Истината е, че „Левски“ е създаден, за да има “Славия” с кой да играе". (по повод претенциите на Батков, че Левски е най-старият отбор у нас)

"Ще си умра дебел и гладен". (на въпрос спазвал ли е някога диета)

"Вие знаете ли какво представлява съблекалнята в Петрич? Водата тече като чешма. Искахме да отворим прозорците да се проветри. Казаха ни, че не може – серели врабците. Шефът на Беласица може да си говори, но козата си сака пръч.“

"Нашите футболисти са на тяхно разположение. Ще се съгласим не само на допинг проби. Ако искат, и проби за паразити да ни вземат. Нека поискат и секрети. И това ще им дадем." (по повод исканията на Левски играчите на Славия да дадат допинг проба)

"Проститутките поне ти доставят удоволствие, докато на нашите съдии им плащаме, за да ни ограбват“.

"Все едно Цветан Василев да поздрави всички пострадали от КТБ с песента "Сиромах съм". Така Венцеслав Стефанов коментира случващото се в ЦСКА.

Останалите култови бисери на Венци Стефанов четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
5
 
4
 
! Отговори
PITANKA преди 8 години
ЦСКА е отбора на Комунистическия Варшавски Договор, същия Варшавски Договор, който удави в кръв Пражката Пролет. # Вече сме членове на НАТО - кому е нужен ЦСКА ? # ЛЕВСКИ е отбора на Комунистическата Държавна Сигурност, същата Държавна Сигурност, която създаде .Лагерите на Смъртта. # Вече сме членове на ЕВРОСЪЮЗА - кому е нужен ЛЕВСКИ ? # Три милиона българи емигрираха на запад, търсейки спасение от сърпа, ***, петолъчката и терористите от бригада Чавдар. # Не е ли време да изхвърлим позорния комунизъм (и неговите емблеми ЦСКА и ЛЕВСКИ) на сметището ? ? ? ? ? ? ?
7
2
 
4
 
! Отговори
Muhlio преди 8 години
Хората от ВИС-2 да си гледат отборчето. Наглостта на няма граници. Всъщност, какво ли ме интересува, НО ТРЯБВА И НИЕ ДА ИМАМЕ МНЕНИЕ
6
3
 
8
 
! Отговори
циник преди 8 години
БАТ ВЕНЦИ ти за ЦСКА не говори, защото не ти е работа, гледай си отборчето, мечтай си докато си жив да го видиш шампион, щото синчето ти го гледа от небето, и с ПЕРУКАТА си пери СИКаджийските парички за нов стадион, дето ще си ходиш само ти и другите 3ма все още живи слависти, и с ПАРАХОДА си гледайте платените канали по платената телевизия, защото ние вече не ги плащаме и не ги гледаме , а и от време на време чувай какво викат твоите фенове в Овча купел: СНИИИНЬО ДЕБЕЕЕЛА, СНИИИНЬО ДЕБЕЕЕЛА...
5
4
 
16
 
! Отговори
проста аритметика преди 8 години
На мачовете от първи кръг,( с изключение на Пирин-Черно море, където бяха около 4 хил.) зрителите общо бяха по-малко от контролата във В група между ЦСКА и Оборище. А пък на мача Славия-Локо, бяха цифром и словом 340.
4
7
 
1
 
! Отговори
Cleo преди 8 години
Za towa prase i glupostite koito gowori moje da se otrazqwa ot mediite samo za Bugaropitecite w Panelistan
3
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ZSKA I LEVSKI OTBORITE NA UBIIZI SKINARI.SAMO SKINARITE SA PRIVARGENIZI NA ZSKA I LEVSKI.
2
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гледат сина ти наркомански
1
0
 
24
 
! Отговори
художника преди 8 години
Д. Пенев е шедьовъра, Венци се опитва да го пунтира ама е мнооого далече от оригинала :-)