Не можем да си позволим Роналдо, призна Ван Гаал

На Юнайтед е нужна голяма звезда, убеден е треньорът
27 юли 2015 09:24,
7
Не можем да си позволим Роналдо, призна Ван Гаал
Снимка: Reuters, архив

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал призна, че отборът има нужда от голяма звезда, за да може да печели титли отново, както бе по времето на сър Алекс.

"Червените дяволи" привлякоха срещу рекордна сума Анхел Ди Мария от Реал Мадрид през миналата година и аржентинецът се провали с гръм и трясък в отбора.

Според опитния холандец обаче отборът не трябва да спира с опитите си да вземе много голяма звезда, която може да направи разликата на терена.

"Челси има Еден Азар, който винаги може да вкара или изработи гол. Манчестър Сити има Агуеро, който може да направи абсолютно същото", обяви Ван Гаал, цитиран от "Мирър".

"Барса пък има няколко такива играчи - Меси, Неймар и Суарес. Ние трябва да се конкурираме с тези клубове, така че трябва да погледнем към такива типове футболисти".

"Мисля, че с новите попълнения сме по-добри от миналия сезон, но смея да твърдя, че можем да бъдем много, много по-добри и по-креативни на терена".

Ван Гаал призна, че харесва Роналдо, но към момента Юнайтед не могат да си го позволят.

Още спортни новини четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
3
 
! Отговори
Звездо ПАД преди 8 години
В Англия има нещо алангле. Купиш си звезда като Швайнщайгер("швайн"???-егати кръсника) или Бербатов и я монтираш на пейката. Малко са ти звездите, а залагаш и на късмета и съдията(като 3-те греди и един отменен гол на Барселона). Футбола заприлича на Формула 1-тъкмо си харесаш играч и екип и хоп-трансфер. То не че трансфера си е легален начин за пране на пари, но май трябва на насочим тази игра в Америка (вече пълнят стадионите и мълчат), защото в Европа никой не сафери феновете.Неспец
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да земат колизеума. 'Ем е голям, 'ем по-високо може да скача от простолюдието, щот му е празна главата.
2
3
 
4
 
! Отговори
nobi преди 8 години
Вие добре ли сте ? Ди Мария се бил провалил. Всичко смислено на терена ставаше с негово участие миналата години, специалисти. И щото е пълен провал ПСЖ дават 60 милиона
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е, мене могат да си позволят, ама ... не ме щат!