Раева към Гришо: Родината ти е една!

Бившата гимнастичка критикува тенисиста заради купа "Дейвис"
23 сеп 2015 11:14,
114
Раева към Гришо: Родината ти е една!
Снимка: архив Булфото

Бившата гимнастичка и настоящ президент на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева избухна срещу топтенисиста на България Григор Димитров.

Повод за това стана скандалът с неговия отказ да подкрепи страната ни с участие в купа "Дейвис".

"Много съм разочарована от Григор Димитров! Много!!!", започна Раева. По думите на легендарната ни гимнастичка когато човек е голям, когато е радост за сънародниците си, когато е от малкото истински радости за страната, човек не може да откаже да се състезава за родината си. Нямаш право, каквито и оправдания да имаш", допълва тя.

"Много те обичам, талантливо момче! Вярвам в неоспоримия ти талант, но не мога да приема отказа ти да се състезаваш за България и българския отбор! Дано си разбрал огромната грешка, която допусна! Победи и загуби - много! Родината - една", завършва Раева.

Още спортни новини четете в Gol.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И на мен не ми пука за тази родина .. да умира .. догодина като отида завинаги в чужбина освен , че ще запаля личната си карта , ще се откажа от бг гражданството си завинаги !!! Да ви имам държавата паляци ;)
38
4
 
9
 
! Отговори
Мен преди 8 години
За кво да си губи уикенда? Поршетата от Маша искат бензин и обслужване, там със слава ли ще плаща?
37
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 49 - аре. легай! много си уморен!
36
2
 
7
 
! Отговори
do Raeva преди 8 години
V rtl dokumentalen film vidiahme kak fantastichno Rodinata na Kubrat Pulev go podgotvila da bori Klichko. Samo s goli prikazki i gola lubov ne stava svetoven pobeditel draga Iliana! Nujna e i realna samoocenka. Za stastie Grigor e realist! :)
35
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До До 32 - 44 - тениса е спорт, мой човек, необходими са талант и умения, които се постигат с много труд и лишения! тия момчета имат броени дни в годината, в които могат да починат и "заредаят батериите"! ако те извикат да работиш в уикенда за родината, ще отидеш ли? Джокович не побеждава със сърце, той е най - добрия, но не по характер! ... и две сърца да имаш, български, .... загиваш!
34
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
To na balgarie da sa predate li mishko im e v kravta: beatov pai yspelia fytnolist se otkaza ot nacialnia sega grisko I toi .
33
22
 
12
 
! Отговори
Една преди 8 години
Хахаха, простото селянче от село до Хасково го зачука на всичките *** дето полудеха по него - Гришо, та Гришо! Даже по име не го наричаха, ами го Гришеха - и Ани Салич, и Гала и кой ли не! "Нашият Гришо" му викаха...а той едно гУвно и антибългарин излезна! Хак да вие! По-добре да съм за ония *** дето щеше да размаже Кличко "като муха", отколкото за това глезено селско *** Гришо - Дришката!
32
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не мисля че трябва да го нападаме с обвинения, ако е отказал значи си има причини, щото в тези времена и особенно в този спорт страната ни с нищо не помага на младите,,,
31
2
 
5
 
! Отговори
ico преди 8 години
Gospoja politika pak se izkaza......Edna lubov kato sa zahvarlqli kam taq nashata Balgariq tiq nashi zvezdi,ta chak da im se nenachudish ot kade q vadqt.....
30
9
 
13
 
! Отговори
До 32 преди 8 години
До АнонименАко Григор е явление в тениса, другите 40 преди него кво са? СУПЕР ЯВЛЕНИЕ ли? Айде стига ЯВЛЕНИЯ, заблуждават народа с глупости и после защо сме очаквали много от него. Аз не искам да гледам явления в тениса. Искам да гледам БЪЛГАРИН който се бори със сърце (Както го прави Джокович). Страха надделява в него а пък егото му е голямо. Такъв спортис нетрябва да се уважава и той като фудболните ни звезди същия ***.
29
17
 
15
 
! Отговори
фен преди 8 години
като ви чете коментарите, човек разбира защо това момче го е срам да се нарече българче! бегай, Гришка, бегай далече от това завистливо племе, бългаското! хич и не ти требе да се връщаш, кандидатсвай за американско гражданство, за да те уважавам още повече!
28
10
 
19
 
! Отговори
Да преди 8 години
Права е. Всеки трябва да обича родината си. Родината няма нищо общо с депутатите, така че нека не бъркаме нещата. Каквото и да става България е нашата родина. Който истински обича страната си, той дава на нея, а не очаква тя да му даде пък тогава да я заобича...А момчето не го осъждам, може да има извинителни причини, които ние тук не знаем.
27
18
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тя Родината е една, но какво е направила тази Родина за него?А какво е направил той за Родината като е толкова голям? Да се състезава за САЩ щом Родината не му е на нивото. Да го видя тогава колко ще е щастлив - човек без корен, никой никъде няма да го приеме, колкото и да не му се вярва.
26
2
 
4
 
! Отговори
Сандо преди 8 години
коя роднина? Гришо е артик от аскоу и за него родината е само една - Кенана !!!
25
4
 
2
 
! Отговори
bentonitkapsul преди 8 години
Tova da ne e bulgarskoto otkritie na Raieva perpetum mobile Kubrat Pulev?
24
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Момчето може да има някакви проблеми и затова да не иска да се състезава. Но иначе ми прави впечатление, че наистина доста високомерно се държи към родината си (ако трябва да правим сравнение с Джокович примерно). Но ако трябва да бъдем честни възможностите му в тениса са толково 30 - 40то място. Ако искаме да имаме играч на по високо ниво от Дришко, трябва да търсим по голям талант и по голям БЪЛГАРИН от него и да престанем да очакваме велики неща от това момченце.
23
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На него родината му е Парата,г-жо Раева
22
3
 
10
 
! Отговори
Роджър Федерер преди 8 години
Тоя Гришко мaй се е взел зa голямa рaботa,след кaто не искa дa игрaе зa собственaтa си родинa!!!! Дa вземе пример от мен и Aнди Мъри-ние не прaвим тaкивa грешки !!! Имa още много дa тичa дa ни стигне,но нямa дa ни стигне и в съня си!!!! Тaкa,че Гришо-не зaбрaвяй родинaтa си и мaйчиния си език!!!! Нaдявaм се дa си рaзбрaл добре товa, което ти кaзaх!!!!:-)))))
21
6
 
21
 
! Отговори
Хм преди 8 години
Тая пък??? Ехоооо,кога му предложихте условия да го развиете, че сега сте разочаровани??? Алчна, неосъзната лицемерна циркаджиика...
20
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Джокович на тениската си има сръбското знаме на яката си и на ръкавите си. Ей това е патриот!То и в очите му се вижда като играе за Сърбия- гори целия!